AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yok sanırım bi guzelik salonuna görün
Erkekler Ne Diyor
Merhaba, birçok yöntem soyleyebilirler ama emin ol çoğu vajinal florayi bozacak ve hiçbir işe de yaramayacak şeyler. Genital bölgenin normal ten renginden biraz daha koyu olması çok normaldir
Yani bildiğim kadarıyla doğal yollarla geçebilir ama alerjik olması muhtemel oluyor
Var limon ve diş macunu karıştır sür
Zararlı olmaz mı
Nasıl anlatayım ki sana burdan
Uyluk beyazlatıcı tedaviler mevcut
Nedir onlar
Hakim değilim o kadar bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim peeling krem gibi bir süreç bildiğim kadarıyla
Bence takılma kararmasına herkesinki kararıyor
Kararmıyormuş bazılarının
Yok ya öyle diyen yalan söylüyordur karada güzel takılma
Evlenmem bu yüzden ben
Neden ki niye evlenmezsin
Beğenilmem başka kusurlarım da var
Başka ne kusurun var peki
Çatlak var basur memesi var
Olsun nolucak sağlık bu her insanda olabilir
Bu kusur değil
Olmayan da oluyor işte daha iyi bir bedene layık görebilir kendini
Öyle bir şey değil bence evlilik sadece beden için mi oluyor sence?
Beden de etken sonuçta bedenini beğenmediğin biriyle evlenir misin hayır o yüzden fazla konuşmaya gerek yok sonra gelip burada karım kilolu göğüsleri küçük beğenmiyom bilmem ne diye sorular sormayın
Bir küçük göğüs daha iyi bence benim hoşuöa gidiyor kilolu herkes olabilir bedende önemli ama işlevini yerine getirdikten sonra gerisi önemli değil
İşte evlenmicem o yüzden yargılamaya başladın bile sadece küçük göğüs daha güzelmiş birbirinizle çelişecek şekilde konuşmayın
Tamam peki
Rengi gereksiz bir takıntı bence
Beyaz tenli insanlarda olmuyormuş bende var
Alakası yok bazı ergen düşünceli erkekler beyaz tenli kızları böyle saçma arayışlar için çekici buluyorlar ama ten renginin oranın kararmasıyla zerre kadar alakası yok zamanla neredeyse tüm kızlarda olan bir durum ve arzular konusunda da engeli olmayacak şeyler
Yok ya birisi daha demişti 30 yaşında bembeyaz teni var birisi ona kara mı oran diye mı sormuş da o da benim oram kara olur mu bembeyazım da ben dedim diyor moralim bozuldu bi de 30 yaşında ben 22 30 yaşındakiler benden daha taze yeminle
Bu çok nadiren görülen bir durumdur benim hayatıma çok kadın girdi sadece birisi 40 yaşında olmasına rağmen beyazdı ama diğerleri esmer yapılıydı
Söylesene ortaya bazı şeyleri rengine göre yapacak bir erkek çocukça ergence davranışlar sergilemiş olmazmı
Ben farklı özellikler arayıp farklı fantazilerle yaşamayı seven biriyim
O da 40 yaşına rağmen beyaz kaldıysa bakımlarla falan öyle kalmıştır şartlar ne olursa olsun o yaşa kadar kimsenin bembeyaz kalacağını sanmıyorum ama karşımdaki daha kusursuz birini isteyebilir kusurlarım çok benim
Ya nadir görülen genetik bir şeyse ki bu zamana kadar tanıdığım kadınlardan bir tek bumu bakımlıydı ki sanmıyorum
Sanırım sen biraz minyon tipli dolgun vücutlu balıketli gibi bir kızın
Bununki de mi genetik bıktım valla aynen herkesin genetik anlıyorum tamam
Böyle olana nadiren denk gelirsin bazıları da dalga geçmek için böyle der aslında yer uygun değil gerçek aranan özellikler yaşanacak en özel zevklerden örnekler vermek için
Ben evlenmeyi düşünmüyorum bu yüzden orası beyaz olanlar evlensin beyaz olan da varmış ya
Bence saçma bir düşünce etli dolgun kabarık dimi orası
Ne alaka bu kanıya nerden vardın
His ve tahmin
Öyle olsa ne yazar kara
Sen biraz ince beli geniş kalçası olan bir kızsın diye tahmin ediyorum ve sende şahane özellikler mükemmel o yer var ama sen zamanı gelince farkına varırsın
Hayatıma girecek erkek de idarelik gözüyle bakar kimsenin de o gözle bakmasına izin vermem
Sen biraz ince beli geniş kalçası olan bir kızsın diye tahmin ediyorum ve sende şahane özellikler mükemmel o yer var ama sen zamanı gelince farkına varırsın
Sen sana yapılacak bazı şeyleri görünce idarelik değil mükemmel olduğunu anlarsın
Yok göğsüm yok benim kalın iyi özelliklere sahip değilim boşa konuşma
Açık yazmak gerekirse o yerini içine kadar yalamak ve sen özel olduğunu kadın olduğunu o yalayan dili izleyerek anlayacaksın böyle bir şeyi yapmak için deli olan erkek çoktur
Yoklukta olanlar onlar
Sen öyle zannet yoklukta olan yalamak için istekli olmaz içine girmek için çabalar
Dil ile dokunarak oynayıp içini yaladıkça akan suyunu emerek tatmak isteyen demekki senden etkilenmiş arzulamıştır
Bazı şeyleri daha açık yazmak zorunda bırakma beni
Yok kapkara kalır artık
Hayattan soğuttu bu durum beni
Nedenki rengi o kadar önemli mi
Başka kusurlar da var evlenmekten de vazgeçtim zaten
Nedir kusur ki
Kararma çatlak basur memesi yara izleri, ne kaldı geriye? Allah vermiş de vermiş her olumsuz şeyi resmen kdkdkdk
Bunlara kusur mu diyon sen yanlış düşünce bence
Bunlara sahip biriyle evlenmezsen böyle konuşma bence mdkdkrkdkdkkdkdkdkdk
Evlenirim bunların hepsi geçici şeyler
Kalıcı olsa evlenmicen yani mdkdkdkkd
Kalıcı olan huydur oda nasıl birisin bilmiyorum
Kalıcı da zaten bahsettiklerim bu arada
Karalik olsun tadını değiştirmez basur geçici ee çatlaklar seksilik katıyor annemden biliyorum ne kaldi
Basur memesi kalıcı
Ameliyat yokmu
Var ama kimse için olmam
Olsun kalsın zül takarsın giren çıkan olursa çan çalar jsjsjsjs
Evlendiğim insana veririm sadece
Ama analdan yapacak birisi değilim
Cidden vermez misin kocana
Hayır
İlginç
Arkadan vermem
Her evli yapar diye bilirdim
Ben yapmam ama evlenmicem de bu kusurlar yüzünden
Evlenirsun nolcak yaş kaç
Yazık olur evlendiğime yazık daha iyisini kusursuzunu bulsun kendine kararması basuru olmayan hasarsızını iyisini
Yaşım 22
Anladım canım bende evlenmicem için rahatım
Ne açıdan rahatsın
Evlenmicem için işte
Sence bu bahsettiğim şeyler evlilikte sorun mu
Asla değil bak bunu ciddi olaraktan dedim
E o zaman niye bana geçiciyse sorun değil gibi şeyler dedin
Çünkü geçici şeyler bunlar
Ben mesela değiştirmek istemiyorum diyelim yine de mi sorun
Sorun yok diyorum anlamın mi sen
Cif dök çitile
Evet var uygularsan