Sizce bu algı güzel mi?
Sosyal medya güzellik algısına göre 10 üzerinden kendinizi değerlendirseniz kaç verirdiniz?
Sosyal medya güzellik algısına göre 10 üzerinden kendinizi değerlendirseniz kaç verirdiniz?
Cevap
5Cevap
Sosyal medyam yok güncel algıyı bilmiyorum ama muhtemelen uymuyorum böylesi iyi.
Güzel bir düşünce yapın var
Kendımı kımsenın algısına gore degerlendırmıyorum.
Sokim bu güzellik algısına ayrıca erkeklerin instada tiktokta gördüğü taş gibi kızları gerçek sanması çok komik bir durum
Herkesin güzellik algısı farklı ben kendime 7 veririm
@ogeliyeah yoooo
Sen 8.5 kiz yapma
Ne boş konuştun la
Sabırrrrrr
Banada sabirr
Hafif benziyoruz baktım da emel sayına nxxjxjd
Şu kizin zeka seviyesinin dusuklugu su elemanin gevşekliği🙄
@buhayatyaşanmalı yorumlarıma dahil olma arkadaşım o halde 2 gündür pesimdesin
Denk geliyosun o kadar
Gevşeksin la sus
Neysen onu söylüyom la armut
Sanane la gevşek
Oraya uyarsak herkes birbirine benzeyecek...
Evet haklısın
Çirkinlerin teselli bu mu, sosyal medyaya göre de 10/10 um, gerçekte de 10/10 um, sosyal medyada çirkin birisi, kendini gerçekte güzel mi sanıyor Hahahaayttt güleyim de boşa gitmesin bari
Hayır sadece tartışmalı konu açtım ki tartışalım çirkin kime göre çirkin? Bu bile tartışma
Rus musun Türkçen zayıf
Ben kendime 8 verirdim herhalde
Bilmem veremedim kendime bir not
9 veririm
1 verdim
neden
Tamamda ne gibi eksiğin var ki
Bence asıl sorun sosyal medyadaki güzellik algısının çok mükemmeliyetçi olması herkeste olan kusurlar kapanıyor ve olması normal değilmiş gibi algı oluşturuyor
Sevindim başta yetersizlik hissin var sanmıştım ondan bu konuda bir kaç şey diyecektim düşünce yapını beğendim
7 iyidir dimi
Boş iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım güzel kız 🌸
Sosyal medyadaki güzellik algısı bence çok yapay ve yorucu. Hep filtre, hep kusursuzluk… Gerçekçi değil ve özgüveni bile zedeleyebiliyor. Ben kendimi o algıya göre değerlendirsem 10 üzerinden 6 falan verirdim, ama gerçek hayatta kendimi 9 görüyorum çünkü karakter, enerji ve duruş da güzelliğin parçası ✨💄💕