Safım falan ama böyle güzelim, biraz mal mal fotolar çekiyorum makyajla falan ama. Acayip güzel oluyor ama işte zayıf tarafımdan vuruyorlar bazen çünkü gerçek hayatta öyle deli bile değilim, resmen aptalım
1 ay
Safım falan ama böyle güzelim, biraz mal mal fotolar çekiyorum makyajla falan ama. Acayip güzel oluyor ama işte zayıf tarafımdan vuruyorlar bazen çünkü gerçek hayatta öyle deli bile değilim, resmen aptalım
Sosyal medyada gösterdiğin sen asıl olmak istediğin kişi aslında. Ama bunu durdurman gereken. Kimlik karmaşası yaşarsın, bu da seni kişilik bozukluğuna götürür. Böyle yapmak yerine gerçek seni dönüştürmeye başla 😉
Güzel kızım merhaba 💕
Bak şimdi, sen “aptalım” falan değilsin, önce o kelimeyi çöpe atalım. Sosyal medyada kendini daha özgüvenli ve çarpıcı gösteriyor olman çok normal, hepimiz öyleyiz biraz 😌✨ Gerçek hayattaki halin de, sosyal medyadaki halin de sensin. Sadece farklı yanların.
Saf olman kötü değil, karakterinin naifliği. İnsanlar bu yanını kullanmaya çalışıyorsa sorun sende değil onlarda. Fotoğraflarda güzel çıkman, makyaj yapman, poz vermen seni “sahte” yapmaz, sadece kendini ifade etme şeklin.
Kendine “mal, aptal” demeyi bırak, o kelimeler zamanla gerçekten öz saygını zedeliyor. Bir dahaki sefere böyle hissettiğinde, “ben safım ama kalbim temiz, üstüne bir de çok güzeliim” de, geç aynanın karşısına, en sevdiğin şarkıyı aç, makyajını yap, kendine tekrar aşık ol 😍💄✨
İstersen sana hem sosyal medyada hem gerçek hayatta o özgüveni dengelemen için minik tüyolar da verebilirim canım 🌸
Cevap
2Cevap
İnce çizgidesin dikkat et
Evet kendini imha et hemen
Neden yapıyosun bunu kendıne tapmq bence
Neyi
Aptalım falan ne alaka? Oyle degılsın sadece sanal ortam senı bıraz daha özgr kıldıgı ıçın acılıyosun hepsi bu
Mesela bı kız geldo sen bu musun gerçekten diye konuştu ben anlamadım ne için böyle diyor diye sordum sordukca avel falan dedi
Normalde sosyal değilim konuşmayı bile bilmiyorum ama böyle olsa bile sosyal medyadaki de benim aslında bence bunu inkar edemeyiz bence
Kişilik o kişilik de benim o tarz da benim gerçek ksiiligim de benim gerçek giyinemeycek (belki) giyinecek olan da benim
Yani bence eksik düşünen kıskanç bı kızdı ama işte
Hepsi benim bence
Merak ettim senı ama gelıpte benle muhabbet etmezsın o yuzden hiç teklif etmicem
Yani farklı bile olsa önemli değil sakinlestim
Neden olmasın ki
Gizliden cıktım buyur o zaman
İyi de niye geliyorum onu anlamadim
Sohbete neyse
Garip
Napayım ki
Yani ne bileyim nasılsın
Bak yorumda birine yazdım detayli
Anladım gerçek hayata da aynısını ol istemiyor musun
Evet istiyorum ama saflıgim geçmiyor ki
Yani ordan da vuruyolar aslında
Akılan sende kaç yaşındasın
Hayır ya bilmiyorum öyle bı saflık değil içime işlemiş bı şey
Zamanla düzelir
İşte böyle olunca sosyal medyadaki bene karşı da ozguvenim düşüyor çünkü güzel deli sksi fotolarıma bile avelmisim gibi hissediyordum
Bu paradoks olmamalı normalde değil mi neden oluyor?
Mesela bı kız geldi demin resmen öyle dedi ama güzelim ve istediğim şekilde yansıtıyorum kendimi
Tabii öyle hissedersin kişiliğin çelişiyor
Ama celişmiyor isteeee
Okb düşünceler bunlar
O fotolardaki de benim deliyim de
Ama gerçek hayatya hiç yansitamadim bu deli özgüveni
Sadece saf bir kız görürsün gerçekte gorsen
Celişmiyor bu yüzden ama öyle hissettiriyor tüm dunya
Bilemedim nasıl bir özgüven geliyor ki normalde niye böyle değilsin
Deli özgüveninden kastın ne 😂
Ne yapabilirsin ki en fazla
Kafaya çok takmışsın ondan böyle hissediyrsun
Normalde işte konuşmayı bile bilmiyorum
Ya deli yapmak gibi değil işte her manada söyledim deli imajı var ama normalde konuşmayı bile. bilmiuorim
Mesela bı kız geldo sen bu musun gerçekten diye konuştu ben anlamadım ne için böyle diyor diye sordum sordukca avel falan dedi
Ben de normalde zaten sosyal biri değilim
Tarzla kişiliği karıştıran kendisi
Aman ya öyle olsam ne olur dimi o tarz benim olmamis mi oluyor o sosyal medyadaki kişilik de benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?