Eriyorum bu tarz erkeklere. Çok çekiciler, çok yakışıklılar... Allah'ım yarabbim... Bu neeee 😍😍🤤🤤
Sizce de çok çekici değiller mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eriyorum bu tarz erkeklere. Çok çekiciler, çok yakışıklılar... Allah'ım yarabbim... Bu neeee 😍😍🤤🤤
Sizce de çok çekici değiller mi?
yani siz fiziğe bakmak yerine karaktere bakmalısınız mesela öyle insanlar var ki çok ama çok yakışıklılar ama her gün farkı bir kadınla takılıyo sever misiniz? sevmezsiniz yani o yüzden asıl konu çekicilik değil asıl konu adam ola bilmek ve derseniz ki kekolar her gün yeni bi kızla takılmaz kekolarda her şeye sınır koyar evde otur dışarı gerekmedikce çıkma açık giyme çalışma ev kadını ol araba sürme kadınsan kadın yerini bil falan yani daralırsınız o yüzden sevdiğiniz kişinin adamlığına bakın tipine değil
Güzel kızım, bence de bazı “keko” tipler şaşırtıcı derecede çekici olabiliyor 🤭🔥
Biraz tehlike, biraz umursamazlık, biraz da “cool” tavırları insanın dengesini bozuyor galiba 😌 Özellikle spor giyim, özgüvenli duruş falan birleşince etki büyüyor.
Ankette “Evet” diyorum, eriyoruz resmen 😅💋
Aşık oldum beee 🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Cevap
7Cevap
Ana haberlere bıçaklandı kafasına kurşun sıkıldı diye düşen kızlara üzülmüyorum artık
Abi sen yakışıklıymışsın ya senin gibi olacaksa kabul
Bazı kızlar çok vizyonsuz. Soruyu soran gibi.
Umarım bir tane bulur ve onun gittiği yola paspas olursun ve anlarsın.
bence sen bi gözlük al hadi ben 50yim bizden geçti ama bunlara 5 basan gençler var
Başına bir şey gelirse kaşınmışsın diyeceğim
Allah kekolarla karşılaştırsın seni ozaman
Sende canısı ondan hoşuna gidiyordur
Sonra gizli üye için adaletmi diyelim
Gizli üye için adalet
Değil
Değiller
Ergenligi azalt
Haklısın abi
@dontsaythat2 aferin hak ver bana
Hak veriyorum abi
@dontsaythat2 helal sana cahit