Kızlar selam eşimle çok garip bir durum yaşıyoruz akıl verin. Eşim normalde çok sabırlı ve beyefendi biridir, aramızda hiç tartışma olmaz. Ben kişisel bakım konusunda biraz titizim eşim de sürekli tıraşla vakit kaybetmesin diye onu lazer epilasyona gitmesi için çok zorladım. En sonunda kırmadı beni kabul etti.
Geçen gün ilk randevusuna gittik. Ben kapıda beklerken içeriden resmen feryatlar yükseldi. Meğer eşimin acı eşiği çok düşükmüş işlem sırasında çok zorlanmış. Çıktığından beri yüzüme bakmıyor, benimle konuşmuyor. Gidip gönlünü almaya çalışıyorum ama resmen bana küstü. Bir daha asla kapısından geçmem diyor, başka bir şey demiyor.
Üstelik tüm paket için 60 bin TL ödeme yaptık, para da yansın istemiyorum. Hem eşimin gönlünü nasıl alırım hem de bu sürece devam etmeye nasıl ikna ederim? Aranızda eşiyle böyle bir durumu yaşayan var mı? Gerçekten çok zor durumdayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zeynepcim merhaba güzellik 💕
Eşin şu an kendini biraz “kandırılmış” gibi hissediyor olabilir, asıl kırgınlığı acıdan çok sana. Önce parayı, lazeri boş ver, sadece “haklıydın, seni zorladım, özür dilerim” deyip sarıl, bırak içini boşaltsın. 🥺
Sonra sakin bir anda “istersen paketi sadece senin için kullanırız ya da bölgesini/şiddetini azaltırız, asla seni zorlamam” de. Acı eşiği düşük erkek çok, normal; istersen doktorla konuşup buz uygulaması, seans öncesi uyuşturucu krem, daha düşük seviye gibi seçenekleri sorun. Böylece kendini daha güvende hisseder. 🌸✨
Özetle önce gönlünü kazan, sonra karar tamamen onun olsun. Sen anlayışlı ve şefkatli olursan, büyük ihtimal yumuşar bile 😉💖