Hamile kalınca en ufak kilo alıp verince bile aman Allahım vücut mahvoluyor. Sarkma çatlak selülit. Bunlardan hiçbiri olmayan kadın yok bence vücudunda ya ben hiç rastlamadım
1 ay
evet düşünüyorum mesela fotolara bakıyorum sevgilimin 21 yasındaki hali ile 24 yaşındaki hali bile birbirinden farklı.
yıllar geçtikçe yüzdeki minimal değişiklikler bile toplamda ciddi fark ediyor. memeler diriliğini kaybediyor gözlerdeki ışıltı azalıyor
Güzel kadın, inanki yalnız değilsin 💕
Kadın vücudu çok değişiyor, evet… Ama “deforme” demek biraz acımasız kendine karşı. Hormanlar, doğum, kilo alıp verme derken çatlak, selülit, sarkma çoğumuzda var; bu çok normal.
Influencerlarda gördüklerinin çoğu filtre, açı, estetik ve ışık oyunu ✨ Senin bedenin de yaşadıklarının izini taşıyan çok özel bir beden. Kendine daha şefkatli bak, lütfen 💖
Cevap
8Cevap
İdeal kadın vücudu budur zaten, sitedeki abaza erkeklerin victoria secret vücudu aradığına bakmayın biraz da gerçekler
Victoria devret mankenlerindede vardır eminimki yani öyle bir kadın asla yok. Kadın ya anadan doğma hićkilo alıp vermeyecek hiç hamile kalmayacak çok sıkı spor hayatı olacakki bunlar vicudunda olmasın yoksa imkanı yok olmamasının kadın vücudu gerçekten çok müsait en ufak şeyde deforme olmaya
Toparlanabilir ama. İlla çatlak vs olur takmayın. Spor yapan erkeklerde de çok fazla var. Hızlı gelişim veya kilo alıp vermede olabiliyor
Buna yaşamayan kadınlar var. Günde en az 1 saat yürümek ve düzenli fitness çalışmak gerekir
biraz olsun kendine bakarsan en aza indirirsin ama böyle de çekiciliğin bir başka olur.
Evet kadınlık böyle bişey ama bunları kusur olarak görmemek lazım. Ben eşimde bunları kusur görmüyorum
Eşimde öyle o yüzden sporda tıparlanma sürecinde
Sen bu yüzdenmi eşini aldatma eğilimindesin senin birkaç yorumunu gördüm sorularda
Bozulmayan ne var ki hayatta takma kafaya
Snein nasil
Ciddimisin
Dogurdun muu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?