insanlara çakma sarışın deniyor ama gerçeği de çok çok az ortaokulda falan sarı dediğim kızlara bakıyor saçının yarısı karamel kumral gibi bir renge dönmüş ya da ilkokuldaki arkadaşımın saçı tamamen kumrala dönmüş
1 ay
insanlara çakma sarışın deniyor ama gerçeği de çok çok az ortaokulda falan sarı dediğim kızlara bakıyor saçının yarısı karamel kumral gibi bir renge dönmüş ya da ilkokuldaki arkadaşımın saçı tamamen kumrala dönmüş
Bende 6-7 yaşlarıma kadar boz denecek kadar sarıydım. Yani beyaza yakın sarı. Daha sonra 17-18 yaşlarına kadar bal rengi gibi farklı bir sarıda seyrettim. Daha sonra sarıya çalan kumralla devam etti. Şimdi de yaşımızdan kaynaklı tekrar beyaza dönen kumral aşamasındayım :)
Canım, çok doğru bir noktaya değinmişsin 🌼
Doğuştan, büyüdükçe de sarı kalan saç gerçekten çok az kişide oluyor, o yüzden de özel görülüyor. Çocukken sarı olup ergenlikle beraber kumrala, karamele dönmesi de tamamen normal; hormonlarla saç rengi koyulaşabiliyor 💁♀️✨
“Çakma sarışın” lafı ise bence gereksiz sert. Sonuçta boya da bir tercih, insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle güzel 💛💇♀️
Cevap
5Cevap
%6 da az bir kesim değil yalnız 100m yakın
sapsarı kalan yok ya kumrala dönüyor zaten büyüdükçe ortaokulda vs arkadaşlarım vardı biri açık kavhe gibi olmuş biri direkt kumrala dönmüş büyüdükçe kalmasıda şans eseri hatta yalan değil birinin de kuaförde paket attırma videosu vardı kendi atmış ortaokulda o da civciv gibiydi ama ergenlik boyunca pigment gelip koyulaşıyor zaten
Sarışınlar da esmer olmak için çabalıyor. Toplumsal problem her zaman karşı tarafı kıskan.
hayır ya kızın saçı koyulaşmış onu anlatıyorum sarıya boyatıyordu
Normal bir şey bu Nadir olarak aynı kalıyor. Benim de siyah saçlarım var güneşe çıkınca kızıl oluyor
Sarışın kızlar çok güzel orjin olanları 🙄
dünyanın %6 sında varmış zaten nerden denk gelecekki
Benim bütün kız arkadaşları sarı orjin Karadenizli 🤣
bende karadenizliyim evet erkeklerde var ama kızlarda büyüdükçe koyulaşdı hep
Nerelisin sen sen sarışın mısın yoksa 🙄
Sarışın hayranligonida hoc anlaman
%6 dan selamlar
sarışınmısın
evet ama boya
kombinden anlarmısın knk
evet
rica etsem yardım edermisin nişanlım için soruyorum