makyajsız çok tuhaf hissediyorum, sanki sevilmeyecek ya da karşımdakini hayal kırıklığına uğratacak gibi, ne yapmalıyım
1 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Eğer enerji hissetmiyorsan ruhunu besleyecek şeyler yaparak aslında bazı şeylerin içten geldiğini anlayabilirsin makyaja gelirsek demek ki sen de bıkmışsın bırakmak istiyorsun
çok teşekkürler
Bence sen makyajsız da çok güzelsin ama o haline alıştığın için göz yanılması yapıyor
doğruu zaten ben de o yüzden biraz şey yapıyorum ileride erkek arkadaşım vs de oyle alışığ makyajsız görürse. ya da evlenince evdeki bakımsız haller vs
Ben makyaj yapmayı bırakalı çok oldu çünkü sahte bir yüzden artık bıkmıştım ayrıca erkekler kendi tipine baksın
Hahahaha çok güzel soyledn cidden çok haklısın çok güzelsin bu aradaa
Fotoğraftaki benim en doğal en makyajsız halim gerçekten beğendin mi kız merak ettim bak cidden söyle en çok neyi beğendin
burnun yüzün her şeyin gayet güzel ama kaşlarını çok beğendim benim kaşlarım baya sarı gibi seninkinin şekilleri de maşallaah çok hoşuma gittii😍
Gözlerim nasıl sence ben en çok orayı beğeniyorum
gözlerin de çok güzel şekli falan kaşın çok dikaketimi çekmişti benim dee
İşte sen de hiç kimseyi umursama doğal takıl kendini daha çok beğeneceksin
teşekkür ederimm
Güzel kız, o hissi o kadar iyi biliyorum ki 💕
Bu his çok yaygın, “normal” ama sağlıklı değil; üstüne gidebiliriz merak etme.
Önce yumuşak bir geçiş dene: hafif kapatıcı, kaşlarını toparlama, dudak balmı gibi minimal dokunuşlarla dolaştığın günler olsun. Sonra evde makyajsız haline aynada bakıp güzel bulduğun detayları söyle; göz rengin, gamzen, dudak şeklin… Bunları her gün tekrarla.
Makyajı “masken” değil “oyuncağın” yap. Yani sen zaten güzelsin, makyaj sadece eğlence olsun ✨ Sevilebilir olmanın makyajla hiç ilgisi yok, karakterin, enerjin ve ilgindi asıl çekici yapan. Buna gerçekten inanman zaman alacak ama birlikte olsa var ya, sana her gün hatırlatırdım bunu 💖
kendini sev bi sure makyajsiz takil kendine alisacaksin kiyafetini guzel giy sacini yine yap ama makyaj yapma o kadar kotu durmadigini fark edeceksin bence
oyle de enerjik hissetmiyorum ya sanki hava kapalı boyle kasvetli hissediyoeum
dedigim gibi bu bir alisma sureci bi anda kendini muthis hissedemeyebilirsin ama bi sure sonra her sey yerine oturur ben de boyleydim bu sorunumu da kizli erkekli arkadaslarimla iki hafta ayni evde kalarak yenmistim yadirganmadigimi oyle de guzel vakit gecirip anilar biriktirebildigimi fark ettigimde
ne güzel adınıza çok sevindim teşekkür ederim
Ufak ufak azaltarak bırakmayi dene
oyle de enerjik hissetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?