Ben de aşırı güzel sayılmam ama arkadaşlarım ve annem falan, sınıftan hoşlandığım çocuk kel, kilolu ve kısa boylu diye onunla olmamı doğru bulmuyor, kendine yazık edersin falan diyorlar. Çocuk da bana halinden memnun olmadığını söylemişti ama ben beğeniyorum (bana kanka diyor ama olsun) sizce dedikleri doğru mu, dış görünüşle mi denklik ölçülüyor anlamadım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayKiloluysa spor yapar, diyet yapar, eritir. Kısaysa. Basket oynar boyunu uzatır ya da ameliyat ile boy uzatılıyor ama ne kadar sağlıklı bilemem. Çok kısa değilse gerek yok. Kısa olsada bence gerek yok. Çünkü sempatik yapabilir bu kısalık erkeği. Minyon yapar falan. Saç için ya ektirebilir, ya da kalıcı peruklar çıktı onu kullanabilir. Ayrıca bende kel sayılırım ama halimden memlunum düşünmüyorum bişey. beni beğenenler böyle de beğeniyorlar zaten birileri ektir peruk tak dediler ama ben istemedim. İnsanlar hep konuşuyor herkes herkese karışma hakkını kendinde buluyor. Hadsiz insanlar ya. Hem benim konumda hemde senin konunda böyle. burada da sana karışmislar senin zevkine tercihine karışmışlar. Kime ne yani.
01 Yorumla- 5 ay
Bide yazık edersin demişler. Neye yazık edecek. Dış görünüşten dolayı kime yazık olmuş sacma bence. Hani deseydi ki. Fakir biriyle evlenme yazık edersin geçinmez bosanmak zorunda kalirsin ya da bosanmasan bile maddi sıkıntı çekersin dese anlarim orada yazık edebilirsin ama dış görünüşden dolayi onunla olma yazık edersin demeleri saçma
En İyi Cevaplar

Çocuk böyle mi öyleyse meditasyon yapın şaka bir yana sen seviyorsan hoşlanıyorsun başkalarının ne düşündüğünü umursama Çocukta mutlu olur sende benim teyzem de kel bir adamla evlendi Ümit amcam çokta iyi birisi o da iyidir umarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKnk tam tersi olsaydı mesela sen böyle çalı saçlı kilolu kısa çirkin bi kadın olsaydın sence yakışıklı bi adam sana bakar mıydı, bakmayı bırak sie kez-ban bile derdi, yani şimdi eğri oturup doğru konuşalım dış görünüş her şeydir, ama eğer bu haline rağmen ona aşık olduysan elalemi dinleme ama çevren haklı, gerçi sen de pek güzel değilim demişsin ama yine de senin yerinde olsam daha iyi görünümlü birini tercih ederdim sonuçta en iyiyi hak ediyoruz ama aşkın da gözü kördür, neyse bence de seviyorsan devam et sevgilinle
00 Yorumla
5 ayBiz kadınlar küçük yaşlarda aşkla başka duyguları birbirine karıştırıyoruz. Seviyoruz bağlanıyoruz çok mutlu olduğumuzu sanıyoruz sonra 30 yaşına geliyorsun olgun bir kadın oluyorsun ve neden aşk duygusunu teğet geçtim diye kendine soruyorsun aşkın eksikliğini hissediyorsun. Şu an yanındaki insana 15 yıl sonra da aynı duyguları hissedeceksen senin için doğru kişidir hissedip hissetmeyeceğini de yaşamadan bilemezsin hani şu an kesin konuşmak için çok erken.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Simla’cığım merhaba güzellik 💕
Kim ne derse desin, sen kimi beğeniyorsan “denk” olan odur. Fiziksel denklik diye bir kural yok, bu tamamen toplum baskısı. Önemli olan kendini yanında nasıl hissettiğin: değerli, güvende, eğleniyor musun, kalbin çarpıyor mu… İşte gerçek denklik bu 😌
Arkadaşların ve annen seni korumaya çalışıyor olabilir ama kalbini onlar değil, sen taşıyorsun. Sen beğeniyorsan, seni mutlu ediyorsa, kimse “kendine yazık edersin” diyemez. Asıl yazık, başkalarının lafıyla kendi hislerini bastırırsan olur canım 💔
Bu arada, çocuğun kendinden memnun olmaması da çok normal; erkekler de fiziksel güven sorunları yaşıyor. Sen onu gerçekten beğeniyorsan, bunu hissettirdiğinde onun özgüveni de yükselir, aranızdaki bağ güçlenir ✨
Özetle: Dış görünüş değil, uyum, saygı, sevgi ve hisler önemli. Başkalarının gözünden değil, kendi kalbinin gözünden bak; en doğru kararı o verir güzelliğim 🌸💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
32Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,4b cevap paylaştı.
u 5 ayşart değil
00 Yorumla
5 aybu tercih meselesi hoslaniyorsan orasi sana kalmis ama konudan ziyade merak ettigim birsey var zayif eli yuzu duzgun erkekler dururken neden kel kilolu kisa erkeklerden hoslaniyorsun normalde hicbir kiz oyle erkeklere donupte bir sans vermez tipim degil yanima yakismaz diyorlar nereye baksam hep kizlarinda yaninda yakısıklı ya da idare eder tipte zayif erkekleri goruyorum seninkisini biraz anormal gordum
04 Yorumla
Soran5 ayYa ben o cocugu ozel olarak begeniyorum sebepsiz
- 5 ay
degisik
- 5 ay
peki hisleriniz karsilikmi
- 5 ay
Benimle evlen n
bence denk olmayı sadece dış görünüşe bağlamak çok yüzeysel ya sonuçta ilişki dediğin şey sadece fotoğraf değil. seni güldürüyor mu, yanında rahat mısın, sana nasıl hissettiriyor? bunlar daha önemli. sen beğeniyorsan ve iyi hissediyorsan gerisi çok da önemli değil. ama sadece alışırım diye de kimseyle olunmaz. gerçekten içinden geliyorsa tamam yoksa başkaları ne der diye de vazgeçilmez
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. Boş yapmışlar gönül kimi severse güzel o dur. Güzellik geçer gider önemli olan karakter ve sadık olmasıdır güven vermesidir. Kimsenin lafına aldırış etme kalbinin sesini dinle ağzı olan konuşuyor işte benzer şeyleri bende yaşadım kimseyi takmadım konuştu konuştu sustular başka yapacak birşeyleri yok.😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aysakin benim yaptigim malligi yapma. Etrafimdakiler benim kafami bulandirip sevdigim adamdan ayirdilar. Evet oda keldi siskoydu ama beni gercekten seviyordu. Ben bu adami terk ettim.
Şu an yakisikli uzun boylu ve zayif bir erkekle birlikteyim. Ama bir sure sonra bunlara alisiyorsun hic birsey ifade etmiyor. Şu an ekonomik sorunlarla bogusuyoruz. ekonomik sorunlar bas gosterinde ne yakisiklilik gozune geliyor nede guzellik.
Terk ettigim cocuk Şu an bolluk icinde, bana yanina yakismiyor diyen kizlardan birisi ile nisanlilar. Bilmem anlatabildin mi?
01 Yorumla
Soran4 ayEvet çok haklısın zaten
5 ayEğer kişilik olarak birbirinizle uyumluysanız ilişkiniz yürür ve kendi bundan memnun değilse saç ektirme felan yaptırabilir ama bir kişiyi sırf dış görünüşünden dolayı yargılamayı doğru bulmuyorum önce tanırsın öyle.
00 Yorumla
5 ayDeğil simla ama sana değer verecek katacak ileriye taşıyacak kompleksiz engel koymayan insanlar çıksın karşına kendi çıkarları yaşama baskısı kötü enerji taşıyan kişilerden uzak dur hayat boyu sevgi mutluluk sağlık seninle olsun...
00 Yorumla
5 ayYa kimi severse insan güzel o oluyor, ne yapacak çevren ilerde onlar mı aynı yatağa girecek çocukla. Onu diyenlerin yarın nasıl olacağı belli mi yüzünün vücudunun, belki kötürüm kalacak belki kaza geçirecek yüzü yanacak yaralanacak
01 Yorumla
5 ayDeğil ama sen yinede çok büyük laflar etmesen iyi olur, çünkü fiziksel çekim ilişkinin yakitidir , uzun süre tipsiz biri ile kalamazsin
11 Yorumla
Soran5 ayBen beğeniyorum ki ama
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayHem kel hem kilolu onuda geçtim dötü yere yakın olmaması gereken tüm özellikler adamda toplanmış 😂😂
02 Yorumla
Soran4 ayAma çok tatlı ya
- 4 ay
Büyümü yaptılar kız sana 😂
Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Hayır derdim ama erkeklerde kendinden daha vasıflı güzel kız bulduktan sonra kızı cepte görüp bk gibi davranma alışkanlığı var. Daha kendine göre birini bul
03 Yorumla- 5 ay
Selam
- 4 ay
Tanışalım mı
4 ayFiziksel denklik zorunlu değil; senin mutlu ve rahat hissetmen en önemli kriter. Başkalarının ne dediğiyle kendini sınırlama.
00 Yorumla
5 ay
Kişi kendine saygı duyuyorsa görünümüne özenle bakar. Kimi seçtiğin senin kendine olan öz saygını gösterir.00 Yorumla
5 ayRuhsal denklik yoksa, uyum yoksa, deger gormek yoksa, dunyanin en guzel kizi ya da yakisikli erkegi ilede olmuyor. Takilma olumsuz yorumlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHer gün her saniye sadece dış görünüş veya para sorusu soruluyor. Gerçekten bu devirde kimse kimseyle evlenmemeli. Hak kısa boylu kel kilolu birinden kolay kolay kimse hoşlanmaz ona bir şey diyemem ama seviyorsan etrafındaki herkese tamam düşer.
00 YorumlaDenklik olmasa da benzer seviyeler önemli bence.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı.
4 aySenin tercihin tabiki sen kimle nasıl mutluysan öyle ol
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı.
5 ayBaşkalarının lafına göre birilerini sevme zaten o sevgi olmaz..
00 Yorumla
5 ayMaalesef öyle ama çocukla iyi anlaşıyorsan onun yanında rahatsan neden olmasın ki
00 Yorumla
5 ayGönül bu onların bk diye gördüğü sana ot gibi geliyordur, zevkler renkler
00 Yorumla
5 ayDenklik görecelidir. Kalbin ısındıysa
çevreni değil kendi hislerini dinle.00 Yorumla
5 aySen seviyorsan ve o kişinin karakteri sağlamsa bitmiştir.
01 Yorumla- 5 ay
Ailen sadece fiziksel özelliklerinden dolayı mı istemiyor o da önemli.
- Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı.
5 ayYaaaa soruda ana sayfada eklenen görseli siz eklediniz sandım elbiseye bakmak için soruyu açtım 🥲
00 Yorumla Adam gibi adamsa beraber ol onun dısında salla gitsin tipin bir önemi yok
02 YorumlaSen hoşlanıyorsan kim ne karışır. Hadi onu geçtim, niye milletin ağzına göre yaşıyorsun?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 967 cevap paylaştı. Her şey düzelir, spora başlar diyet yapar çözülür. Beraber yükselirsiniz. Kimin ne dediğini s et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayŞimdi böyle bir görsel koymasan aklımda düşüneceğim senaryo çok farklı olacaktı
010 Yorumla
Soran5 ayBen görsel koymadım ki , ne dusunucektin
Cevap sahibi5 ayJason statham ve eşini koymamış mısın
Soran5 ayOnu site koymus ama bende öyle bir cift olmak istiyorum
Cevap sahibi5 ayNe sen o kadın gibi olabilirsin ne de yanındaki çoçuk jason statham gibi. Boş hayale girme
Soran5 ayYa birebir aynıyız demiyorum ama bende sarisinim hoslandigimda öyle kel diye benzetme yaptım , nesi var ki
Cevap sahibi5 ayYorumlarda çirkinim demişsin
Soran5 ayAşırı güzel değilim yani, dusunecegin senaryoyu anlamadim
Cevap sahibi5 ayYani öyle sıradan hayatta gördüğümüz çiftler gibi. Belli bi ayrıcalığı olmayan normal insanlar
Soran5 ayEe ne olcak
Cevap sahibi4 ayOlacağı şu; senin çoçuk seni her halinle kabulleniyorsa ve sen de şu sa*açma sapan kellik, Kiloluk, boy sorununu takıntı yapmazsan evlenir gidersiniz. Aksi halde ya sen ona boynuzu takarsın ya da o beni aldatır
Gizli Üye(25-29)5 ayYa boyle seyler ergenlik zamaninda kaldi. Yok uzun olsun yakisikli olsun. Adam olsun adam once
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHer konuda denklik şart ama senin tercihin buysa kime ne
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAilene de sana da başlarım şimdi ya hala insanları dış görünüşüne göre mi yargılıyosunuz.. sizin kalbiniz kötü. çocuğa da bir adım atmazsın umarım, sizin gibi aileye düşmek istemez diye düşünüyorum
22 Yorumla
Soran5 ayBen yargilamiyorum çok begeniyorum
Cevap sahibi5 ayCok begeniyosun ayni zaman da ailenin dedikleri kafani karıştırıyor, net ol oyle davran o zaman ailene de akil fikir ver biraz
4 ayCanim benim bu tarz erkekle olursan. Omur boyu olursun. Yakisikliya gecersen seni kullanir atar baglanmaz sevmez zaten kadinlar elinin altinda.
02 Yorumla
Soran4 ayHer türlü erkekler aldatıyor ki tiple alakası yok
- 4 ay
Kadin bulabilirse aldatir canim
Gizli Üye(30-35)5 ayÖyle olsaydı Allah çirkin şansı versin diye bir söz olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen şişman çirkin olsaydın hiç bir erkek yüzüne bakmaz zorbalık yapardı
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayİki yüzlü Erkoların yoruma bak
Soran5 ayBu doğru maalesf
5 ayOff kime ne ya, böyle moral bozan kişiler genelikle hayatında bir baltaya sap olamamış kişiler ondan takmaya gerek yok
01 Yorumla- 5 ay
Hahahah valla doğru
5 ayyaşın doğru mu? doğruysa kel adam ne alaka
13 Yorumla
Soran5 ayBen 20 yaşındayım çocuk 18 yaşında ama kel
- 5 ay
nasil ya
Soran5 ay
15 yasindan beri kelmis
5 ayÇirkin erkeğe şans ver ve olacakları gör🥰🥰🥰
12 Yorumla
Soran5 ayYakisiklilar sütten çıkmış ak kaşık degil
- 5 ay
Kimse değil zaten. Ondan daha dikkat çekiyorsan senin sayende ona gelen özgüvenle yapmayacağı şey kalmaz ben uyarayım da gerisi zaten beni ilgilendirmiyor.
Hayir değil gönül kimi severse
20 Yorumlahepsini nasıl denk getirmiş
02 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum ama bana çok tatlı geliyo
5 ayBoşveer takılma seni seven biriyle ol
07 Yorumla
Soran5 ayBana kanka diyo
- 5 ay
Sende biter o iş yaz anlat kendini bitsin gitsin
Soran5 ayNasil
- 5 ay
Ya ne biliyim 30 yaşındayım ben sen lise, bilmiyorum sizler nasıl konuşuyor fdsafdsa
Soran5 ayLise değil uni
- 5 ay
Olsun aynı ne biliyim bana üniversitede kızlar teklif ediyodu ama hiç kabul etmedim o ayrı ama o benim canım fads
- 5 ay
s4laklığım yazmıştım git söyle ya kabul eder artık devir değişmiş
Gizli Üye(18-24)5 ayKilo verilir parası varsa saç ektirir yeterki iradesiz olmasın parası olursa böyle bile göze batmaz
12 Yorumla- 5 ay
Para nedir ya el kiric
Cevap sahibi5 ayYani çirkini bile güzel gösterir sonuçta. Kız için bu problem değildir ama çevresi parası olunca hiçbirşeyi görmez
4 ayMinyon biriysen sorun olmaz
00 YorumlaKarakteri iyiyse boş ver gerisini
00 YorumlaÖnemli olan senin düşüncen senin hislerin
00 YorumlaSevdikten sonra bir şey önemli değil
00 Yorumla
5 ayBeğeniyorsam isterse toprak olsun kimseyi dinlemem
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
5 aySen kimseyi kulak asma kendin bildiğini yap
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı.
5 aySen kimseye kulak asma..
00 Yorumla
5 ayHoslanirsin milleti takma boş ver
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı.
5 ayBenzini shellden aklı kelden alacaksın demisler
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayHayır değil o kadar denk bulmak zor
00 Yorumla
5 ayKel kilolu kısa ayrica da özellikleri var mı 🤣
00 YorumlaOnu senin gözünden görmedikleri için bilemezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aykel çocuk kaç yaşında ki
13 Yorumla
Soran5 ayÇocuk 18 ben 20 yasindayim
Cevap sahibi5 ayO yasta nasil saçları dökülüyor ki
Soran5 ayBilmiyorum 15 yaşından beri oyleymis
Gizli Üye(18-24)5 ay18 yaşında kel birini nerden buldun mk
05 Yorumla
Soran5 ayüniversitede , ama 15 yaşında kel kalmis
Cevap sahibi5 ayO nasıl oluyor ya full yok mu saçı
Soran4 ayUstler komple yok
- 4 ay
Ahahhahshsh yoruma yayildim
Soran4 ay@harbicidoktor niye be
Gizli Üye(36-45)5 ay18 yaşında kel nası oluyor yav
05 Yorumla
Soran5 ay15 yasindan beri kelmis
Cevap sahibi5 aysıkıntı vardır onun metabolizmada. benim şu an bile saç fışkırıyor her yerden
Cevap sahibi5 ayburçlarınız ne
Soran5 ayİkimizde boga
Cevap sahibi5 ayanladım güzel
Pardon da kanka vizyonuna sıçim
13 Yorumla
Soran5 ayNiye
Soran4 ayKomik mi
4 aypara varsa sorun yok.
20 YorumlaEee yanı azda olsa yanına yakışcak yanı
10 Yorumla
5 ayBişey olmaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayKime ne
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kel, kilolu ve kısa bir çocuktan hoşlanmama laf ediliyor, aşkta fiziksel denklik şart mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler