ablamın yüz temizleme şeyi var vakum gibi çekiyor, deneyeyim dedim gözümün altı yara olmuş, birkaç güne kabuk bağlar 😅 bir işe yaradığı da yok kadınlar neden çöp şeylere para verir
Kadınlar neden işe yaramayan yüz temizleme cihazı gibi çöp şeylere para verir?
yüz yıkamamak çok kötü sivilce yapar yüzde yıka bence ben sabunluyom her sabah bazen gün içindede yıkıyom 1 gün yıkamayayım sivilce cıkar bazen akşama kafar uyurum cunku 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüz temizleme ilaçlı makineli şeyler kullanacağına duş alıp saçındaki şampuanı yüzüne kopuklese daha temiz hijyenik olur
yapıyom zaten yüz için bi sabun var onu kullanıyom yüzümde bekletiyom 3 5 dk falan yıkıyom sonra 1 saat sonra yüzüm gene yağlanıyo😅
Soru açıklama da soylemeseydin yumruk yediğini zannedecektim😂
insanların neden gözü yamuk😅 aynadan bakınca yamuk görünüo biri aşağıda biri yukarda açıklaa😅 bu fotomda öyle görünüo 😅
Yamuk görünmüyor abi gayret büyük yuvarlak gözlerin var psikolojikmen görüyorsun
abi mi sevdiğim kız bana abi dedi 😭😭😭😅😅😅
bnce yamuk cinler bizden daha iyi
Anlamadım şaka mı yapıyorsun
Bazı cinler çekik gözlü oluyor o yüzden iyi geliyordur
yok cinler ışınlana biliyor sen gözünü aç kapa o ist. mardin turu yapar gelir biz onlar gibi değiliz 😭 keşke cin olsaydım😭😭
Yo ışınlanmiyor hızlıca ışık hiziyla gidiyor bizde ışınlaniyor zannediyoruz çok hareket etmek iyi değil ki bu sefer ter kokuyorsun
cisimleri hareket ettire biliyo amaaaa süper güçlüler insandan daha üstünler biz asalık yaratığız 😭 niye gücümüz yokkk
Eliyle ettiriyor cine goremiyon sen zannediyon dudu gibi sihir yapıyor😂 ya abi sen ne içtin çok merak ettim
görünmezler 😭 5000 cisim olsun hareker edio ama 5000 elimi var simdi
Ben evliyim buarada az önceki söylediğin seyden ötürü bunu uyariyla söylüyorum bide cin konusu kardeşinin cihazından nasıl getirdin anlayamadim
aaaa evli mutsuz cocuksuz cinli kadın 😭 ben cin olcam
Ne cini olacan alaaddinin şişesindeki cin mi😂
yok onu kullanıp atıyolar süper güçlü olup türkiyeyi ele geçirip hainleri kül edip ülkeyi şahlandırıcam kiracı diye bişey bırakmicam
Kadınların zaafı güzellik erkeklerin zaafı da paradır. Erkeklerin kazanmayacakları halde kumara o kadar para vermesi neyse bu da öyle bir şey
kumar oynicam bende
Ben Almamaya başladım ve yüzümu bile yikamiom adam akıllı ama bebek poposu gibi asasasa
yüz yıkamamak çok kötü sivilce yapar yüzde yıka bence ben sabunluyom her sabah bazen gün içindede yıkıyom 1 gün yıkamayayım sivilce cıkar bazen akşama kafar uyurum cunku 😅
Sivilcede cikmiyor
Ama kafamda gtumde felan çıkıyor ilginc
yok hıammıan
Abi o ondan değil bende Beşiktaşlıyım bu sene hepimizin gözünün altı öyle yara
benimki makine yaptı
Çaktırma gökhan abim. Benimkinide makine yaptı. Oshimen diye bir makine almışlar hepimizi bitirdi biliyorum
oshimen kim
Hani şu siyah noktalar için olan mı?
yok gözenekteki yağlarımı ne alıyomus gözenek açıcımı neymiş öyle bişidi
Sen kullanmasını becerememişsindir.
çöp aldığınız her şey bikerede çöp olmayan bişi alın erkeklerde faydalansın
Yoo.
çöppp
Alışmadık gtte don durmuyor hocam o yüzden😂
o ne demek 😅
Yani hiç yapmadığın için yaramamış sana ya da yanlış yapmışsındır
he yaa yüze kayganlaştırıcı sürülüyomuş 😅😅 bilmediğimiz her b. ka atlarsak böyle olur 😅
Ahaha kadınlara bırakalım bı işi
ama yağ çıktı işe yarıyor benim yüz saç yağlı 😅 yıka yıka gitmiyoe
O zaman yüz bakım jelleri var eline sür yıka
yook yağlı olsun kalsın öyle 😅
Ee peki
Sen ne anlatıyon be abla
akpliler sussun git puta tap😅