Güncellemeler
+1 yıl
Karşı konulamaz bir çekicilikleri var bu tiplerin 🥰
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Beğendiğim tipler ya sabıkalı çıkıyor ya da başka vukuatlari oluyor ama şuna eminim ki hepsinin çok çekici bir yanı var sormayın nedir o diye bende bilmiyorum ama çok tatlılar çevrendeki kızlarında yüzde 90 i bu kafada. Keko erkek çekiciliği şaka mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Görsel senlik.
Mesela 45 yasinda keko bir erkekte ilgini ceker mi? Boyle sabikali, hademelik yapan, tehlikeli bir tip? Yoksa genc ve yakisikli olmasi gerekir mi?
Genç ve yakışıklı olmalı
Senin gibi maço, sabıkalı erkeklerden hoşlananlar var. Fakat senin yaşında ve yakisikli olmazsa kızların ilgisini çekmez değil mi? Sadece aşk anlamında sormuyorum, cinsel olarakta?
Evet
Daha maskülen geliyorlar size
Evet kesinlikle öyle
Ama aşırı maskülenlik tehlikelidir de. Genç kızlar bunu göz ardı ediyor genelde
Ortalık düzgün adam kalmadığı için sizde bunlar gibi ruh hastalarının peşinden gidiyorsunuz suç sizde değil erkek olamayan oğlanlarda
Bu kafayla dayak yemeyi hakediyorsunuz
Macolugu bana değil çevreye olacak gerekirse benim için ölmesini de öldürmesini de bilecek. Erkek dediğin miy miy olmaz sert ve maço olacak
Ne gerek var bunu yaparak eline ne geçecek başını derde sokup hapse girmek dışında kendine bir faydası dokunmaz böyle biri olmanın
Erkek olmak bunu gerektirir
😂Peki
Hapse girmekten suç işlemekten korkan erkek her şeyden korkar hiç bir zorluğu göze alamaz dolayısıyla iyi bir baba iyi bir eş olamaz. Biz sizin gibi düz açıyla bakmıyoruz bütünü hesaplayıp seçiyoruz böyle erkekleri
Saçma sapan bir düşünce seni hamile bıraksın sonra suç işleyip birini bıçaklayıp hapse girsin ozaman o çocukla ortada kalıp sürünürsen aklın başına gelir
Olm yürü git. Erkekliği sendenmi öğrenecez. Erkek dediğin helal yer helal yedirir. Eşinede ailesinede sahip çıkar korur, öyle serserilikle işi olmaz
@Burak2777 Miy miy erkek ne eşini koruyabilir nede sahip çıkabilir kolundan alsalar haberi olmaz. Serseri derken keş tipleri bahsetmiyorum biraz serserilik ve maçoluk erkeğe yakışır diyorum maskulenlik Katar 👍
aynen
zaten biraz sertlik erkeğin fıtratında var. ama dediğim gibi bundan kastım serserilik değil.
Yokluktasın ondan
Trafik cezam var 3 tane hemde hızdan 😂kdjdjd
48 yerinden bıçaklat iyi gelir
Onlar şaka değil de siz şaka olabilirsiniz
Şakacı seni. :)
Neden şaka olsun?
Komik çünkü
@bloodabsorber Ben maço seviyorum bu bir suç mu bitanem?
@Kumartaş Bakma öyle dediğine son 5 çıktığı erkekten en az 3 u sabıkalıdir ama sorsan dürüst severim der 😃yalan inanmayın. Erkekler saftır burada sizi manipüle ediyorlar inanmayın hemcinslerimizi en iyi yine biz tanırız 👍
Yok ben geç de olsa hayatın gerçeklerini fark ettim ama burada ki erkeklerin çoğu cidden beyinsiz
Ki zaten efendi gariban değilim o yüzden kızların yaramaz üç kağıtçı erkek sevmesi işime geliyor
Bu soruyu soran kişinin özgüvensiz ezik bir erkek olduğuna yemin edebilirim.
Özgüvenli ve ezik olmayan erkekler kızları cinsel obje olarak görüp aldatıyor ama bir yandan aşağılayacağım derken sizi aldatan erkekleri unutmayın
Evet evet çok haklısın
Kızlar özgüvenli erkek sever ama bu kadar kızı kim aldatıyor bir düşünmek lazım adam eziktir ama asla bir kızı aldatmaz ezik diyerek yok saymanız yanlış
@bloodabsorber Aslında aynı şeyi söylüyoruz istemeden benim dediğim noktaya geldin bitanem 😃 Ben sorumda ne demişim? Toplumda efendi diye övülen erkeklerin yanındaki kadına bile sahip çıkamayacağından bahsetmişim. Erkeğe maçoluk ve serseri tavırların maskulenlik kattığından söz etmişim? Algılama sorunun var sanırım ki dediğime muhalif olup aynı zamanda benle aynı fikirde olabiliyorsun
@bloodabsorber Katil piskopatlardan bahsetmiyorum hafif maçoluk ve serseri tavırlar erkeğe çekicilik katar bunu hiç birimiz inkâr edemeyiz iyi oku yazdıklarımı
Hayatım tamam.
Özgüvenli erkek mi aldatır özgüvensiz erkek mi?
Bunun cevabı size göre hangisiyse o erkekden uzak durun
@Kumartaş ben ezik ve özgüvensiz diye sana demedim bu arada ki zaten insanlara bu şekilde hitap etmekten hiç hoşlanmam. "gariban" olarak nitelendirmem. soruyu soran arkadaş benim adıma konuştu ya yukarda, ona ithafen dedim onu. benim ne yaptığımı ne biliyorsa. yoksa erkeklerle veya özgüvensiz erkeklerle bir sorunum yok, her erkeği de aynı kefeye koymam.
fakat sabıkalı bir erkeğin gözüme çekici gelmeyeceği aşikâr.
@Kumartaş Baştan mantıklı konuştun ama sonda çuvalladın Ezik erkek demek kendine hayrı olmayan erkek demektir böyle bir erkeği kim neden tercih etsin ki? Erkek için özgüven tipten bile önde gelir biz kadınlar için. Söylediklerin saçma kusura bakma
@bloodabsorber Hayır tatlım sen sorduğum soruyu yanlış anladın ben piskopatlardan bahsetmiyorum
Hafif serseri ve maço erkeğin biz kızlara daha çekici ve maskulen geldiğinden bahsediyorum. Seçecek olsan Özgüvensiz pisirik bir tipi mi daha çekici bulursun yoksa özgüvenli hafif maço ve serseri tavırları olan bir erkeği mi?
Sen kendi sorunu okudun mu?
@bloodabsorber Sorum yanlış anlaşılmaya müsait bir soru olmuş farkındayım tam ifade edememişim kendimi orada Şöyle açıklayım Beğendiğim tipler sabıkalı çıkıyor evet doğru ama ben sabıkalı olduklarını bilerek başlamıyorum ilişkiye sonradan öğreniyorum ve bırakıyorum hatta bir tanesinden zor kurtuldum..
@bloodabsorber Ama sorarsan bana dozunda serserilik ve maçoluk erkeği çekici yapan bir şey. Hiç birimiz efendi denilen miy miy dümdüz tipleri çekici bulmayiz bu bir gerçek. Aksini söyleyen hemcinslerimiz varsa yalancıdır bu kesin
@bloodabsorber Benim sinir olduğum bazı hemcinslerimiz serseri ve maço erkekleri çekici bulduklarıni olumsuz tepki almaktan korktukları için gizliyorlar iki yüzlü davranıyorlar
@bloodabsorber Soru sahibi en azından dürüst davranmış sende o dürüstlükte yok biraz üstüne gelsem içindeki tüm pisliği kusarain şuraya
He ağzının içine kusarım valla.
@Deepinlovess Kardeş konuşma şöyle ifşa ettiğin için sana saldırır sonra bu hemcinslerin 😃
Çok da g*tümde. Samimi gelmemiş. 😁😁😁 Okuduğunu anlamakta da sıkıntıların var. Nerede efendi erkek eziktir demişim. Bu millet harbi m*l. Kıza yaranıcam diye kör gözünle okuma yazdıklarımı.
@bloodabsorber Hiç samimi gelmedi bana konuşmaların seni soru sahibinin dürüstlüğü rahatsız etmiş belli ki 😃 biraz duruşun olsun karakterin olsun
@bloodabsorber Bu soruyu soran kişinin özgüvensiz ezik bir erkek olduğuna yemin edebilirim.
Bu yukarıdaki yazı sana ait. Direkt öyle demedin yukarıda yazdığın şey aynı kapıya çıkıyor kimse a. p. t. a. l değil
Kızın gerçekleri söylemesi seni rahatsız etmiş bu çok çok net 😃 kimseye yaranma derdim yok dürüst insana dürüst dersin bu kadar basit
Ya abim g*tünden element uydurup kendi kendine anlam çıkarma. Aynı kapıya çıkıyormuş hahshshs hangi kapı o? Ben bilmiyom 😁😁😁 Hadi sen yaranmaya devam. Bir de az kitap oku, paragraf falan çöz. Daha da yazmam sana. 😗
@Kumartaş Dostum senin neyi savunduğunu çözemedim tam. ezik olmak insanın kendisine olan saygısızlığıdir Ezik insani değil sevgili arkadaş olarak bile tercih etmek istemez kimse. Kendine saygısı olan insan ezik olmayı seçmez zaten.
nesi tatlı la
Bilmiyorum atarlı giderli oluşları ön görülemez tavırları sevdiği kız için ölen öldüren. Her açıdan 🥰