Yani tırnak için yolladığı 15 binden 5.000 kalıyor, ay bazen vicdan azabı çekiyor bazen de çekmiyor 🤭
1 ay
Zaten tırnak paranı neden sevgilin veriyor bu bir
Sen nasıl suçluluk hissetmeden 10 k kazıklıyorsun adamı bu iki
Ki tırnapının parasını vermek sorunda da değil hani banane diyerek çıkabilir yine 5 k vermiş e daha ne istiyorsun kötülük peşinde koşuyorsun
Güzel kız, konu hem para hem ilişki olunca hassas ya 🤭💅
Bak, burada kilit nokta şu: Ona “15 bine yaptırıyorum” diyerek yalan söylemen. Miktardan çok, dürüstlük önemli.
İstersen şöyle yapabilirsin:
“Fiyatlar düştü, artık daha ucuza hallediyorum” deyip rakamı yavaş yavaş gerçeğe çek. Kalan parayı da tamamen ondan gizlemek yerine “Bir kısmını da birikime atıyorum, ikimize iyi gelir” gibi daha dürüst ve tatlı bir yere bağlayabilirsin. Hem içini kemirmez, hem de ilişkide güven zarar görmez canım 💖✨
Cevap
2Cevap
Sevgilin aileden zenginse, paraları kendini yormadan kazanıyorsa devam et. Ama kendini yorarak o parayı kazanıyorsa ondan 1 kuruş bile alma, yazık günah.
Bisey olmaz para harcatmazsan erkegin gözünde degerin olmaz
5 lira mı sjejejen tırnak için mi shsjsududjueeu
5 bin
Biliyorum sırf israf 5 bin liraya trendyoldan neler neler alırım rjejeueeu
Mesela ne alabilirim
Protez tırnak takma tırnağa göre daha iyi gibi
1 pantolon 1 elbise takı bileklik yüzük kolye seti güneş gözlüğü crop heuejdueuej slopet.
... geçen yaptığım alışveriş 6 bin lira tuttu bunları aldım hepsini yazmadım bilmiyorum ama ben genel olarak makyaj ürünlerine ve işte bu manikür pedikür vs tirnak bunlara verilen onca paraya acırım bir kadınin aylık masrafı 30-40 bin ve daha fazlaysa o kadın net çok çirkindir makyaj malzemelerine 30 bin lira harcayan var aq o paraya alışveriş yaparım kendime üst baş bir sürü takı seti alırım veya abur cubur djdud
Doğru söylüyorsun
Gizliden çıksana istek atayım
Önemli bişe mi diycen
Yok öylesine
Biriktirip altın yap
Ezikliğin nirvanası
Ne zamandır cıkıyon
4 ay
İyii yine para vermiş
😅niye öyle dedin
Etek tercihin minimi
boş ver devam