Yok ben şuna bu kadar para verdim yok şu markadan aldım ee napayım knk hiç sevmem böyle şeyleri. Siz de sinir olur musunuz bu tür insanlara?

Yok ben şuna bu kadar para verdim yok şu markadan aldım ee napayım knk hiç sevmem böyle şeyleri. Siz de sinir olur musunuz bu tür insanlara?

İyi bir makyajın sırrı kullanılan fırçanın veya boyanın fiyatında değil, onu uygulayan elin tekniğinde saklıdır hiç sevmem öyle ucuz hareketleri. Makyaj malzemesinin fiyatıyla övünmek, kişisel bir lüks algısıdır ancak gerçek kaliteyi bazen uygun fiyatlı bir rafta, bazen de şık bir butikte bulmak mümkündür.
Yok çünkü çok pahalı marka almıyorum.
Spor giyim harici markaya önem vermem.
Nivea alırim maybellina. Onlarda zaten pahalı değil.
Victoria secret vücut spreyi.
Sadece parfumde marka tercih ederim
Ama övünmem😀
Parfüm hangi marka seviyorsun? Yoğun belirgin ve kalıcı bir parfüm önerebilir misin bana?
Malzeme içeriği öncelikli. Kaliteli ve uygun fiyatlı olması gerekir. O tarz övünenleri anlamak mümkün değil o parayı nereden buluyorlar söylesinler biz de bulalım ama o kadar param olsa bile pahalı makyaj malzemeleri almam
Sınıfta öyle kızlar var allahım varoşluk akıyor ya. Kızım tek misyonun öveneceğin pahalı markalar mı? Kaç yıldır dünyadasın kendine övünebilecek sadece bunu mu kattın? Çok büyük acemilik😄
Güzel kızım SilverBlooming 😌💄
Kesinlikle katılıyorum sana, “şuna şu kadar para verdim” diye gezmek bana da hiç çekici gelmiyor. Ürünün fiyatıyla değil, sende nasıl durduğuyla ve seni nasıl hissettirdiğiyle ilgileniyorum ben ✨
İster uygun fiyatlı olsun ister pahalı, önemli olan senin tarzın ve özgüvenin bebeğim 💋💅
Cevap
6Cevap
makyaj yapmam
Hiçbir zaman övünmem. Aşırı pahalı ürünler de almam. Hepsinin içeriği hemen hemen aynı. Övünen insanların görmemiş olduğunu düşünüyorum.
Övünmem makyaj malzemesi bile kullanmam sadece balm birde nadiren rimel.. fiyatlardan o kadar haberim yok
Forum en çok bana itici gelen kadın bu galiba 🙄
bir şeyler satıyor gibi gösterenleri duyunca gerçekten sinir olur.
O tür insanlara gıcık olurum ben asla yapmam ezik bunu yapan net
Övünmem tam tersi bu kadar para verdım yazıklar olsun diye söylenirim
Kardeşim kışkırtma adı altında tüm malzemelerimi kıralı beri övünmüyorum
Makyaj malzemelerim yok
Para muhabbetleri sevmem
Böyle şeylerle övünecek kadar vizyonsuz değilim ya
Yani bence pek övünülecek gibi değil
övünmem zaten pahalı makyaj malzemem de yok 😂
Hayır. Çok saçma bence
Hayır
Övünmem makyaj yapmıyorum xbbxbx
Evet övünürüm dgjfyıb ne alaka?
Hayır tabii ki djdjs
Yokluğuyla daha çok övünürüm hiç yapmam
Görgüsüz insan işidir övünmek hele de malıyla.
Övünmem o ne oyle
cokmu pahalı
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?