Güzel kadınlara bakıyorum, en fazla bir ilişkisi olmuş ya da tek ilişkisi devam ediyor, bakımsız kadının da maşallah tüm mahalle peşinden atlı ile koşuyor
1 ay
Güzel kadınlara bakıyorum, en fazla bir ilişkisi olmuş ya da tek ilişkisi devam ediyor, bakımsız kadının da maşallah tüm mahalle peşinden atlı ile koşuyor
Her şey güzellik değil ki.
Ben de çok yakışıklı değilim ama evli, bekar sevgililerim oldu. Hatta son 2 sevgilim beni tavlayıp eve attı biri evliydi
Bak işte bildiğin namussuz kadınlar bunları seviyosunuz demekki aw anlattığı hikayeye bak
Ne alakası var ya boş yapıyorsun. Kınama başına gelir.
Biz öyle tek seferlik görüşmedik ki. Uzun ilişkimiz oldu. Çok sevdik değer verdik.
Cambaz olmuş valla bunlar
Çirkini s*kmemişler namusluyum demiş diye söz var tam sana uygun
Evliyken eve attı diyosun laf nasıl bana dolasiyor oha yani evliyken eve atmış daha ne olabilir awk şaka gibisiniz bide masum insanlara da laf cambazlığı yok çirkin yok bişey , valla ne kadar çirkin olursam olayım sevgilim varken dahi birileriyle kahve bile içmedim değil evli olmak bunuda masumlastiramassin
Öyle bir şey demedim ki. Gönlü kaymış olamaz mı?
Erkelerin aksine o kadın benimle ilişkisi başlayınca boşandı. Buna ne diyeceksin?
Sonuç olarak seni eve attığında evliydi ve eşini aldattı ama Amerikan gençlik dizisimi seni eve atmadan duramadimi ne alaka
Tamam sen öyle düşünmeye devam et
Eve atmak aşamaları olan bişey üzerine bunun stresi vs derken bunu yapmayı göze aldıysa nasıl masum oluyor önce iki taraf kararlaştıracak eş evde olmayacak plan program var yani bildiğin işin içinde
İyi biliyorsun bu işleri derler adama
Canım benim, dış görünüş elbette önemli ama ilişkilerde esas olan bence kişinin enerjisi, sohbeti ve öz güveni. 💖 Kimin içi dışına yansıyor, kim pozitif ve samimiyse, etrafına ışık saçıyor resmen! ✨ Bazen birinin iç güzelliği ve pozitifliği, dışına yansımayıp fark edilse bile, insanları mıknatıs gibi kendine çekiyor. Asla unutma, en büyük güzellik içten gelen ışıltıdır! Kendine iyi bak. 😘
Cevap
9Cevap
kadının kadın olması yeterli erkekler için
Doğal olmaları ve hızlı verici kapasitesi olmaları nedeniyle, alıcılar çok oluyor. En nefret ettiğim kız tipi🤮
kalite sayıyla belli olmaz ucuz malın alıcısı cok olur
Bakımsızlığa asla tahammülüm yok kadıb erkek farketmez,
Çünkü erkekler güzel kadınlarla konuşmaya cesaret edemiyor hatta onların güzelliği altında eziliyorlar , ama güzel olmayan kızla çıkarken kafaları rahat üstün hissediyorlar
Bende böyle düşünüyor mesela Serenay Sarıkaya hiç kimse beğenmez ama şu masumiyet müzesi Füsun basbaya güzel değil herkes abarttikca abartti
Güzel kadınlar genelde ucuz oluyorlar daha pahalıya geliyor.
Emin ol bakimsizlar daha fazla hediye alıyor hatta manipüle edip evleniyorlar ikinci evlilikleri bile oluyor bazen, sence kim ucuz
Bi yemek birazda harçlık ile takilabiliyoruz mesela. Ama bakımlı ciddi düşünen biri şartları kriterleri var zahmetli yorucu maddi anlamda da yoruyor aslında. Matematiksel boyutu işin içine anlaşılıyor
Bakımsız kadının Pandora isteyeceğinden emin ama kanıtlayamam
Ben kanıtlarım her türlü kimin ne isteyeceğini
Bı tane Barbie ye Benzer kız arkadaşım var evlendiğinden beri balayına bile ucuz bı uere gitti sevgililik hediyeleri Max çiçek böcek Rusa benzer bir akrabam var doğumdan doğuma çiçek alır anca bir bakımsız tuhaf giyinen bir arkadasda maşallah her hafta hediye alıyor gerçek hayatta bunları görüyorum ben hatta Türkiyeyi gezdi bu kız
Aslında bakımlı bakimsizdan daha önemli bir şey var onu atladım. Fhise olması. Fhise kadın ucuz oluyor. Sonradan görme yani görmemiş kadın pahalı oluyor. Ayrımı bu şekilde yapmak daha doğru olur. Girdiğim ortamlardan yola çıkarak konuşuyorum
Kendini bilenlerle bilemeyenler arasındaki fark
dolandırıcı kafası aslında bakımsız kadın seni öyle bir kandırıyor ki en güzel kadın sanıyorsun, bunun yanında eskiden yemedikleri halt kalmamış ama kabul ettiriyorlar kendilerini
Bakımsızin başka maharetleri vardır
Erkeklerin neye önem verdiğini gösteriyor bu
Kendini ezene
Bakış açısına göre değişir:)
Cazibeer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?