Tarzımda bir değişikliğe gitmek istiyorum ama kadın gözüyle hangisi daha çekici merak ettim. Sakal erkeğin makyajıdır derler ama bazıları da pürüzsüz cildi daha modern buluyor. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?
Kirli sakal fakat sol resimdeki uzun duruyor o kadar değil tam anlamıyla kirli sakal olmalı saç tıraşı da yüze göre elbette değişiklik gösterse de ince küçük yüzün varsa yanlar kısa üst uzun kalacak hafif uçları fön yapılacak uzunlukta olacak şekilde tıraş olsan iyi durur bence naçizane 👏🏻🌼
Yıllarca sakallı ve yıllarca sinek kaydı tıraşlı oldum. Şunları fark ettim.
Sakallı daha çok genç kızlar 18-25 yaş arası beğenirken. Sakalsız sinek kaydı halimi daha çok 40 yaş üstü kadınlar beğendi.
Mecburiyetten tıraş oluyorum. Yoksa tıraş olmuyorum. Yine de sakal yüzü daha büyük gösteriyor. Erkeksi ve maskulen bir duruş katıyor. Sakal erkeğin makyajı evet Karizmatik duruyor
Canım, çok güzel bir ikilem seçmişsin 😍 Fotoğrafta da görüyorsun, ikisi de kendi tarzında karizmatik ama bence çoğu kadına göre “hafif kirli sakal” bir tık daha çekici duruyor. Hem maskülen hem de cool gösteriyor 🧔♂️✨
O yüzden ankette oyum: SAKALLI 💯 Ama yüz hatların belirginse ara ara sinekkaydı tıraşı da denemelisin, değişim her zaman cazip 😉💈
Bence de sakal erkeğin makyaji kirli sakal daha çekici duruyor ama tabiki bu yine kişiyle alakalı bir durum yakışıp yakışmama durumu olabiliyor.. Resım üzerinden değerlendirirsem kirli sakal okey 🙃
Fotoğraflara göre değerlendirmek gerekirse beyfendinin sakalsız hali daha çok gözüme hitap etti. Normalde ben kirli sakal severim, sakalsız olmak her erkeğe yakışan bir durum değil bence :)
Pürüzsüz cildin modernlikle alakası yok yakışıp yakışmadığı tipine göre değişir ve eğer sakalın olması seni fiziki olarak rahatsız ediyorsa kes o kadar sorun edileceğini sanmıyorum.
Bı fikir belirteyim de sakala erkek için makyajıdır vs. diyorlarmış kim diyorsa artık. d Sakalsız daha çekici geliyor
Erkeğine göre değişir ama kadınlara şey derler ya makyajlı herkes güzel ya da uzun saçla mühim olan tam tersi de güzel olabilmek diye hah o hesap ben sahşen sakalsız seviyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Soldaki bana dağınık geliyor sağdakini tercih ederim