- https://www.youtube.com/embed/oXcXLIJGFBM
Ama ben benim eşimden bahsedeyim o hiç yüzüne normalde makyaj yapmaz sadece yüzünü düzelttirir o kadar ama o benim için dünyadaki en tatlı insandır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle var. Mesela suratında 1 kilo boya ve kimyasal var. Bakınca "Bu kız güzel değil demek ki! Ve ayrıca hepsi birbirinin aynısı! " diyorsun. Ardından gayrı ihtiyari makyajsız halini bir görüyorsun! Resmen aşık oluyorsun.. Sonra düşüncelere dalıyorsun Ne gerek vardı! Diye.
00 Yorumla
1 yılEvet var. Benim makyajımda bu kadar olur genelde. Önceden severdim rengarenk olmayı. Şimdi böyle daha iyi geliyor gözüme. Cildimde de sorun yok diye gerek yok kapatmaya kat kat.
00 Yorumla
1 yılDoğallık her zaman daha güzel gelmiştir bana. Makyaj yapıp yapmamak kendi kararı ama makyajın cildi yıprattığı ve insanın sahip olduğu bütün güzelliği kapattığı ortada
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle, doğal güzellik diye bir şey var ve bu özgüveni ve doğallığı en güzel şekilde yansıtıyor! 💖 Makyajsız olmak, yüzünü daha taze, temiz ve sağlıklı gösteriyor. Cildin kendi tonu ve dokusu zaten çok özel. Fazla makyaj bazen abartılı gelebilir ve doğallığı gizleyebilir. Ama ufak tefek dokunuşlar, örneğin dudak parlatıcısı veya hafif bir rimel, günlük güzellik rutinini tamamlayabilir. Böylece hem doğal bir görünüm elde eder, hem de kendine olan güvenini korursun. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin! İçten gelen o ışığı hiçbir makyaj kapatamaz! 🌼✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılevet doğal daha iyidir her zaman
00 Yorumla Ben de makyaj pek sevmiyorum da ne bu zorbalık? Kimin ne yaptığıyla nasıl yaptığıyla neden ilgileniliyor bu kadar? O kız çok makyaj seviyorsa çok makyaj yapar hiç sevmiyorsa hiç yapmaz bu kadar. Ve bu sadece o kişiyi ilgilendirir. Ha tabi seçim size ait. O da dışardan görünüyor sonuçta. Makyajsız birini istiyorsan onu bulcan. Makyajlı birini makyajsiza dondurmeye çalışmaya veya işte ıy fondöten falan diyemezsiniz yani. Gereksiz. Herkes kendine uygun olanı bulsun bitsin gitsin. Ve her kız her şekilde güzel. Yorumlara da üzüldüm. Bu kafadan çıkın bence. Kızlar bile saçma sapan birbirini zorbalıyor makyaj olayında. Hepsi inanılmaz boş muhabbetler. Sen suratına yapma. Ben de yapmiyim. Ama o yapabilir. Bizi hiçbir şekilde ilgilendiren bir durum değil. Ve makyajlı da makyajsız da hepimiz bebek gibiyiz kızlar rahat olun
814 Yorumla
1 yılSade olan her şey en güzelidir.. evet makyajsız güzel olan kadın gerçekten güzeldir.. genetiği sağlamdır.. öyle güzel olan kaç yaşına gelirse gelsin yıllanmış şarap gibi olur.. bunun yanına gülümseme bir de zerafet eklenirse.. öyle güzelin tadı her adamın damağında kalır..
60 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılFondöten ben de sevmiyorum. Hem çok kimyasal içeriyor, hem de pek hoş görünmüyor. Sivilcem çıksa bile rahatsız olmuyorum ben. Hafif bir göz makyajı yapıp yüz hatlarımı ortaya çıkaracak gölgeleme ve aydınlatmalar yapıyorum, sonra parlatıcı sürdüm mü tamamdır.
Makyaj sürem 5 dakika civarında. Zaten güneş kremi bile rahatsız ediyor beni bırak fondöteni. Makyajsız evden çıktığım da oluyor hastaneye/köpek gezdirmeye falan çıkıyorsam. Deniz kenarında biraz zamana geçirmek o açıdan bana yaradı. Makyajsızlığa eskisi kadar takılmıyorum artık.10 Yorumla
1 yılVar ama senin dediğin baska
1. makyaj yapmis gibi duranlar var halbu ki kiz makyjsiz bu tipler cok nadirdir victorias secret mankenleri kadar güzel olanlar yani 8/10 9/10lar bu kategoriye girer
2. biraz makyajla bile güzel olanlar güzel kizlardir zaten yani girl next door güzelliği vardır 6/10 7/10lar bu kategoriye girer
3. sadece makyajla güzel olanlar 5/10 lar
4. makyajin bile kurtarmadiğı tipler 4/10 ve altıdır
32 Yorumla- 1 yıl
Tespitin harika
- 1 yıl
Oha çok iyi bi yorum olmuş bence yaaa muhteşemmm
1 yılDoğal görünümü seven kadınlar kadar makyajı seven kadınlar da var. Fakat ben makyajın kadınlar için olmazsa olmaz bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. İnsanların duru ve doğal hali her zaman bana daha güzel gelmiştir. Kendim için de aynı şekilde bu yüzden hiç tercih etmiyorum makyajı...
30 Yorumla
1 yılŞimdi yorumlara dolusur makyaj yapmadığı için kendini güzel sananlar sjsjsk Her makyaj yapmayan güzel olmadığı gibi her makyaj yapan da çirkin değildir size ne makyaj yapan ne yapmayan bakmıyor hala seçme hakkınız varmış gibi konusmaniza ayrı hayraniz sjsjsk
10 Yorumlaİsteyen yoğun makyaj yapar. İstemeyen hiç yapmaz. İsteyen hafif yapar. Kim kendini nasıl beğeniyorsa öyle. Bazı insanlara makyaj hiç yakışmaz. Bazı insanlarda dehşet durur. Kendimde ağır makyajıda çok severim. Kaşlarınızı recep İvedik gibi yapmadığınız sürece😄 Makyajsız halimide çok beğenirim. Doğru tekniklerle yaptığın sürece o makyaj aşırı güzel durur.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah aşkına parlatıcı dediğin şey ney 😂 çok makyaj da yaparım az makyaj da yaparım hiç yapmadığımda olur
Güzel ve doğru makyaj kimseyi rahatsız etmez
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılHayır makyaj yapmayan kız güzelliği diye bir şey yok. Doğal haliyle çok güzel olan kız vardır. Ama makyaj yapmayan her kadın güzeldir demek oluyor senin dediğin aksine güzel kızların çoğu makyaj yapar kendilerini daha iyi görmek adına
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy ben de bunu hep düşündüm. Erkekler nasıl o makyaj malzemeleri ile öpüyor diyordum. Ben erkek olsam öpmem. Bir de ucuz rujlarin tadı berbat. Her zaman da en kalitelisini nerden bulcam. Ben eskiden. Sürerken bile rujun tadından nefret edip siliyordum. Bu erkekler ne kadar midesiz. E fondöten desen insan yanaktan alindan öpmek ister. Her türlü kötü ya. En iyisi estetik yaptırmak tedavi olmak.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle katılıyorum. Makyaj yapmıyorum ben de. Cildine özel bakım ürünleri kullanınca cilt yavaş yavaş düzeliyor zaten, cilt tonu eşitleniyor.
23 Yorumla- 1 yıl
@Behavaha bilemiyorum benim sorunum akne olmasıydı. Akne ve izlere yönelik ürünler kullandım. Düzeldi. Dermokozmetik satan güvenilir siteler var, oradan cilt sorununa uygun ürünler de arayabilirsin. Kategorilestirmisler.
16 ken manite buluscaktım biraz özenli olsun diye kuaforde makyaj yaptırdım dogal olsun desemde herseyden sürmüştü kadın cocukla buluşunca naptın kendine ya dedi ıslak mendille yüzümü silmişti hala utanç verici 😂
00 Yorumla
1 yılBöyle güzel olmak için bir ton para harcıyorlar karşınızdaki kadının makyajsız güzel olmasını istiyorsanız onun tüm bakım masrafını Adan Zye alın o zaman makyajsız güzel olur
10 YorumlaClean girl makyajını sıfır makyaj sanan şu garibanlara da bir bakın hele🤣🤣
23 Yorumla- 1 yıl
Aynısını düşündüm.😸
- 1 yıl
Makyaj yok gibi dursada , aslında makyaj oluyor ama göze batmayacak şekilde sade oluyor
1 yılBana bakımsızlık gibi geliyor yaa 3 çocuk anası kendini salmış kadın izlenimi veriyor ruhum daralıyor
00 YorumlaAahh 25 yaşıma kadar aşırı makyaj yapıyordum 25ten sonra makyajsız daha güzel olduğumu farkettim 4 yıldır yapmıyorum
00 Yorumlaİnsan dogal olmalı bence ya olduğum gibi kabullensin kabullenende kimse için değişmeye gerek yok bir insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmali
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Çok abartılı makyaj bana da iğrenç geliyor. Hafif allık bir ruj yeterli bence de. Bazi kadına makyajsizlik daha çok yakışıyor..
00 YorumlaKesinlikle makyajsız çok daha güzel olan insanlar var. Birde Makyaj yapmayı bilen insanlar varki onlara da daha çok yakışıyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılYa aslında makyaj yapmadığımda daha rahat hareket ediyorum ama dozunda yapılırsa makyajla daha iyiyim bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO fondöteni boşuna sürmüyor heralde. Aşırısı için bir şey diyemem ama bir kadının makyajına bir erkeğin laf etmesi çok itici. Size ne kadınların makyajından?
10 YorumlaOtzbirci dümbeleğin teki, bu sefer makyaja el aymış jdjcrjfk. Ciddiye almayın şu sığırşarı ya
10 Yorumlaherkes kendini nasıl iyi hissediyosa öyle yapsın
20 YorumlaÖyle bir güzellik yok. Doğuştan güzel olanlar şanslıdır sadece
10 Yorumla
1 yılsiz makyajsız kadınlardan değil no makeup makeup yapan kadınlardan hoşlanıyorsunuz.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılVar ama kızın güzel olması gerekiyor kız güzelse makyajlı da makyajsız da güzeldir
00 Yorumla
1 yılDoğal güzel herzaman daha iyidir fakat abartılı makyaj yapmak güzel durmuyor
00 YorumlaEvet kesinlikle var ve onlar daha tatlı oluyor :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılEvet gerçekten makyaj yapmayan o kadar güzel kadınlarımız var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılinsanlar öyle bi hale geldi ki makyaj yapmayanları eleştiriyorlar artık. makyajı bakım zannediyorlar ter kokusunsan yanlarına yaklaşılmayanlar...
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. Evet son dönemlerde makyaj yapmamakta moda olmuş durumda.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Onu bile yapmadan güzel olan var mesela. Bebek gibi..
00 Yorumla
1 yılClean girl bilmeyenler de makyajsız zannədiyorlar.😸
00 Yorumla
1 yılAslında her kız makyajsız daha güzeldir bence
00 Yorumla
1 yılEvet, ben de makyaj yapmıyorum ve böyle daha güzel olduğumu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılVar tanrının fazla mesai yaptığı örneklerini görüyorum bakmaya doyamıyor insan
00 YorumlaFotorağrafdakilerın makyajlı olması dışında sorun yok)
00 Yorumla
1 yılVar mi bilmem de olanlarda iliskisi olunca cokuyor zaten...
00 Yorumla
1 yılMakyaj yapmadığını söylemek her kadının harcı değildir esasen. Mutlaka var o güzellik.
00 Yorumla
1 yılBen fondoten surmuyorum sadece rimel goz kalemi ruj
00 Yorumla0 makyaj ile çok güzel kadınlsr var gerçekten şahsi fikrim gerçek güzellik makyajsız güzelliktir
00 Yorumla
1 yılSanki kendi Alman prensi bide midem bulanıyor diyor hahahsu
01 Yorumla- 1 yıl
👍👍👍👍
1 yılVar kuzenler akrabalar vs :) kalbi güzel olsun yüz geçici
08 Yorumla- 1 yıl
bu dediğin durum gerçeklere olsa çok acınası bir durum
- 1 yıl
Gerçeklere olsa?
- 1 yıl
Yazdığınızı anlamadım hocam
- 1 yıl
demek istediğim kalp güzelliği daha ön planda olsa ne gerçek ki öyle bir şey söz konusu değil
- 1 yıl
Öyle hocam bizde öyle
- 1 yıl
allah gönlünüze göre nasip etsin🙏
- 1 yıl
Amin hocam 🙂
- 1 yıl
Sizlerin de ♥️
1 yılBen fondöten sadece düğün ve nişan kullanıyorum harici kullanmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen neyin peşindesin? Böyle diyenlerin hepsi makyaj yapan kızlarla birlikte😁😁😁dürüst olalım
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbu kadar kıskanma sende makyaj yapabilirsin
Gizli Üye(36-45)1 yılMakyaj yapmayan doğal kadın güzelliği yoktur az makyaj yaptığı için doğal gibi görünen güzellik vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim hiç makyaj malzemem yoktur hiç de öyle su gibi yüzüm falan yok :D
yüzü güzelse güzeldir makyajla falan bi ilgisi yok.
00 Yorumlakesinlikle doğal güzellik, zaten bir kız makyaj yapmadan dışarıya çıkıyorsa çirkindir (özel günlerde veya arada farklılık olsun diye makyaj yapanlardan bahsetmiyorum)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMakyaj olmasa hepsinin gerçek yüzü ortaya çikiyor ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen abartı makyaj seviyorum ve yapıyorum. Çok da güzelim by
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende çok makyaj seven biri değilim az öz en güzeli makyajsız olmaz bence kadına hafif makyaj yakışıyor benim yüzümde bir kaö sivilce var o yüzden makyaj yapıyorum tedavideyim cildim düzelsin çok doğal makyaj yapcam bazen yapmıcam ohh ne güzel
00 YorumlaDoğal sade giyinen kızlar candır
10 Yorumla
1 yılBen yapmam ama Genel kişiler yaoçpmadımda bakımsız der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılo nakyajsız güxel dediğiniz kızlar olarak da makyaj yapıyoruz. sadece cildimize kat kat şeyler sürmek yerine hafif yapıyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbak sende dedin "neredeyse"
1 yılHer makyajlıyı tutup öpüyorsun sanki.
10 Yorumla
1 yılBenzimiz soluk oluyo bi kere yok öyle bişi 😅😅
00 Yorumla
1 yılDozunda yapılır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet var kendimden biliyorum çünkü
00 Yorumla
1 yılKesinlikle doğal harbi güzel
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem