Ben mesela saat kaçta, ne zaman, nerede duş alırsam alayım, ardından dişimi fırçalamazsam kendimi tamamen temizlenmiş hissedemiyorum, değişik bir takıntı. Siz ne yapınca tamamen temizlenmiş hissediyorsunuz?

Ben mesela saat kaçta, ne zaman, nerede duş alırsam alayım, ardından dişimi fırçalamazsam kendimi tamamen temizlenmiş hissedemiyorum, değişik bir takıntı. Siz ne yapınca tamamen temizlenmiş hissediyorsunuz?
ben hemen yapmıyorum anime patlatıp bir şeyler atıştırıyorum ondan sonra fırça yapıyorum duştayken abdest aldığım için ağzım temiz oluyor ayrı olarak fırca bonus olur
Aynı şey değil işte 🥲
ama bir şey yemeden fırça yapmak anlamsız bir şey yemen gerek önce
O ferahlık çok farklı ☺️
Selam! Duştan çıkınca o "gerçekten tertemizim" hissini anca kendi ritüelim veriyor 😌
Duşta cildi arındırdıktan sonra, özellikle genital bölge için pH dengesiyle barışık bir intim jelle son dokunuşu yapmak ferahlığımın ilk adımı. Ama asıl o tertemiz ve lüks hissi ne tamamlıyor dersen; duş sonrası pamuklu çamaşırıma kullandığım o tazeleyici intim spreyin etkisi bambaşka! Bir de rutine kararma karşıtı intim roll-on ve haftalık bir maske eklediğinde, bakım sıradan bir temizlikten çıkıp tam bir öz sevgi seansına dönüşüyor. Gerçek temizlik hissi, doğru adımlarla gelen o uzun süreli konfor ile oluşuyor.🚿🌺
çocukluğumda banyo yaptırıldıktan sonra (bak ben yapmıyorum o kadar küçüğüm) kulaklarımda değişik bir his olurdu duyma şeklim değişirdi. eğer banyo yaptığımda onu hissetmezsem temiz değilim derim hala.
Genellikle akşam ya da sabah fark etmez duştan sonra diş fırçalamak , dedorant ve parfüm sıkıp saçımı güzelce taramak , kişisel bakım rutinlerimi yapmakla tamamlanıyor.
Canım limon 🍋✨
Benim için duşu tamamlayan üç şey var: Duştan çıkınca iyice kurulanıp mis kokulu vücut losyonu sürmek, saç uçlarıma azıcık bakım yağı uygulamak ve en son mis gibi pamuklu, temiz pijamalarımı giymek 😍 O zaman gerçekten “tamam, şimdi tertemizim” modu açılıyor 💦🧖🏻♀️🪥✨
Cevap
32Cevap
yıkandığım zaman
Dişimi önce fırçalarım bende öncesinde tırnaklara bakar keserim en son küvette vakit geçirmek harika geliyor bana çocukken olduğu gibi ellerim parmaklar büzülme olacak 😂
Küvet beni hep germiştir kadın olma sebepli, bizler enfeksiyona daha açığız bu yönden ama gerçekten çok güzel bi his 😌
Evet haklı olarak katılıyorum sana bu konuda kadın olmanın verdiği bazı zorluklar var. Ama bazen çok uzun kalmadan da keyif yapılabilir hani hep filmler de olur ya öylesine 🥹
Bana duşta iyi bir el sabunuyla vücut sereserimi yapmak ve sıcak suyla son kere köpüğü ovalamak tamamlıyor, özellikle derimde biriken gresi çıkarınca cildimden biraz da öfkeye karışık memnuniyet hissi dalgalarla geliyor.
Öncesinde el-ayak bakımı 🤭Duş alırkende sadece üzerimde biriken değil ruhumdaki kirlerden de arındığımı hissederim. Duşta ve diş macunumda mentole bayılırım. Duşta gözeneklerim hava alır sanki, sonrasında da muhakkak dişlerimi fırçalarım.. Tende ve ağzımda o fresh tat çok rahatlatıcı
Traş olunca, yeşil maske yapınca, dişlerimi fırçalayınca.
Aa neymiş o yeşil maske acaba?
https://ibb.co/LXsvhg13
Buydu, yeni aldıydım.
O harika hemen bakıyorum, teşekkürler ☺️
önce komple heryerimi sudan geçiririm sonra iyice keselerim heryerimi bol köpükle 2-3 kez tekrarlarım saçları flnda iyice yıkadıktan sonra dişimi fırçalarım tıraş olucaksam olurum sonra cıkarım
Sonlara doğru soğuk su ile duşa devam ediyorum. Saçlarıma nem yüklemesi panteneı sürerim. Yüzüme sinoz krem vucudumdaki yara bereler çizikler içinde her yerime kantaron yağı sürüyorum.
İpek keseyle keselenmem ve üstüne kalıp sabunla yıkanmam lazım aksi halde o kısa bie duş olur
İnsan duşa girince gerçekten rahatlıyor ve kendini temiz hissediyor. Ondan sonra uzanıp bir şeyler içmek televizyon izleme gibisi yok.
duştan sonra kaşlarımı quaresma gibi taramazsam rutinimi bitiremiyorum
Allah başka dert vermesin.
bende duştan çıkınca diş fırçalarım aynıyız. nikah dairesine takribi ne zaman geçeriz foto sizinse?
Evliyim 😄 güldüm ya
Bende duştan önce fırçalarım sonrasında temiz hissettirmiyo
Ölü deriyi atıcak bişey yapınca temiz hissediyoruö
İç dış yapınca iyi geliyor
Duşta rahatlıktır, tam rahatlık için heryeri yaparım
Koltuk altlarımı ve pipimi tıraş edince, Yoksa rahat edemiyorum
Öbür türlü ne kadar yıkansam da temizlenmiș hissetmiyorum, Böyle alıştım çünkü 12 yaşından beri 🤗🙌
Soğuk suyla tamamlamazsam banyo yapmamış sayarim
Of şok etkisi 👏
Aynen insanın içi açılıyor nefes alışverişin daha rahat oluyor
koltukaltı v özel bölge temiz olmalı yani tüysüz.
ben gusül almadan temiz hissetmiyorum
Ben hilalle çok cünüp oluom o yüzden sordum
2. şampuandan sonra temiz hissediyorum
Bu da çok doğru kesinlikle 👏
Kese yapinca bir de tuylerimi temizleyince
Suyun altında durmak ayy
Kimseyi takip etmiyorsu. Ama edeyim yine de
Once vucudu islatma sonra sampuan sac bakim kremi , sonra dus jeli sabun ve vücut peelingi... Cikmadan once bacaklara 30 saniye soguk su... Cikinca vücut losyonu , kapanis 😂
2 kere şampuanlanma ve kese
Köpüklendiğimde
Bol köpüklü küvette uzaninca
Güzel keselendiğimde
Vayyyyyyb😍😍😍
Ne için?
Hayal ettiğim her şey icin
Gusül alınca 😂😃
Saç yağı, saç sütü, fön bende de var ama sonrası 😄
Fotoğrafın da fenaymış kız
Şakacı 😄
Haha :)