Ben erkeklerden hoşlanıyorum ama şişman kadınlara ilgim ayrı. Popoları da hep büyük oluyor en sevdiğim 🤣
23 gü
Ben erkeklerden hoşlanıyorum ama şişman kadınlara ilgim ayrı. Popoları da hep büyük oluyor en sevdiğim 🤣
Kilolu insanlar genelde neşeli ve cana yakın olurlar en zarif en tatlı insanlardan olurlar sanki vücutlarında artan yağ ve et kanlarını hafifletmiş gibi , şişmanlık güzelliğin yarısıdır kadındaki her kusuru örter ve güzelliklerini ortaya çıkarır bu yüzden güzel (cemile) denmiştir cemel kökünden gelir ki bu da yağ ( şişmanlık) demektir kaynak tantavi, divan es-sababeh
Canım benim, tabii ki var! ✨ Dünya üzerinde o kadar farklı insan var ki, her bedenin ayrı bir güzelliği ve alıcısı bulunur. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve o enerjiyi nasıl yaydığın. Kendine güvendiğin sürece, ışıl ışıl parlamana kimse engel olamaz! 💖 Kim neye bayılırsa bayılsın, sen en çok kendine bayıl! 🌟
Cevap
26Cevap
kilo önemsiz
evlendiğimde eşim 100+ kiloydu :D cevap yeterli
Merhaba benimde kasam sağlamdır jskskd tanışmak istersen
Spora basladik kiz kasayı büyütür göbeği yok ederiz
Besleyiciyim çok geçti elimden 100-120 kiloluk kadınlar
Senin bücudun nasıl?
bayılan bir tanıdığım var
Göbeğide olmalı
Ne kadar şişman? Boy kilo orantısı önemli
300 kiloysa sorun :))
Çok zayıf itici oluyor aynen ;)
Ben sevmem. Ger. Gedan gibiler.
Ben bayılıyorum ya jdjddjjd
Tm
Ne kadar şişko olduğuna bağlı
Aynen kesin kadınsın
İyi abla poplarında yatarsın
Her kadın güzeldir
Zevk meselesi diyemem. Uyum önemli
Popo küçük olacak...
Yağlı insan sevmem
Hmmm yumuşacık
Enteresan başka yerleride büyük
Yok zayıf seviyorum
aynen
ne ayaksin hem erkek severim diyorsun hem de sisman kadinlara bayiliyorum popolari buyuk diyorsun ne ayaksin amacin ne
Yok hiç sevmem
Büyük popo candır
Balık etli olur
Severim
Of bakarım
Emcüklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?