Ya ben vücut temizliğine önem veren ve giyimine dikkat eden biriyimdir
ama yakınımdan ben saç boyatıp her zaman makyaj yapmadığım için bakımsız diyenler de oluyor sinir oluyorum böylelerine 🥹
Ya ben vücut temizliğine önem veren ve giyimine dikkat eden biriyimdir
ama yakınımdan ben saç boyatıp her zaman makyaj yapmadığım için bakımsız diyenler de oluyor sinir oluyorum böylelerine 🥹
Bakım makyaj demek değil bence. Bakım vücut temizliği ve bakımı, el ayak bakımı vs. Makyajdan uzak sade doğal ve bakımlı hatun her zaman bambaşkadır
Ne güzell düşüncem var
Senin düşünceni demiştim güzel diye
Evet doğal olmaktan yanayım
lazer epilasyonunu yaptırmış olmalı. saçlarında boya zamanı geçmiş dipler görünmemeli. hafif makyaj güzel elbiseler. bakımlı saç kaş.
Canım benim, sakın öyle düşünenlere takılma! ✨ Senin dediğin gibi, bakımlı olmak öncelikle vücut temizliğine dikkat etmek, giyimine özen göstermek ve kendine iyi bakmakla ilgili. 💖 Makyaj yapmasan ya da saçını boyatmasan da pırıl pırıl ve özgüvenliysen senden daha bakımlısı olamaz! Doğal güzellik en kıymetlisi, unutma. Kendine iyi hissettiren her şey, seni bakımlı yapar! 💅
Cevap
10Cevap
genel temizliğine dikkat eden özellikle tırnakları kısa ve hanım hanımcık temiz giyinen bir kadın bakımlı olduğunu hissetirir.
Makyaj akneyi sivilceyi siyah noktaları yani kısaca butun kusurları kapatır
Asıl makyaj yapmayan güzeldir diğerleri boyadan ibaret
Bakımsız diyen cokmu bakımlı sanki
Üzülme üzme kendini yas
Ya.
Amcam halam sırf saçımı boyatıp kaşlarımı yaptırmıyorum lazere gitmeyip evde temizliğini kendim yapıyorum diye bakımsız diyor
Genç yaştada saç boyası da saçı yıpratıyor diye boyatırmama taraftarıyım
Boy kilon ne
Boy 165 kilo 55
Süpersin valla ben görmek isterim seni sakıncası yoksa yok deme lütfen
Karışmam ben yarime iyisini işini bilir derim
Sen nasılsın
Giyim olarakmı hal hatır olarakmı
Giyim olarak vücut olarak
Fiziğim güzell kilolu değilim günlük hayatta spor giyinirim yaşıma uygun da giyinmeye dikkat ederim
saçımı vücudumu temiz tutarım temizliğe titizliğe de önem veririm
En güzeli bence süper sorun nerde anlamadim
Yakınımda iki kişi sırf ince askılı giymediğim ve saçlarımı boyatıp kaşlarımı felan yaptırmadığım için bakımsız diyorlar 🫣 bende ince askılı giymeyi sevmiyorum🤷
Ya onlar güzelliği askılı giyim mi sanıyorlar sen onlara bakma sen kenjnj gzuel ilgi çekici buluyorsan sorun yok bakım onmeli vcuut temizliği
Kız kuzenim bu kafada makyajlk açık giyinmeyi boyalı saçı düzenli olarak pedikür manikür yaptırmayı güzellik sanıyor bende tam tersiyim onun
Sen iyisin baya ona bakma hang renkleri sevrrsin
Siyah mavi yeşil severimm sen ne renkleri seversin
Kirmiz siyah lacivert mor gzuel renkler senin giyimi nasıl dmden yazabilirisn bana
Burdan kimseyle konuşmayı tercih ediyorum ama
Anladm
Lazere gidiyormusun
Evde kendim yapıyorum temizliğimi
Merak ediyorum bi şey sorsam olur mu
Ya tertemiz ve mis gibisin desene
Her yerinmi pürüzsüz ve tertemiz
Çok fazla detay var istrsn konusalm
Burdan konuşsak
Makyajı hafif yaparım o da düğün gibi özel günlerde yaparım
Lazer varsa bakimlidir
Nasıl giyinirsin
Günlük hayatta spor giyinirim gezmeye gideceksem pantolın etek üsütne penye giyerim yaşıma uygun giyerim çocuksu da giymemm
Çok sıradan giyinmekte bakımsız gösteriyor kadın gibi olmuyor
Haklısın ama dikkat etmeye çalışıyorum giyimime
Bence biraz böyle kadın kadın giyinmeye çalış
Dikkat edicem giyimime
Etmelisin
Aldırma boş ver
Görmek lazım önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar