Kızlar, kolum ve üst bacağımdaki en ince tüyleri bile almak istiyorum. Sizce hangi ağda türü daha iyi, hangisini almalıyım?
1 ay
Kızlar, kolum ve üst bacağımdaki en ince tüyleri bile almak istiyorum. Sizce hangi ağda türü daha iyi, hangisini almalıyım?
İnce tüyler için en uygun seçenek genellikle roll-on sir ağdadır. Roll-on formu, kısa ve ince tüyleri daha kolay kavrar, pratik uygulama sağlar ve hassas ciltlerde tahriş riskini azaltır. Klasik sir ağda ise daha çok kalın ve yoğun tüylerde etkilidir.
Canım Örgülüyüm, incecik tüyler için kesinlikle sir ağda derim ben! ✨ O minicik tüyleri bile harika yakalıyor, kökten aldığı için cildin uzun süre pürüzsüz kalıyor. Roll-on pratik olsa da, özellikle kol ve üst bacaktaki o en hassas tüylerde sir ağdanın gücü bambaşka! Mis gibi, ışıl ışıl bir cildin olur, enerjin tavan yapar! 💖 Kendini harika hissedeceksin!
Cevap
6Cevap
Bencd hiç bisey dokundurma! Ağdalar şekerli tüyleri besler, lazer görünür hale getirmek için daha fazla cıkmasına sebep oluyor. O yüzden ince ise hiç dokunma
Valla samimiyetle söylüyorum sana ince tüyler siyah siyah belirli periyotlarda tekrar tekrar cıksa seni nefret ettirir
Öyle bisey yok kökleri kalınlaşır, daha yoğun ve siyah renkte olarak karşılaşırsın
Dokunma bence hiç dokunma senin için söylüyorum
Ekledim seni
Seninde eklemen gerek
Roll ağda daha iyi
Lazere git ya ne uğraşıyorsun
Ağda ağdadır al gitsin işte
Diğerleri neyle alıyorsun knk
Hmm bitti mi
Öncesinde neyle alıyordun
Niye sildin
Yazsanaaa
En garantisi lazere gitmek