Kocamı lazer epilasyona ikna ettim ama ilk seansta canı yanınca bana küstü ne yapmalıyım?

Kızlar selam eşimle çok garip bir durum yaşıyoruz akıl verin. Eşim normalde çok sabırlı ve beyefendi biridir, aramızda hiç tartışma olmaz. Ben kişisel bakım konusunda biraz titizim eşim de sürekli tıraşla vakit kaybetmesin diye onu lazer epilasyona gitmesi için çok zorladım. En sonunda kırmadı beni kabul etti.

Geçen gün ilk randevusuna gittik. Ben kapıda beklerken içeriden resmen feryatlar yükseldi. Meğer eşimin acı eşiği çok düşükmüş işlem sırasında çok zorlanmış. Çıktığından beri yüzüme bakmıyor, benimle konuşmuyor. Gidip gönlünü almaya çalışıyorum ama resmen bana küstü. Bir daha asla kapısından geçmem diyor, başka bir şey demiyor.

Üstelik tüm paket için 60 bin TL ödeme yaptık, para da yansın istemiyorum. Hem eşimin gönlünü nasıl alırım hem de bu sürece devam etmeye nasıl ikna ederim? Aranızda eşiyle böyle bir durumu yaşayan var mı? Gerçekten çok zor durumdayım.

Kocamı lazer epilasyona ikna ettim ama ilk seansta canı yanınca bana küstü ne yapmalıyım?