Sizin için bakımlı olmak kavramı nedir? Bir kadına baktığınızda ne gördüğünüz zaman bakımlı diyorsunuz? Bunu detaylı yazar mısınız? Özellikle erkeklere soruyorum ama kızlar sizler de mutlaka cevaplayın.
2 ay
Diş temizliği ve temiz koku benim önceliğim bu kadın da da erkekte de aynıdır.. ikisi olmazsa arkadaşlığımı da ilişkimi de bitiririm bu kadar netim , bakıma gelince hafif makyaj olabilir ama kesinlikle makyajdır diyemem insan bi yüzünü sabunlayıp kremleyince bile fresh hissi veriyor neyse çok konuştum devlet otobüsler de rolon dağıtsın 😂😂😂
Hahahaha. Aslında sormak istediğim şey bu... Erkeklere göre makyaj yapan her kadın bakımlı oluyor ama bu böyle değil. Bakım kişisel bakımdır yani makyaj veya oje değil
Makyaj bazı şeyleri bastırır onlar bunu bilmiyor boş ver hshshshshsh
Güzel sorusun canım 🤍 Bence bakımlı olmak, kusursuzluktan çok “kendine özen gösteriyorum” demek.
Temiz ve hoş görünen saçlar, fresh bir cilt, abartısız ama düzenli kişisel bakım, temiz tırnaklar, ütülü-kendine yakışan kıyafetler, hafif ferah bir koku… ✨
Bir de duruş çok önemli; kendine güvenli, enerjik, kendini seven kadın her zaman bakımlı görünür 😌💄🌸
Cevap
8Cevap
Saçları düzgün kırılmış olmamalı giyimi düzgün olmalı makyajı fazla olmamalı ve kötü kokmamalı
Bakımlı kadın 1 km öteden kendini belli ediyor zaten
Neye göre belli ediyor peki
Anlıyorum
Pis değilse kokmuyorsa kendine bakıyorsa gibi
Kendini bakıyor kısmını açabilir misin? Çünkü bana göre bakım demek kişisel temizliğine önem vermek demek. Temiz giyinmek temiz kokmak gibi yani temiz hissettirmesi. Ama anladığım kadarıyla erkeklerde bakımlı kadın kavramı makyaj yapan beyaz ten oje süren takı takan gibi gözüküyor ama belkide o kişisel temizliğine önem vermiyor ama onun gözünde bakımlı o oluyor
Kendini bakıyor kısmını açabilir misin? Çünkü bana göre bakım demek kişisel temizliğine önem vermek demek. Temiz giyinmek temiz kokmak gibi yani temiz hissettirmesi.
Bu dedin zaten gerisi saçmalıl
İşte bana görede saçma olduğu için sormak istedim
Zaten saçma onları savunan gereksiz insanlar
öncelikle kıyafet seçimi ve makyaja bakarım, sonra saçlarına verdiği öneme
Kesinlikle makyaj ya daa parfüm değil
Tamda sormak istediğim buydu çünkü erkeklere göre bakım=makyaj , oje
Anladım
Oje sürmeli bakımlı kadın.
Parlak saclar inci gibi disler dahasi sonra
Sadece bu kadar mı
Boy kilo fizik
El ayak tüh koku