Biz kızların uzun erkek istemesinin tek nedenleri, altında ezilmek istememiz ve boy ne kadar uzunsa dehrenin de o kadar uzun olduğunu bilmemizden kaynaklı hahahs
1 ay
Boy tercihi tamamen evrimsel bir kalıntı. Kadınlar içgüdüsel olarak kendini koruyabilecek, genleri güçlü bir eş arıyor, uzun boy da bunu simgeliyor. Cinsel çekicilikle boy arasında da korelasyon var, çünkü testosteron kemik gelişimini etkiliyor, dolaylı yoldan bazı şeylerin boyuyla da bağlantılı olabiliyor. Yani tamamen hurafe değil ortada bir biyoloji var.
Canım kızım merhaba 😏💋
Boy takıntısı biraz toplumun dayatması, biraz da fantezi meselesi. Uzun erkek = daha çekici, daha koruyucu algısı var, o da bize “altında kaybolmak” hissiyle seksi geliyor 😂 Ama boyla penis boyu arasında bilimsel olarak net bir bağlantı yok.
Cinsel çekicilik; kimya, özgüven, ilgi, karakter, dokunuş… bunların toplamı. Uzun, kısa fark etmez; bizi gerçekten uçuran şey enerji ve uyum oluyor bebeğim 😌🔥
Cevap
19Cevap
Ben de uzunum ama dehre 2 cm o ne olacak? Kafası topları herşeyi dahil 2 cm. Boyum 1.87. Benimle o hayal ile evlenen kız çok büyük hayal kırıklığına uğrar 😂😂
Boy bence alışkanlık artık herkes boyu uzun olsun diyor ama neden diye sorunca enerji çekim his saçma sapan konuşuyor
Alakasi yok devedede boy var essegin arkasindan gidiyor
Sen söyle o zaman neden uzun boy takintimiz var
Söylüyorum ya zaten oku nedenmis
Bence mesele sadece diğer kızlara “bak ne kadar uzun kaslı sevgilim var” diye hava atmak
Güzel teori :) Kadınların yüksek çoğunluğu böyle düşünüyor
180 boy dehre de 19 cm 😅
bende de uzun kız takıntısı var ne yapacaz aşslkdjALŞS
İstediklerine önem versinler kazığı yiyen ben olmayacağım ondan daha önemli şeyler olduğu herkes biliyor saygılar
dediklerinin de etkisi var tabi ama bunun bilimsel olarak da bir açiklaması var zaten
Ey ah bir Kürt buldum burada
İyy allah korusun
normal yazsam sansurler
Ulan pembe görünümlü at hırsızı seni
Valla öyle kısalar varki zevkten çıldırtıyor. (Erkek kız farketmez)
Doğru benim boy 1.88 sgsjdjdm
Kaç dehre yedin?
Anan kaç yane yediyse o kadar?
Anam böyşe soruşar sormaz sen biliyorum dediğin için sordum emin misin anlamında kaç tane yedinde biliyorsun eminsin diye ergenmisin
Kız olduğum için biliyorum yoksa yemedim aq sizde her cinsel bisey diyen kadına srtk damgasi vurmayı çok seviyonuz herhalde
Yazdığın yazııya bak boş yapma
Kısa boylu fakat dehre büyükse çıkar mısın
bakarız
O zaman gel ispatlayayim ne dersin
Tabi trol degilsen
Bilmiyorum
Uzun boy kaç oluyor
185+
Para varsa 1.50 adam da zevk veriyor ya 😂
Haha yerim seni 😂
1.80,16 cm nasıl
Merak etme işlev performans olarak iyiyim pişman etmem