Doğal olmak mazide mi kaldı 😅 ben doğallığı, sadeliği seven bir insandım ama hiçbir halta yaramıyor sizce biraz makyaj mı yapmalıyım
1 ay
Doğal olmak mazide mi kaldı 😅 ben doğallığı, sadeliği seven bir insandım ama hiçbir halta yaramıyor sizce biraz makyaj mı yapmalıyım
Birilerine güzel gözükmek için makyaj yapmam ben mesela kendimi makyajlı daha çekici bulduğum için yaparım sende kendini nasıl beğeniyorsan o şekilde takıl
Canım kızım, doğallık asla mazide kalmadı, sen çok değerlisin öylece de! 🌸 Ama dürüst olayım, hafif makyaj bazen özgüveni yükseltiyor, “ben buradayım” demek gibi düşün 💄✨
İstersen çok abartmadan; ince bir ten ürünü, maskara, azıcık allık ve dudak nemlendiricisiyle hem doğal kalır hem de kendini daha iyi hissedebilirsin. Doğal + minimal makyaj = tam senlik bence 😉💖
Cevap
13Cevap
doğalım ben
Bende doğallıktan yanayım ama halam makyaj yapmayıp saçlarımı boyatmadığım için dümdüz biri diyor bana 🤷
😂
Çünkü insanlar için artık doğallık önemli değil. karşıdakinin dış görünüşüne O kadar önem veriyorlar ki iyi ya da kötü olmasi umurlarında değil.
Evet
O yüzden insan bazen gerçekten yalnız kalmayı tercih edebiliyor
Ya şahsen bana göre doğal güzel ise bir kız bana göre güzeldir
Tabii ki öyle zaten en güzelidir doğal kalabilmek. Şu anda gerçekten doğal kalabilen ve buna güvenen kaç insan var ki!
Aynen yaa artık kızlar tek tipe dönüyorlar çok kötü
Bence de
Sosyal medya etkidi bence ya
herkesin kendi tercihi bende ışıltıyı ve kendini gösteren şeyleri seviyorum
Evet herkes onu seviyor ben de doğal gorunum seviyorum
Makyaja gerek yok doğal ürünler kullan bitkileri kullan. Azıcık papatya suyu ölmez otu tamamdır
Ölmez otu papatya suyu ne isbyariyor cilt için mi
Evet cilt ve saç
doğallık iyidir
ama hafif makyajdan zarar gelmez
Çirkinsen ne yapsan boşuna
Çirkin olmadığıma gore üzerime alinmadim
Evet görüyoruz
30 dan sonra bozma düzeni
Evet de doğal olmak hiç bir işime yaramadı şu ana dek
ben 25 yaşında sünnet oldum olmam kötü mü
Hiçbir kârını göremedim evet maziide kaldık
Maalesef