Çirkin olduğum için zeki erkekler benim gibi çirkin olsa dahi bana bakmıyor ne önerirsiniz
1 ay
Cevap
7Cevap
Nereden biliyorsun belki tatlısın akıllı adam direk güzelliğe bakmaz ki
Bence abartıyon ya teklif edip ret edildin mi yoksa teklif etmedin mi
Teklif etmem ben.
Teklif aldın mı
Aldım ama cahil kesim istemiyorum öyle erkek
Foto atsan yorumlardık dürüstçe bence sandığın kadar çirkin değilsin
Dekolteli gezsem s**kıs teklifi bile almıyorum daha nediyebilirim ben sana.
Bence sen herşeyi yanlış anlamışsın her dekolteliye teklif geliyor mu sanıyon 😂
Ben hariç geliyordur bence ben hariç çoğu kadın güzel.
En bakimsizinin bile yanında erkek var.
Sosyal medya kullanıyon mu
Evet kullanıyorum dm kurumda bomboş
Kutumda*
Kilon kaç ki belki kilondandır
Hafif baliketliyim obez de değilim yani
Gizliden çık istek atayim
Bence kilo ver kilolusun
Bakımsız dediklerim obez saç baş follos kara kuru kadınlar.
Hani benim kadar bile bir tipi yok ama yanında cillop gibi erkek var
Gördün mü
Benden küçüğüm
Anlamadim?
Beni gormeden nasıl kilolu diyorsun.
Benden küçüğüm derken nedemek istiyorsun
Ben 22 yaşındayım senden küçüğüm bide yaşın genç çok kafaya takıyon ayrıca dediğin doğru erkekler kişiliği sever ama sen nasıl biri olduğunu karşı tarafa yansıtmazsan adam nerden bilsin belki seni gerçekten sevicek denemeden bilemezsin iş yerinden birini veya spora gidiyorsan oradan birini bul buradan birini bulma bence
Erkekler kalbe bakmaz dış gorunuse bakar..
Ben bir erkeğe teklif edemem reddedilecegimi biliyorum çünkü.
Spora gittim orada yanaşan oldu ama meslekleri iyi değil.
Benim istediğim erkek kaliteli kültürlü erkekler Kırıkkale gibi biryerde öyle erkek daha güzel kadınlara bakıyor.
Bana bakanlar uçuk kaçık tipler.
Gelmişim 27 yaşına koskoca kadınım öyle erkeklerle ne işim olur.
Yüksek lisans yapıyorum bende benim gibi birisini istiyorum benim gibiside güzel kadın istiyor işte yakışıkli olmasa dahi.
Erkekler sadece güzel kadin ister kalbe bakmaz.
Meslekten kasıt ne ki ayrıca uçuk kaçık tipler ne oluyor bence önüne gelenleri ilk önce tanı ondan sonra ele yoksa işin zor
Tanıyorum zaten.
Uçuk kaçık dediğim berberde çırak olan altındaki şahin araba ile son ses müzik açan keko tipler.
Ben hani kendimi beğenmis gibi gozukebilirim ama yakında akademisyen olacağım benim gibi kadın yani bilemiyorum çirkinim yokluktayim diyede öyle erkeklere bakacak halim yok yani.
Anlıyorum zaten öyle tiplerle olmaz nerede okuyorsun ki eğer büyük şehirler de değilsen büyük şehirlere gel burada potansiyel adayların daha fazla olur
Yavrucum sen kendine çirkin dersen başkaları sana neden güzel desin. Yapmayın bunu kendinize kimse sizden üstün değil sev kendini sevvv
Ben güzelim diyorum çevremde zaten ama çirkinsin diyorlar.
Bu gerçeği değiştirmiyor
Sende kendine bak o zaman
Bakıyorum zaten bakımla hallolacal bir tip değilim malsef
Abartma bee bakımla kimler nelere dönüşüyor 😂
Onlar bir ton makyajla dönüşüyor makyajı silince yine ayni
Ee sen dönüşemiyor musun en azından özgüvenin yükselir
Gerek yok busefer cildim mahfolur.
Ayrıca donussem bile 2 saat makyaj yapmakla ugrasamam hergun tanrı güzellik vermemiş napalim
Yaaa sana oyle geliyor kuzu
Bana öyle gelmiyor kimse beğenmiyor yillaridr bekarim
Kendinizle barisik olun stil
Yaratin makyaj yapin bence cirkin kadin yok kendine bakmayan var diye dusunuyorum
Bakıyorum zaten sorun orada
Sizi gorsem yorum yaprdim ama bu kadar oluyor
Matematik falan biliyorsan ben taparım
Kendine yatırım yap
Yatırım yapıyorum zaten ama olmuyor bakimliyim
Spor yapmıyorsan spor yap ille fitnesse gitmene gerek yok evde de yaparak çok iyi bir fiziğe sahip olabilirsin doğru programla hani sadece yüz bakımıyla olmuyor paran varsa beğenmediğin yerlere ufak tefek bir dokunuş yaparsan bu bir anda seni daha çekici daha alımlı yapıcaktır erkekler için
Bakarlar merak etme
Evet olablr
S********
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sakın öyle düşünme! Senin zekan, tahsilin ve iç güzelliğin pırıl pırıl parlıyor bir kere! ✨ Akıllı ve okumuş erkekler, dış görünüşten çok daha fazlasına değer verirler. Kendine olan inancın, enerjin ve pozitifliğinle her zaman çok çekicisin. Önce sen kendini sev, sonra bu ışıltın herkesi etkiler! Kalbindeki güzellik her şeyin anahtarı! 💖 Kendine iyi bak! 🌸