Kendine has bir tipi olması mı yoksa çok güzel ama belirli güzellik kalıplarına uyması mı
1 ay
Cevap
28Cevap
karakteristik olsun ve birazcıkta eli yüzü düzgün olsun
dışı eli içi beni yakan olmasın.
Karakter tabii ki daha önemli olan ama sonuçta da karakter analizcisi değiliz, çirkin de olmamalı.
daha sorduğum soruyu anlamamışsın ki kitap oku derim
Keşke okuduğum kitap saysının çeyreği kadar sen kitap okumuş olsaydın da ne yazdığımı anlayabilseydin, ufak bir muhakeme yeteneğin olsaydı. Kitap okuyan biri emin ol böylesi konularda da senin gibi ukalalık yaparak kitap oku demez kişilere. Kendi anlamama durumunu es geçip karşındakine direkt böyle cevap veriyorsan senin adına üzülerek söylüyorum ki okuduğun kitaplar (tabii eğer onlar gerçek birer kitapsa) hiçbir işe yaramamışlar.
Niye bu kadar taktın söylediğim şeye yanlış demedim zaten doğru bir şey demişsin ama benim sorumla alakasız karakteristik demek kendine has suratı olan belirli güzellik kalıplarına uymayan suratlara denir
Bana kitap okuyan kişi "karakteristik" kelimesinin manasını sadece yüz güzelliğine yorumluyor. Ne diyebilirim ki sana, ancak bu kadar kendini rezil edebilirdin. Sen kitap okumadan önce sözlük oku. 🤦
okurum sen haklısın tamam mı
Kendine has/doğal diyenler yalan söylüyo, inanma şimdiden söyliyim
kendine has tipi ve karakteristik olması benim kendi adıma tercihimdir
Karakter ve zeka güzelliği apayrı seviyeye cikariyor güzellik birkaç konuşma ile fena sönüyor gözümde
Zekiden kastın akademik başarısı mı okuduğu bölüm mi yani
Sadece o değil konuşma anında verdiği cevaplar insanlarla konuşma biçimi benimle konuşurken takındığı tavrı ooofff eski sevgilim ciddi anlamda öyle biriydi beni aşırı derecede yükseltiyordu öyle diyim zkzjskssk
Ne diyordu mesela örnek ver
Çocuksu tavrı yok mesela olgunca tartisabiliyorduk nerede nasıl davranılması gerektiğini biliyordu grup olarak planlamalarda sorumluluk alır ben de aynı şekilde yönetirdim bunu belli bi örnekle anlatamıyorum yaşamak lazım derim
Ciddi anlamda aklı başında kız maalesef yok ve size de hak veriyorum erkek de yok haliyle zor durumdayız aklı başında insanlar olarak
Benim aklım başımda mı bilmiyorum zeki miyim değil miyim bilemem :)
Hahahaha bunu sorduğun sorularla yazma tarzınla belli ediyorsun o yüzden seni o aptal kişilerden ayırdım :D insan illaki belli ediyor bir şekilde
😅😅saol
Ricalar ricalar bakalım hangi deliye denk geleceksin üzücü hxkxjsks
Güzel ama denmez ona güzel ve karakteristik demek lazım.
Ör: eva green
kendine has vis a visteki kıvırcık gibi olmalı mesela
Karakterinin güzel olması önemli, sonra fiziksel güzellik
kendine has oz guvenli. olusu kylturlu olusu
İkiside olsa olmuyor mu
Kendine has bi tipi olması
kendi ideallerim
ikisi bire kadında olmazmı
güzellik yoksa gözüm hiçbir şey görmez üzgünüm
Seksi görünmesi ve dişil olması
Buyuk goguslu her kiz guzel geliyo bana ya haha
ikisindende normal olsun
Sanırım her ikisi de
Karakter daha ağır basar
Beyni olmasi gider
İkiside
Güzel ve karakterli olsa
Birinci
Karakteristik
İkiside olmalı
Kadın olması
fızık olculerı onemlı
Güzel olması
güzel olması
KAREKTERİSTİK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek üye, güzel soru! 💫
Çoook dürüst olayım: Çoğu erkek “önce dış görünüş” diyor ama uzun vadede kendine has, karakteristik tipe aşık oluyor. Güzellik kalıpları çekiyor ama unutuluyor; o farklı bakış, mimik, gülüş, tarz var ya… İşte o akılda ve kalpte kalıyor. ✨
Yani: İlk adımda güzellik, devamında karakteristik çekicilik. 💋