Çok yakışıklı ya da çok güzel birini görünce istemsizce bir defansa geçip bu beni aşar diyor musunuz?

Çok yakışıklı ya da çok güzel birini görünce istemsizce bir defansa geçip bu beni aşar diyor musunuz?

İnsan doğası gereği bazen kendini güvensiz hissettiği durumlarda böyle düşünüyor olabilir, ben de olurum yani. Kişi kendine güveniyse bakış açısı farklılaşıyor muhtemelen.
Güzel kızım Nâzende, bu düşünce çoook tanıdık 😌✨
Eskiden ben de “bu çocuk bana bakmaz” moduna girerdim ama sonra şunu fark ettim: Sadece dış görünüşle ilişki yürümüyor. Özgüven, enerji, sohbet… esas olay orada.
Şimdi biri fazla yakışıklıysa “neden bakmasın ki?” diyorum 😏 Sen de kendini vitrin değil, hazine gibi gör lütfen 💖🌸
Cevap
33Cevap
Hayır demem. bakmaz diyenler parası olana kadar.
Hayır demiyorum. Bunu daha çok kadınlar yapıyor ama şu şekilde. "Bu yakışıklılık fazla, kesin aldatır" 😂
Doğru evet
Ya ne olursa olsun insan da az çok öyle bir algı oluşuyor ama ben böyle konularda kendime güveniyorum
Bende güveniyorum kendime
Meraba der geçerim, şu kız zaten şımarık olur. İlgi odağı olduğu için tatminsizdir de. Haddimi bilirim vaktimi harcamam, harcamadım hiç.
Yani bu konuda haklısın bazı güzel kızlar gerçekten şey oluyor egolu oluyor yaklaşılmıyor
Evet yaşandı da zaten sonra bakasi tuttu sonra naz yaptı sonra da soğuttu kendinden teşekkürler mikrofonu bırakıyorum buraya
Güzellik tereddüt uyandırmaz bende çünkü,
Bilirim ki kadın dediğin zerafetin, inceliğin ve duyguların talibidir.
Görselliği den bagimsiz bir kişi ilgimi çektiyse böyle bir dusuncede bulunmam.. şansımı her şekilde denerim. genelde de şansım tutar :))
Pek umrumda olmaz benim baktığım biriyse illaki bana bakar
Evet ama yaş ilerledikçe tip olmasa bile neler olacağını çözdüm yaşadım bu durum ortadan kalktı
Hayır hiçbir zaman deditmedi kısacası umurumda olan bir konuda değil çünkü güzelliğe önem veren bir süre sonra pişman oluyor
Tepeden bakan insanların kıçını kaldırmaya gerek yok. Ona o bedeni veren Allah kalp gözünü de nefsiyle perdeliyor
Bizde bakmaz diye bisi yoktur sadece birraz zaman alir
Ben bana sapık dönmesinden korkuyorum yoksa sorun etmem yani.
Evet cok oluyor bu. Simdi yas aldikca cok cok daha zor oluyir
Yoo takılmam bu konulara eğer istersem başarırım 😅
Bilemedim hiç o mantıkla birine bakmadığım için cevap vermesi zor benim için
Bir zamanlar evet ama bir yerde kırdım bunu ve kazandım 😂
Belki o yüzden kaybettik
Belkide
Yok dedirtmez tipe çok bakmıyorum😀
Diyosuuun
Neden bakmasın ki benden daha iyisini mi bulabilecek dedirtir
Bilmem pek düşünmedim o mantıkla.
Genelde zaten özgüvensiz erkekler düşünüyor bence
Yani. Görsellik bence biraz espri gibi yani geçici hoşnut ediyor o kadar.
Doğru diyorsun zaten devamlılığı ilişkilerde karakter sağlar bak bak nereye kadar yani konuşunca çok çirkinleşen insan var
Kesinlikle 👍 Görsel ilk aşamada etkileşim sağlıyor. Gerisi hava cıva.
hayır hiç öyle düşünmedim.
Güzel
:)
Hic demedim öyle bir şey
Hayır hiç düşünmedim
Sanırım böyle bi gerçek var
Hiç umrumda değil hoşuma giderse gider konuşurum red yersemde takmam kafaya
Yok takilmam öyle şeylere
Hep dedirtiyor zaten 😂
Evet diyorum. Hatta hiç bakmıyorum
Öyle konularda kendime güveniyorum
Dedirtir