Güzellik & Bakım İlk defa lazere giderken acımaması için ne yapabilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Soprano buz lazere gidicem koltuk altı için Acı eşiğim ďüsuk nasıl dayanabilirim İlk defa lazere giderken acımaması için ne yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Benim de acı eşiğim düşük ama çok azıcık acıyor yani herhangi bir şey yapmana gerek yok bence. İlla istiyorsan sürülen krem tarzı bir şey var diye biliyorum, sorarak ondan kullanabilirsin. 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Önceden ağrı kesici uyuşturucu etkisi olan kremlerden kullanabilirsin 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ışın kılıcıyl git, oar sana ateş ettikçe savunursun kendini:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim de acı eşiğim düşük ama çok azıcık acıyor yani herhangi bir şey yapmana gerek yok bence. İlla istiyorsan sürülen krem tarzı bir şey var diye biliyorum, sorarak ondan kullanabilirsin.
Önceden ağrı kesici uyuşturucu etkisi olan kremlerden kullanabilirsin
ışın kılıcıyl git, oar sana ateş ettikçe savunursun kendini:)