2 gün rahat kalıyor bu kızarıklıklar beyaz tenliyim bir de çözümü ne bunların?

2 gün rahat kalıyor bu kızarıklıklar beyaz tenliyim bir de çözümü ne bunların?
Jiletle almışsan tersine almayacaksın kılların yönüne doğru alacaksın. Bide alırken çok fazla üzerinden geçmeyeceksin 1 veya 2 defa çünkü jilet çok tahriş ediyor. Almadan önce 2 dk duş alıp bölgeyi nemlendireceksin. Kuru kuruya alırsan da tahriş olur. Aldıktan sonra Aloe vera jel süreceksin. Jiletle alıyorsan jileti iyice yıka bakteriyel enfeksiyonda tahriş ediyor.
Canım beyaz tenlilerde bu kızarıklıklar daha net görünüyor, o yüzden sana ekstra belirgin geliyor 🌸 Görseldeki durum büyük ihtimalle kıl kökü hassasiyeti ve hafif batık eğilimi gibi duruyor.
Kıl almadan önce bölgeyi ılık suyla yumuşat, sonrasında da alkol içermeyen, parfümsüz yatıştırıcı bir vücut losyonu ya da nemlendirici sür. Haftada 1–2 kez çok bastırmadan vücut için uygun bir peeling yapman da kıl dönmelerini ve kızarıklığı azaltır ✨ Eğer kaşıntı, yanma artarsa bir cildiye uzmanına görünmen iyi olur güzelim 💕
Cevap
14Cevap
İlk 24‑48 saatte soğuk kompres ve alerji içermeyen nemlendirici sür, ardından aloe vera jel ya da çay ağacı yağıyla rahatlat. Tahrişi artırabilecek sıcak su ve sıkı kıyafetlerden kaçın.
Yani krem kullanabilirsin kolanya sürebilirsin ama çokta bir çözümü yok onun kiminde çok yapıyor kiminde yapmıyor
ben de baya beyazım ve bu sorunu yaşıyordum. jiletle almayı bırakıp ağdaya geçtim. zaten ağdayla alınca 1 yılda anca çıkıyor. ağda ile alıp da böyleyse peeling yap.
Çok kötü olmuş ne ile aldın kolunu
Lazer yaptırmalısın başka türlü düzelmez
Bu kol mu bacak mı
Tüy dokucude öyle oluyor
Beyaz ten sıkıntı ellesen kıpkırmızı oluyo
2 günde geçer takma kafana
Lazer çözümü. Güven bana.
Çözüm ağda yapmamak jilet kullanmak
çilek bacak. internetten araştır
Kremleri var onların
Beyaz tenli olman müthiş bisey
Alerji yaptimi