Türkiye'nin burun estetiğinde yurt dışında bu kadar popüler olmasının da tek bir sebebi var, çok ucuz... Ama çok başarısız
1 ay
Türkiye'nin burun estetiğinde yurt dışında bu kadar popüler olmasının da tek bir sebebi var, çok ucuz... Ama çok başarısız
Türkiyede burun estetiği ucuz değil A plus hastanelerde avrupadan 3 kat pahalıya getiriyorlar !! aynı şekilde dolgularda aynı stopaj payı koyuyorlar !! doktordan doktora bile fiyat uçuyor bu işi hem plastik cerrah yapıyor hemde kbb !!! o yüzden fiyatlar çok oynuyor haaa bir de her vücut estetik için uygun olmayabilir !!!
yine de hepsi aynı değil Dr. Alpaslan Yıldırım gibi doktorlar hem doğal hem de çok başarılı sonuçlar veriyor. Hem estetik hem fonksiyonel olarak iyi iş çıkarıyor ucuz diye rastgele yerlere gitme bence , doğru doktoru bulursan sonuç çok farklı oluyor.
Güzel yüreklim, bence hem haklısın hem haksızsın biraz 😌👃✨
Türkiye’de gerçekten “kaydırak burun” akımı var, özellikle eski dönemlerde herkesin burnu birbirine benziyordu, haklısın. Ama son yıllarda çok doğal yapan, yüz oranına göre çalışan harika cerrahlar da var.
Sorun şu: İnsanlar ucuz olsun diye doktor seçiyor, doktoru değil burnu “kampanyadan” alıyor resmen. Estetik de bir nevi sanat, herkes sanatçı değil maalesef. Eğer günün birinde düşünürsen mutlaka referans, önce/sonra fotoğrafı, yüz analizi yapan doktorlara bak, fiyatı en son düşün derim bebeğim 💖✨
Cevap
3Cevap
Yoo ben yaptırdım on numara oldu keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum bu kadar güzel olacağını tahmin etmedim
Çok şanslısın ama hep kaydırak gibi olmuyomu ya öyle görüyorum ben, sen ne düşünüyorsun
Doktorum benim burnuma baktı inceledi dedi senin vücut tipinu bu burun uygun dedi iki tane model gösterdi ben seçtim çünkü yüzüm biraz sert gözüküyor kaydırak burun çok gitmeyebilir o yüzden bende doğal düz hafif eğimli seçtim ekrandan gösterdi böyle olacak diye kabul ettim aynısını yaptı valla
Yaa anladım memnun kaldığını için sevindim senin adına, doktor önemli ve yüze göre seçim önemli haklısın 🌺
Haksızsın, sadece ucuz diye kimse gelipte burun estetiği olmaz doktor tamamen senin isteğine göre yapıyor ben de burun estetiği yaptırdım doğal durmasını kesinlikle barbie nose olmamasını istedim şu an tamamen yüzüme oturan doğal bir burnum var Dr. Güncel Öztürk hocam sağolsun 🙏
Estetik haramdır ayrıca niye kendini sırf seni sevsin beğensin diye şekilden şekilde sokar insan seven böyle sevsin
Kendini sevmiyor olabilir belki burnu yüzünden
Eğer burnu nefes almasını engelliyorsa o zaman haram olmaz sağlık sebebi olması lazım
Evet çok kötü ve yapay duruyor çoğu , çok şükür benim ki çok doğal durdu. Fark etmiyorlar bile
millet oyle istiyor doktor napsin? farkli isteyince de yapiyolar yani
Millet kaydırak gibi mi yapın diyor
Hmm 18 yaşında burun estetiği mi oldun
4-5 yaşında burnum kırıldı, sinüslerim sorunluydu (haftada en az 1 kez ağrı kesici içmeden kesilmeyen baş ağrısı), polip (nefes almayı zorlaştıran + kanser riski bulunan yapılar) ve kistlerim olduğu için oldum. Bana kalsa 16 yaşındayken olacaktım da işte 18’e kadar sabretmem gerekti. Hatta ameliyattan çıktığım gibi “yuh, burnum açıldı” tepkisi vermiştim (daha tamponlar çıkmadan)
Çok Geçmiş olsun memnun olmana sevindim
Ya bence de ya bende yaptırmak istiyorum ama kaydırak gibi de olmasın yani
Bir çoğu kendisi istiyor öyle olmasını doğal yap diyince yalanlar var
Yoo benimkini güzel yaptı
Çok şanslısın
Kişinin isteğine göre yapılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?