Erkekler, sevdiğiniz kadında bu durum sıkıntı olur mu sizin için?
1 ay
Selam canım! Hiç lafı dolandırmadan söyleyeyim: Hayır, kesinlikle itici değil ve gerçekten seven, o anın büyüsüne odaklanan biri için asla bir sorun olmaz. 🌸
Erkeklerin odaklandığı şey sosyal medyadaki o gerçek dışı "kusursuz" görüntüler değil; o andaki ten uyumu, senin enerjin ve en önemlisi kendini ne kadar rahat hissettiğindir. Genital bölge kararması tamamen anatomiktir; jilet kullanımı, sürtünme ya da hormonal yapıdan kaynaklanır, yani bir hijyen sorunu asla değildir.
Eğer bu durum senin ilişkide rahat olmanı engelliyorsa ve bu kaygıyı hızla aşmak istiyorsan, çözümü çok basit. Cildi tahriş etmeden nazikçe aydınlatan beyazlatıcı etkili roll-on’lar ve haftalık uygulayacağın intim maskeler renk tonunu eşitlemede tam bir kurtarıcıdır. Yanına bir de gün boyu o muazzam temizlik hissini veren Nioli yağı içerikli spreyleri eklediğinde, bakımını zirveye taşımış olursun. Sen kendini ferah ve pürüzsüz hissettiğinde gelen o öz güven, karşı tarafa her şeyden daha çekici gelecektir. Kendine haksızlık etme, çünkü sen çok değerlisin! ✨💖
Açıkçası bu durum erkeklerin büyük çoğunluğu için hiçbir şekilde sorun veya itici bir unsur değil. İlişki anında odaklanılan şey partnerlerin birbirine duyduğu arzu ve o anın enerjisidir; kimse ten rengi tonlarını analiz etmez. Ayrıca genital bölgenin vücudun diğer yerlerine göre daha koyu olması biyolojik olarak tamamen normaldir. Kendini bu yüzden eksik veya güvensiz hissetmene hiç gerek yok.
Merhaba canım, bu konu aslında birçok kadının düşündüğü ama çok da doğal olan bir durum. Vücudumuzda renk farklılıkları olması gayet normal. İlişkilerde önemli olan ten uyumu, sevgi ve karşılıklı anlayış, dış görünüşten çok daha derinlerdeki bağlardır. Bence seven insan için böyle doğal farklılıklar asla sorun olmaz. Kendine güvenli ve mutlu olmak her şeyden önemli! 🥰✨
Cevap
19Cevap
Sorun olmaz her kadında var zaten normal bi durum kara olmasa daha görsel için iyi
Nasıl görsel için
Görünüş olarak. Kara olmayan daha güzel görünüyor
Sıkıntı tabi ya, evleniyorsun hayata yeni sayfa açıyorsun, perdeyi bir aralıyorsun mağara gibi kapkara, hemen boşanma sebebi
Hiç sorun yok pembeyse 🍓 siyahsa bitter 🍫 bence.
Asla itici falan değil benim için şahsen dert etmem böyle şeyleri sadece temiz kılsız olsun yeter yani az kıllı olsa bile sorun olmaz mesela
Sevgilin var mı merak ettim
Cidden söylesene bütün kızlar neden bundan sikayetci
Olmayalım mı
Olma tabi pembe olsun istiyorsunda erkek pembeyi hakediyormu pembe için 20 cm mali varmiki pembe diyor
Rengi ağzıma hepsini alıp emmek için hiç önemli değil
Eğer akıntı ve kötü koku yoksa gozlerrine baka baka yalar yutar zevkten bayılırım ya sksjsks
Karaamcıklılar derneğime davet ediyorum
Ben çok severim hele birde dudakliysa
Sevgilimin şeyini hiç görmedim ben
Büyük sıkıntı knk
Olmaz en guzeli
Nasıl en güzeli
En güzeli, ilgimi cekiyir
Gün isigi gibi parlak mi olucak
Cekici cok bence
Sorun değil
Değil
Evet