Kürt kadınları yoksa Ege kadınları mı?
Ege kadını
Kürt kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böyle bir kıyaslama yapmak bence anlamsız ve ayrıştırıcı. Güzellik ırka ya da bölgeye göre değişmez. Her bölgenin kendine has güzel kadınları vardır. Zaten güzellik kişisel bir algıdır sana güzel gelen başkasına hitap etmeyebilir. Yani boş bir soru bence.
Dış güzellik önemli fakat ondan daha önemli başka şeyler de var. Kürtlerde merhamet damarı eksik kadınlarında da kesinlikle çocuklarına karşı korkunç bir ilgisizlik ve sahipsizlik var. O yüzden kürt bir kadınla kesinlikle evlenmek istemem. Ben akdenizliyim Ege'nin insanı benim meşrebime daha uygun düşer
Kürt olarak Ege kadınları diyorum daha güzel ve sadeler.
Egee
Canım ya, güzellik bence öyle bölgelere, şehirlere sığdırılamaz ki! 💖 Her kadının kendine özgü bir güzelliği var, önemli olan onu parlatmak ve içindeki öz güveni keşfetmek bence. Ege'nin de, Kürt kadınlarının da kendine has, içten gelen bir albenisi var. Bence dış güzellikten çok, insanın içindeki ışıltı ve o eşsiz enerji önemli! ✨ Hepimiz o zaman en güzeliz!
Cevap
15Cevap
bence tüm kadınlar güzel yani mesela çinde kadınlar farklı Türkiyede farklı yani hiç bir kadının ya da erkeyin yani hiçbir insanın eşi benzeri yokdur hepimizi Allah en güzel halimizle yaratdı güzellik ayrımı yapmanızı tavsiye etmem ama sizin kararınız.
Çünkü kendi bakımlarına çok daha fazla önem veriyorlar. Giyim kuşam cilt bakım fizik açısından çok daha ön plandalar. Nerden biliyorsun diye sormayın kendimden. Türk - Kürt karmasıyım ama Ege bölgesinde yaşıyor olma avantajından faydalanıyorum diyelim. Ege kızları daha clasman bu konuda :)
Yoksa Kürt kızlarıda her türlü güzeldir, alımlıdır, ağırbaşlıdır, merhametlidir, asaletlidir, hürmet eder ve hamaratlılığıda artı puanıdır. ♥️🥰
Kürtün güzeli çok güzel, çirkinide çok çirkin ya. Ege nin güzeli güzel, çirkini o kadarda çirkin değil
Kürt erkekleri nasıl
Kürt kadını diyen gördüğünü anlayamayan zihinsel engellidir. Ülkenin güzellik ortalamasını Kürtler düşürüyor.
Ege kadınları tabii ki
Bazı kürtler çok nursuz olabiliyor
Ege kadını da Kürt kadını da gayet güzel olabiliyor, böyle bir kıyaslamaya gerek yok.
Ege liyim, ege li kızlara kurban olsun onlar...
Benim tanıdığım Kürt kadını böyle değil müslüman olur bu bildiğin terörist
Kürt kızları arasında öyle güzeller var ki adamın aklını başından alır
Ben de güneydoğuluyum çevremdeki herkes egeli sanıyor. Ege galiba.
Kürt kadinlari da fena bilemedim şimdi
Ege kadinlari narin zarif oluyor
Ege alır bence
Ege kadınları o gorseldeki gibi degil yalnız hepsi farkli farkli tipteler dna çok karışık kürt seçeneğine koyduğun resim de benzemiyor
Her kadın güzeldir kilo alıp vücudu bozulana kadar :D
Benle kim yatarsa o güzel, istersen Suriyeli olsun 🤣
Her yerin güzeli ayrı var
Şu ayrımı yapmaktan bıkmadınız
Ege kadını başka
Ege kadınları
nefes alsın yeter , gerisi mühim değil
ikisiinde kendine has güzellikleri var
Ege tabii ki
Bende bir Egeli olduğum için seçiyorum😂
İkiside vasat
Hangisi verirse o🤣🤣