Kaşım çok kalındı eskiden ben de ne bileyim cımbızla çok sert çeke çeke alıyordum şimdi çok inceldi ve bazı yerlerde çıkmıyor işin kötüsü birisi farklı birisi farklı oldu kaşların geri düzelir mi ya? 2 yıldır böyle
1 ay
Cevap
0Cevap
Bir erkek neden kaşlarını alır?
Yani tek kaş olmadığınız sürece erkeklere her türlü kaş gidiyor bence. Dert etmeyin böyle şeyleri ve almayın yani
Tamam bi daha alma uzar onlar
İki yıldır öyleyse düzelmez muhtemelen
Hmm öyle şeyler kullanmıyorum ben seni yanıltmayayım şimdi doğal badem yağı bulursan bazen yağı kökü besler tüyleri kalınlarştırır uzun sürede etki gösterir
Ne demek iyi akşamlar 🙏🏻
Ağda ile mi aldın?
Cımbız markası alabilir miyim? Beyefendi hdndndndsn
2 yıldır düzelmesi zor ama bunun için doğal serumlar yaplar kürler var onu yapabilirsin
En kötü güzellik merkezine gidersin kaş tasarımı için orada kaşlarını dengeleler yeni kaş da ekleler diye tahmin ediyorum
O zorbalığı ben bile gördüm takılmamak gerekiyor ama o zamanlarda insanın zoruna gidiyor anlıyorum seni
Çok mu incelttin? şu an kalın kaşlar iki cinsiyet için popüler bunun için deli gibi para döküyorlar
İnternette fenomon bi adam vardı stresten sakalları dökülmüştü erkeklerde oluyor sanırım belki kaşların ondan da öyle olmuş olabilir kesin bir şey demiyorum akıl yürütüyorum
Benimde biraz saçlarım döküyor dikkat et kendine cidden her şey çok boş
Rica ederim iyi akşamlar dilerim…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kardeşim merhaba 💙
Kaşlar uzun süre aynı yerden sertçe alınınca kökler zayıflayıp kalıcı seyrekleşme olabiliyor, özellikle 2 yıl geçtiyse hepsinin eski hâline dönmesi zor olabilir ama tamamen imkânsız da değil.
Yapman gereken, kaşlarını bir süre hiç almamak, o bölgeyi tahriş etmemek. Besleyici yağlarla (mesela kaş-bakım yağı tarzı ürünler) nazikçe masaj yapabilirsin. Kaşların çok asimetrikse bir kez profesyonel kaş tasarımcısına gidip sana en yakışan şekli belirlemesini iste; sonra o şekli korursun.
Gerekirse bir cildiye doktoruna görünüp kökler canlı mı değil mi baktır, böylece daha net konuşurlar. Şu anki hâline takılıp moral bozma, doğru bakım ve iyi bir şekillendirmeyle çok çekici, düzenli kaşlara sahip olabilirsin tatlım 😉🧴✨