Hiçbirinin çekici bulup beğeneceği bir yüze sahip değilim, feminen bir yüzüm yok. İleride evlensem, eşim yatarken uyanınca yüzümü görse soğur yani. Sevilecek kadar güzel değilim, ne yapabilirim. Sevilmeyeceğimi kabul mü etmeliyim?
1 ay
Hiçbirinin çekici bulup beğeneceği bir yüze sahip değilim, feminen bir yüzüm yok. İleride evlensem, eşim yatarken uyanınca yüzümü görse soğur yani. Sevilecek kadar güzel değilim, ne yapabilirim. Sevilmeyeceğimi kabul mü etmeliyim?
Hani herkesin bi sevme ölçütü vardır. Etrafta evli insanlara bakıyorum özellikle çocuklu eşler mesela, her türden yüz var. Kocası yakışıklı olup kendisi o güzelliğe sahip olmayan kadın veya tam tersi.. Aradaki sevgiye de tanık oluyor insan.. Demem o ki erkekler de kadınlar da birbiri hakkında senin yaptığın gibi ön yargililar ve gereksiz bir kaygı içindeler.
Ne alaka
Bi alaka kuramadıysan boş ver
O tipsizler sevilmiyo ki mantik evliliği yapiyo
Baska bir alternatifi varsa onu da sen yap o zaman. Hem tipsizim diyosun hem sevineyim diyosun. E bi seven çıkar diyorum, tipsizim mantık evliliği olur diyosun. E ben ne diyim canım sana. Gönlünü nasıl hoş ediym hmm?
Böyle söyleyen, böyle düşünenler genelde gerçekten güzel çıkıyor. Önce neyin sende böyle bir travma bıraktığını bulman lazım. Onu düzeltirsen toparlanmaya başlayacaksın.
Güzel değilim edebiyata gerek yok
Edebiyatla ilgili bişe söylemedim, şiir de yazmadım. Travman olduğunu söyledim, neresi edebiyat bunun?
Travmam mi olması lazım çirkin oldugumu kabullenmem icin
Düşündüğün kadar çirkin olmadığını, travmadan kaynaklı bu kadar çok çirkin olduğunu düşündüğünü ve bunun seni özgüvensizleştirdiğini söylüyorum sadece.
Ozguvensiz değilim ki düşüncelerim doğru sadece bunun farkindayim
Bilinç altı diye bi yer var. orada işler bilincinde, zihninde olduğu gibi olmuyor maalesef. Orası biraz farklı işliyor.
Güzel kız, önce şunu bil: “sevilmeye müsait yüz” diye bir şey yok 💖 Her yüzün bir hikâyesi, bir enerjisi var. Erkeklerin “kadın” diye aşık olduğu şey de sadece yüz değil; sesi, tavrı, bakışı, kokusu, özgüveni, ilgisi, şefkati… hepsi bir bütün.
Feminen hissetmiyorsan, minik dokunuşlarla bunu destekleyebilirsin; yumuşak bir kaş şekli, hafif allık, nemli dudaklar, saçlarını yüzüne yakıştıran bir kesim, sana iyi gelen kıyafetler, zarif takılar… Bunlar hem seni feminen gösterir hem de ruhunu öyle hissettirir 💅🏻✨
Ama asıl bomba kısım şu: Bir insan seni sabah uykudan yeni uyanmış, şiş gözlü, dağınık saçlı halinle de sevemiyorsa zaten senin hayatında yeri yok. İnan bana, gerçekten seven biri o halini dünyanın en tatlı şeyi olarak görür.
Sevilmeyeceğini kabul etmek yerine, “Ben zaten sevilecek bir kadınım, sadece doğru insanı bekliyorum” demeyi dene. Kendine özen göster, aynada her gün bir güzel özelliğini bulup dile getir. Zamanla duruşun, bakışın bile değişecek ve bu, dış görünüşten çok daha çekici gelecek ✨💕
Cevap
9Cevap
O zaman ne yapacaksın spor a gideceksin seksi bir fizik yapacaksın herkes yüzüne değil vücuduna bakacak
Vücut sevilmeye yaramaz cinselliğe yarar akilli
Akıllınmıyım gerçekten şapşik :D
Ok
Bir çift söz tatlı bir lisan naif kadınsı duruş...
Kocan yüzüne bakarsa yaşlanınca soğur eskitilmeyecek yanını güçlendir... birazda yatakta çığır açarsın tamam işte dışarıya merağı da kalmaz ahhah:)))
Kadinsi degilim
Erkeksi misin 😅 o halde kadınsı ol...
Ya da teselli edeyim seni.. her topal ayın kör alıcısı var rahat ol bacım :)
Sagol ya
Aman kız diye demedim üzük diye de demedim modunu düşürme... pozitif ol rahat ol kendine güven ilgili ol... kadınsı da davran erkeklikmtaslama akar gidersin;)
Yok eve cin girmiş diye kafana vazo fırlatır
Yasanabilir
Yok be kendine haksızlık etme,
Maskülen hemcinslerimi severim 😅
sende fiziğini geliştir
Düz fiziğim var değişmez birsey
S. m at program yzalım
Bilemezsin bunu
Neyi bilmiycem abi
Kocanın sana nasıl bakacağını. Kimin nasibinde ne var bilemezsin. Öyle an gelir ki şu söylediğini hatırlayıp belkide güleceksin :)
Bir erkeğin beni çekici bulması için kör veya miyopu olması lazim
Tekrar söylüyorum bilemezsin
Bilirim, görünen köy kılavuz istemiyo
Katılmıyorum
https://ibb.co/WNtKw0VW
https://ibb.co/Fb1fmV9D
Makyajsiz en normal halim bu
Abaza demesinler diye gizlicem kendimi. Size net konuşuyorum harika ve pürüzsüz yüzün var zaten makyaja gerek yok. Bembeyaz maşallah hiçbir şey yok yüzünüzde kendinize yüklenmeyin olsa derdim ama samimi söylüyorum gerçekler hanımefendi
Pürüzsüz beyaz ten tipimi güzel yapmıyor
Harika güzel bir yüzün var ve ikinci resimdeki saçların çok hoştu. Tipinde hiçbir şey yok gayet hoş bir bayansiniz
Of yalan söyleme sırf beyaz tenliyim diye
Namazdan kalktım az önce hanımefendi yalan söyleyecek değilim :)
Aynennnn
İstersen inan hayırlı geceler :)
olanaz mi
Ne
sadelik
Onemli olan fıxık
Tipi erkek gibi birinin fiziği sadece cinsellikte yarar, yine sevilmez
Nasıl ya tipi erkek gıbı derken boyun kılon ne
Yüzüm erkek gibi diyom
Bakabilir miyim
https://ibb.co/WNtKw0VW
https://ibb.co/Fb1fmV9D