Erkekler sadece güzelliğe bakıyor sadece dış görünüşe bakıyor erkeklerin hepsi ama hepsi %100 dış görünüşe bakıyor dış görünüşe Çok önem veriyorlardış görünüş onlar için her şey yani bir kadın istediği kadar karakterli ahlaklı edepli temiz düzgün olsun ama çirkin olsun boyu kısa olsun erkekler o kıza selam bile vermez o kıza evlenmek istemez Erkeklerin bir sürü kriterleri var boyu bu kadar olsun kilosu şu kadar olsun yüzü çok güzel olsun yani orta ve uzun boylu ve çok güzel veya orta güzellikte kızları seviyorlar ve onlara aşık olup onlarla evleniyorlar ama boyu kısa yüzü çirkin bir kızla asla evlenmezler hiç aşık olmazlar ve hiç çekici bulmazlar maalesef acı gerçekler
412 Yorumla- 1 ay
Alakası yok bakmadım bugüne kadar ama olmadi da
- 1 ay
Yok kız sana örnek vereyim bi çocuk vardı çok yakışıklı boylu poslu kilosuda yok kaslı falan çocuğu bana dediler ben istemedim gitmiş sonra evlenmiş kilolu kızın biriyle ama yüzü güzelmis yani düşün yani benim kuzenim var mesela oda iyi kendisi memur ama evlendigi kızı annesi güzel değil diye hiç istemiyordu bırak başkasını bul dedi dedi ama kendisi ben onu istiyorum dedi illa evlendiler en son annem hep der yanına yakışmıyor ama onu istiyorum ben dedi illa işte bak der konusu açıldığında yani güzellerle evleniyorlar diye bişey yok
- 1 ay
Yani güzellik değil şans işi
- 1 ay
Kızın durumuda yok ailesinin hepsini teyzemler yaptı belki evlerini görsen nasılmış ama şimdi sitede oturuyorlar
- 1 ay
Yani kızın durumu yok evleri bile kötüymüş çok evlenirken çöp almadılar hatta hepsini teyzemler karşıladı ama zengin aileye gelin gitti şimdi nasıl evde oturuyor eşyaları bile son model alıyor kendisi çokta güzel değil ama şansı varmış
- 1 ay
@benimenderinkuyum peki o kızla nasıl evlenmiş
- 1 ay
Severek 7 yıl konuştular bırakmadı teyzem çok bırak memur bul zengin bul dedi ama ben bırakmam demiş
- 1 ay
En sonunda evlendi şimdi çocukları var teyzemde kabullendi
- 1 ay
- 1 ay
Efendim canım sude
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
1 ayErkekler için dış görünüş genellikle ilk aşamada güçlü bir çekim unsuru ve merak uyandırıcı bir "vitrin" görevi görse de, sağlıklı ve uzun vadeli bir ilişkide sadece güzelliğe bakmak nadiren yeterli olur. Fiziksel güzellik bir kapıyı aralayan ilk kıvılcım olsa da, o kapıdan içeri girildiğinde karşılaşılan karakter yapısı, zekâ, yaşam enerjisi ve ortak değerler asıl belirleyici rolü üstlenir. Birçok erkek, dış güzelliğin zamanla alışılan bir durum olduğunu, ancak ruhsal uyumun ve huzurlu bir iletişimin kalıcılığı sağladığını savunur. Bu nedenle, fiziksel çekim bir başlangıç noktası olsa da; şefkat, dürüstlük ve birlikte vakit geçirmekten keyif alınan bir kişilik, güzelliğin önüne geçerek gerçek bağı oluşturan temel unsurlardır.
10 Yorumla
s 1 ayBu çok genel bir yargı ve gerçeği tam olarak yansıtmaz. Bazı insanlar ilk izlenimde fiziksel görünüşe daha çok dikkat edebilir, bu hem kadınlar hem erkekler için geçerli bir durumdur. Ama bu, seçimlerin sadece güzellik üzerine kurulu olduğu anlamına gelmez. İlişkilerde uzun vadede karakter, uyum, iletişim, güven ve ortak değerler çok daha belirleyici hale gelir. Çoğu insan için “çekicilik” sadece dış görünüşten ibaret değildir; tavır, enerji ve iletişim tarzı da bunun bir parçasıdır. Kısacası, görünüş ilk dikkat çeken şey olabilir ama çoğu ilişkiyi sürdüren şey sadece güzellik değil, uyum ve karakterdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEvet her bk yiyip utanmadan bakire atıyor spk tipler bakire arar zaten kadına saygıları yok olsa kendine öyle birini layik görmez bu ruh hastası tipler bakir olmadan bakire ararlar çirkin olup güzel ararlar büyük olup genç ararlar bu tipler spktır kadına saygısı yoktur
54 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@Ylmz18 sana layik değil boş ver sen
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım, bence konu “güzellik” değil, “çekim” 🥰
Erkekler de önce dış görünüşü fark ediyor, evet, ama bu “güzel bulmadığı kızla kanka olmaz” demek değil.
Birçok erkek için mizah, samimiyet, kafa dengin olmak fiziksel çekiciliği bile büyütüyor.
Merto’nun çevresinde gayet platonik, samimi kız arkadaşları var. Kendini küçümseme, enerjin çoğu zaman yüzünden daha çok etkiler ✨💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 ayBence güzelliğe değil fiziğe bakıyor çoğu
01 Yorumla- 1 ay
Sahte foto koymayı ne zaman bırakıcan demek ki sende sadece fizik var 🙄
İlk göze çarpan dış görünüş tabi ki ama burada büyük bir yanılsama var bence. Çirkin demek istemiyorum tabi ki, şöyle ifade edeyim; Çok güzel, hatta güzel bile olmayan hanımefendilerin yanında bile mutlaka toplaşan erkek kişileri olur.. Bir kadının, bir erkeği kendi alanına dahil edebilmesi için çok büyük şeylere gerek yok -ki buna güzellik de dahil. Ha tabi ki bu herkes için geçerli değil. Belli bir doygunluğa ulaşmış (buna parasal diyebilirsiniz, kadınsal diyebilirsiniz, hayatsal diyebilirsiniz) görmüş geçirmiş diye tabir ettiğin kişileri kolay elde edemeyecektir ama dediğim gibi herhangi bir beceriye pek de ihtiyacı yok genel manada..
00 Yorumla
1 ayKizda guzellige bakan adamdan eş adayi olmaz. Valla guzel degilsende üzülme, korunuyosun emin ol. Cunki bir cok ergen erkek, güzel kizlarin sadece onlarin guzelliklerini onceliklendirerek onlara yuruyor.
33 Yorumla- 1 ay
Bana kimse guzelim diye yurumedi
- 1 ay
O zaman kisilik ve karakterine, yaşam felsefene, kalbine, ruhuna, belki bir erkegi iyi hissettirebilen sicacik bakislarina yurumuslerdir. Ne mutlu sana. Olmasi gereken bu zaten.
- 1 ay
Kimse yürümüyor işte
Gizli Üye(30-35)1 ayTürk erkekleri güzelliğe bakıyor. O yüzden yalnızca güzel kızlarla birlikte olmak istiyorlar. Güzel bulunca da bırakırlar. Parayı bulan çoğu Türk erkeği de ilk iş yabancı kadın bulmak oluyor örneğin. Almanlar gibi sadık değiller. Eğitim ya da kişiliğe önem vermezler Türk erkekleri.
36 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@26Vakit26 evet çoğu sadık diye biliyorum.
Cevap sahibi1 ay@26Vakit26 Kürt mü sanmam
- 1 ay
@26Vakit26 Kürt erkekleri Türklerden daha çok aldatıyor bu arada. Kürtlerde sadece kadınlar çok sadık erkekleri değil.
1-tamamen yanlış aksine sadece güzel bulmadığı bi kızla gerçekten arkadaş olabilir.
2-yahu neye bakalım başka? aseksüel miyiz biz? bi zahmet öpeceğimiz koklayacağımız ilişki yaşayacağımız insana bi arzu hissedelim kusura bakmayın şeker gibi kişiliğinize kaldıramıyorsak tövbe estağfurullah.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
1 ayerkekler güzelliğe kadınlar da yakışıklılığa bakar ilk izlenim dış görünüşe olur
ama dış görünümü güzel ya da yakışıklı diye bir insana aşık olmak mantıksızlıktır
dışı iyi olabilir ama iç güzelliği çekilmez biridir
ikisi de güzelse o zaman kaçırma evlen gitsin :D00 Yorumla
1 ayDoğru değil. Ben hem güzelliğe, hem fiziksel çekiciliğe, hem kızın itaatkar olmasına, yatakta çok iyi olmasına, tartışmamasına, feminenliğine ve daha bir çok şeye bakıyorum. Eskidendi o sadece karakterine baktığım zamanlar. Artık her şeye bakıyorum. Kriterlerime uymuyorsa red ediyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
1 ayBence erkekler yanında doğal ve rahat olabilecekleri e mümkünse azıcıkta güzel kadınlara bakıyorlar. Kadınlar ise yanında kendilerini güvende hissedecekleri, mümkünse de azıcık yüzüne bakılacak bir tip istiyorlar. Ha bu kişiyi “arkadaş” diye adlandırıp gelecek için yedekler, yedeklemez, onu zaman ve fırsatlar belirler. Ama sadece güzellik, sadece zeka, tek başına para uzun vadede bir ilişkiyi yürütmeye yetmez. Takılmak ilişki yürütmek değildir bu arada.
00 Yorumla
1 ayHaklısın ama güzellik olarak sınırlandıramayız bence çünkü erkekler alıcı bizi de verici olarak görüyorlar, Bizim onlara ne vereceğimizi düşünüyorlar güzellik ile yanında prestij, hamaratlık ile hayatlarına kolaylık gibi gibi onların hayatına ne katarız bunun hesabını yaptıklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
1 ayGüzellik sadece kapıyı açan anahtardır, ama o kapıdan içeri girdikten sonra içeride ne bulduğun kalıp kalmayacağını belirler. Vitrine herkes bakar ama sadece ruhu doyuran dükkanda uzun süre vakit geçirilir. Kısacası güzellik bir fragmandır, eğer film kötüyse kimse sonuna kadar izlemez sjsjsj
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. %70 güzelliğe bakarlar karakter , kültür güzel huy arayan az.. Çok olgun kafada adam bile az çok güzel olana. meyleder..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKendinizi kandırıyorsunuz. Dışarda karga burunlu ne kızlar görüyorum makyajsız... Yanların da 1.80 liklerle gülüşen. İçsel olarak ezikseniz kim ne yapabilir buna? Dışarı çıkın bakın. IG hesabınızı kapatın da gerçek dünyaya ışınlanın.
22 Yorumla- 1 ay
Onlar erkege yazan kizlar ben erkegin adim atacagi kizlardan bahsediyorum millete laf sallamana da gerek yok
Cevap sahibi1 ay150 yıl önceden geliyorsun anlaşılan. Anan-baban elinden tutup bir adama attığı dönemler de öyleydi."Erkek gelsin". mecbur gelince ailemle tanışıcak değerim düşmemiş olucak diye... Dediğin şeyler değişti. Ufaktan olsa sinyalleme yapmıyorsan kim seni nasıl nerde bulucak 🤭 Dışarda hoşlandığın birine sinyal atmazsan 40 gelirsin bulamazsın gene.
1 ayİşin içinde aşk var ise buna pek müdahale edebileceklerini sanmıyorum. Çünkü karar mekanizması kimyasal gelişen bir süreç bu aşamada kaldı ki kalbinin burada güzel ve çirkin betimlemesi yapması zor. Nitekim bu aşamada duygulara gem vurulamıyor artık.
00 Yorumla
1 ayGörünüş bazen ilk izlenim olur ama karakter ve ortak ilgi arkadaşlıkta çok daha önemli. Birkaç kez de olsa, çekimden uzak duran birisiyle bile güzel bağlar kurabiliyoruz.
10 YorumlaBence belli bir yasa kadar güzelliğe belli bir yaştan sonrada karakterine bakıyorlar
10 YorumlaEvet maalesef öyle güzelsen varlar yoksa yanından geçmezler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayönceden bu soruya evet diye cevap verirdim. fakat şu an düşüncelerim farklılaştı. eğer bir erkek gerçekten olgunlaşmışsa, vicdanı varsa, hayata mantıksal ve duygusal olarak dengeli şekilde bakabiliyorsa, her şeyi geçtim insani biriyse, sadece güzelliğe bakmıyor. tabiki kadında erkekte karşı cinse ilk önce güzelliğe bakar fakat zaman geçirdikçe düşünceleri karakterine göre şekillenir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı.
1 ayKişiden kişiye değişir kimisi kalp temizliği sever, kimisi yüz güzelliği sever, bi erkek arkadaşımız var eşimin çocukluk arkadaşı o direkt yurtdışından zengin arıyor mesela belli olmaz bu işler 😄
10 Yorumla
1 ayben bir erkek olarak güzellige bakmam ruh güzelligine bakarım erkekler güzellige bakarsa onların kaybı benim değil güzel olmayı bu kadar kafanıza takmayın
00 Yorumla
1 aySanki siz hiç dış görünüşe bakmıyorsunuz da, erkeklerin bakmasına bir şey diyorsunuz :) Herkes dış görünüşe bakar ama tek kriterimiz o değil elbette.
00 Yorumlakonudaki herkes boş yapmış, arkadaşa katılıyorum. Bir erkek hoş bulmadığı kızla kanka bile olmaz awww. Yok önce iç güzelliği falan, geçin o ayakları kanka. Dürüst olmak lazım. Evet erkek kadında önce dış görünüşe bakıyor, buna tutularak size fazla ilgi gösteriyorlar. Karakter konusuna gelirsek e tabii ki o da etken. En önemlisi dış görünüş kimse kusura bakmasın. 10 10 bir kız geçsin yanımızdan 1 ay muhabbetini yaparız. Bari burada gerçekleri konuşun.
00 Yorumla
1 ayYok bence karaktere de bakar ama hepsi değil mesela kadınlar paraya baktığı söyleniyor bu kadından kadına değişir erkekler de güzelliğe bakan vardır ama güzellikten ziyade daha çok karaktere bakan erkeklerde var mesela ben parayı severim ama birlikte olacağım kişi illa zengin olacak demiyorum bu pek umrumda degil benim için önemli olan karakter ve biraz yakışıklı olsun yeterde artar
01 Yorumla
1 ayDengeli olsun etraf da çok güzel kadınlar var ederi de yok yani ikişkileri çok bozuk mükemmeli aramak saçma güzel kadını kimse rahat bırakmıyor daha güzel olup temiz kadın göremedik 🥲
00 YorumlaHayır :). Eşim çok ciddi bir fiziksel engeller hariç fiziksel engelinin olmasına bile takılmam. Ama bazı şeyler redflagdır benim için.
01 Yorumla- 1 ay
Senin yuregine kurban be
herkes ceçekleriyle agırlanır ilk basta fikirleri ile ugurlanır. kadınlar güzellige önem veri sonra dener denedikten sonra huzur lumu diye bakar secicidir insan her zaman
00 YorumlaÇok güzel olupta karaktersiz olmasındansa güzel olmasada karakteri düzgün olsun daha iyidir en azından azda olsa güvenebileceğin biri olur.
01 Yorumla- 1 ay
Oyle biri hayatinizdayken de gidip guzel olup vasifsiz olana bakiyorsunuz
Herkes güzelliğe, yakışıklılığa bakar ilk etapta. kimse kimseyi kandırmasın
11 Yorumla- 1 ay
ben bakmiyorum
Güzellik sadece bir begenidir benim. icin güzel olup ta halı tavrı soğuksa muhabbet uyumu yoksa o güzellik TE düşer gozumde
10 Yorumla
1 ayEvet güzellige bakarlar memen dolgunsa kalcan dolgunsa tav olurlar zayıf ve celimsizsen kısaysan asla bakmazlar
00 YorumlaGüzelliğe bakiyor evet ama kizlar kadar abartili degil kizlar oyle erkekler istiyorki dünyanın zengini yakisiklisi olcak
00 YorumlaHayır bakmıyor güzelliğe değilde güzel bakınca güzel görür karşısındakini ve bu kadın için de geçerli.
00 Yorumla
1 ayBenim için güzellik sadece gözle görülebilen kadarıyla ölçülmez ama elbette görselliğin katkısı oluyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. ılk etapta oyle. sonra tavırlar tatlılık sirinlik disilik durus. DİĞER ERKEKLERLE iletişim dengesi. sonra devamı işet
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
1 aySadece güzelliğe bakan tavus kuşuyla evlenir, bu nasıl bir mantık sen neye bakıyorsan erkek de ona bakıyor. O kadar kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBu hepimizin ortak derdi ama bazen birbirimize kötü davranıyoruz, biz diyoruz erkekler, erkekler diyor kadınlar. Bu böyle sürüp gider muhtemellen, ben kadınların daha çok üzüldüğünü düşünüyorum bu konuda, üzgünüm ama öyle çünkü hep olan bize oluyor erkeklere bir şey olmuyor.
04 Yorumla- 1 ay
Kadinlar icin hayat her anlamda daha zor kadin bile kadini yargiliyor. Erkeklerin dostundan tut ailesine hepsi sirf erkek oldugu icin bile daha farkli.
Cevap sahibi1 ayÖyle maalesef ama bunu erkekler anlamıyor ve sanki biz cinsiyetcillik yapıyormuşuz gibi davranıyorlar, oysa ki öyle hiç değil.
- 1 ay
Oyle oyle regl indan tut bakimli bakimsiz olmasina aciksa ne giydigine kapaliysa ne yaptigina oturusuna kalkisina kiminle konustuguna kadinlarin her seyi laf olma potansiyeli tasiyoe ve bu cok sinir bozucu
Cevap sahibi1 ayAynen öyle birde bunların içinde kendi dertlerimiz sıkıntılarımızı uğraşıyoruz, onlar bu dediklerimizi hiç görmüyor bile. Regliken kendimi atasım geliyor.
1 ayHayır ben karaktere bakıyorum mesela ben sevgilimi hiç görmeden karakterine huyuna suyuna bakarak sevdim ve hâlâ yüzünü falan hiç görmeden sevdim
00 Yorumla
1 ayÇoğumuz öyleyiz maalesef ama siz kızlar da aynı şekilde parası olsun boyu uzun olsun yakışıklı olsun yalansa yalan diyin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayGerçek erkek guzellige değil safliga dogalliga bakıyor. Gecici ilişki için güzelliğe bakıyor erkekler. Evlenecek kişide güzellik son kriterleri.2 kere 2 nin 4 olması kadar gerçek bu
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
1 ayKişilik karakter dürüstlük yoksa ne ye yarar ki guzellik
10 Yorumla
1 ayHer insan bir şeye bakıyor. Bakmıyorum diyen insan yalan söyler
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayErkek zihni için görsellik önemli elbette ama tek başına kesinlikle yeterli değil.
00 Yorumla Yüzde 90 evet. Ama erkeğin bi karizması bi ağır duruşu varsa tabi.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Evet bazıları güzelliğe bakıyor karakteri arka planda tutarlar
00 Yorumla
1 ayBir kız istediği kadar güzel olsun aura yoksa bir insanı kendine çekemez.
00 YorumlaEğer bakımlı ise her kadın güzeldir ama dikkatimi çekmesi için güzellik ve bakımlılık yetmez
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
1 ayAklı başında olan bir insan, sadece güzelliğe bakmaz.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayHayır, doğru değil ama doğruluk payı da var. O pay kızlarda da var.
00 Yorumla Kizlarin da cok umrundaydi cunku
12 Yorumla- 1 ay
Oyhhh😇🥰
İlk olarak güzellık genelı sonra fizik bıde konusma tarzı (zeka ve merhametı) vs gıbı şeyler her erkek farlıdır her kadın her erkege güzel gelmez bıde bu vardır
20 Yorumla
1 ayNormal de karakter meselesi ama tüm insanlar için görünüş ilk bakış açısı olduğu için kadınlarda da geçerli bir şey bu nede olsa karakterinden önce görünüşüne bakıp sonra karakterine göre arkadaş sevgili veya karı koca falan oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayEvet guzellige bakiyorlar ama tamamen degil. Erkekte kadinda guzellige guce bakar. Bu boyle yani anladinmi.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı.
1 ayÇokmu üzdüler seni. Bayada oluyoruz kanka. Demekki sende gerek duymamışız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEvlenme düşüncem bitti. Evet güzelliğe bakıyorum. Si. Kimi rahatlatıp şenlendirmesi lazım. Yara. Ğım doymalı.
00 Yorumla
1 ayHayır. Erkekler iyi anlaşmaya bakar. Anlasamadigi kadın paris hilton olsa kıçına tekmeyi vurur. Örnek ben. Bintane kızın kıçına tekneyi atmışımdır. * değiller. Bana saygı duyacaklar ve kafam aynı olacak. Başka türlü anlaşma olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayZaten güzel olmak zorundasın. İmkanını da güzel olmak için olusturmalısın.
02 Yorumla- 1 ay
Kimse güzel olmak zorunda değil
Cevap sahibi1 ayNeden ağlıyorsun peki, derdin beğenilen, arzulanan, aşık olunan olmak değilse.
Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı. Genelde evet, Ambalajı beğenmediğin bir şeyin içeriğini merak etmezsin.
00 YorumlaAynennn sadece güzellik onlar için onemli olan
41 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 aykendi yaptıgınız şeyi erkekler yapıyor gibi göstermekten vazgecin aslında kendi yaptıgınızı erkeklerinde yaptıgını sanıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAynen güzellik ve fizik mesela yuvarlak dolgun çıkık p. po varsa dik mme varsa tamamdır
00 Yorumla
1 ayİlk görüşte kadın erkek farketmez herkes dış görünüşe bakar ki bence kadınlarda daha yüksek gibi bu oran hadi güzel bulup konuştuk diyelim kafa uymadıktan sonra güzellik de bir işe yaramıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat