Ben Hande Erçel kadar ya da Kendal Jenner kadar güzelim diyebiliyor musunuz mesela
30 gü
Ben Hande Erçel kadar ya da Kendal Jenner kadar güzelim diyebiliyor musunuz mesela
bizim bakkal hafize abla 60 küsür yaşında hep çok güzelim diyo
Offf zaten 50 plus teyzelerdeki ego ünlülerde yok bfbnfnrrb
Canım benim, güzelim, kesinlikle var! 🤩 Güzellik bence tamamen içeriden gelen bir ışık ✨. Kendini gerçekten seven, enerjisini yüksek tutan her kadın çok güzeldir. Bence o celeb güzellikleri bile özgüvenleriyle parlıyorlar asıl. Sen de kendi eşsizliğini keşfet, ona bayıl! 🥰 İçten gelen ışıltı gibisi var mı? 💖
Cevap
5Cevap
Hande erçel estetiksiz mi sfsfsf
Öhüm Benimde sonradan aklıma geldi ya Kendall Jennerda ona kalırsa 😄
Bak benim pp estetiksiz halim geçen hafta burnumu yaptırdım estetiksiz halim onlara bin basar
Tamam
vardır..
Evet varmış
Estetik gerçeği saklayan bir cerrahı eylemdir ben tasnif etmiyorum ve kızlarımızın kendilerini begensinler diye bu yarışa girmesine karşıyım
Yüz hatlarımı yüzümü sade cok beğensem de maalesef ergenligimde yagli yaglı yiyip tam sivilce izleri bıraktıgım için hande erçel gibi değilim. Ve bence çoğu kız yüz hatlarda bozukluk yoksa güzel doguyor. Ve makyajla daha güzel oluyorlar.
Evet dopru ya hatlar çok belirleyici
Öyle kızlar var tâbi estetiklilere bin Basar
İnstagramdakilerin gerçek hallerini de biliyorum bakıyorum şöyle çevreme aşırı güzel diyebileceğim yani nerdeyse yok ya da ne biliyim belkide hep gördüğüm için alıştım
Doğru zaten kusursuz olmaya çalışsak hiç bir zaman olamayız güzellik standartları çok acımasız ve ışık hızında değişiyor
Erkeklerin ne talebi var bilmiyorum konumuz güzellik ne alaka?
Böyle düşünen biri gerçekten çevremde hiç yok sanırım farklı ve güzel düşünceniz için teşekürler
Çünkü özellikle ülkemizde ki insanlar sürüler gibi yaşarlar, herkes ayfon Alıyor bizde alak, açığı avrupalısından daha çok açık, içeni içe içe geberiyor sikara içtin mi herkes içiyor. Herkes burnunu yaptırıyor. Özentilik çok.. Çocuğun kendi düşüncesi yok. Haliyle güzellikte de aynısı. Öyle güzel kadın var ki burnu büyük yâda başka dudakları ince Bin basar eşek dudaklilara
Onlar zaten çok yapay ya , ben daha doğalım 😂
Sen kendini onlardan güzel mi buluyorsun yani anlamadım ffhkkvggj
Yo ne güzeli ben erkeğim 😅
Aa çok rahatladım Beyefendicim fhkjvgjj
Bana mı yürüyorsun isabelle jxhajcj
Hayır da sen yolunda yürüyormuşsun ona rahatladım vdhfbfbrb
Anlamdim jshsjd
Yani tatlım kendini Kendal Jennerlarla kıyaslayınca yoldan çıktın sandım pushhehebrbr
Oo tatlım falan ne oluyor ya sakinn jdhwkxnsj
İyi bari tatlın mıyım gerçekten de diyebilirdin bdndnd İyisin iyi yolundasın vdbfbr
Ahaha top degilim
Sevindim senin adına vdjdnfnfn
sanırım sensın
Ben kendimi o kadar güzrl bulsam niye sorıyım
Hande Erçel olmamak vdbdbdn
Boğa burcuyum
Neden 🤷
Hahahhahahahha kaç hemen evet sana takıntılı olurum şimdi dbnfnfndj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?