Bazen ben çok bakımsız hissediyorum onların yanında ama çok abartı, yapay geliyor
2 ay
Bazen ben çok bakımsız hissediyorum onların yanında ama çok abartı, yapay geliyor
Yüz için hiçbir şey kullanmıyorum, biraz genetiğin de etkisi var tabi ama dışarı çıkacağım zaman nemlendirici ve güneş kremi yeterli oluyor. Bu kadar ürüne ihtiyacımız olduğu algısını oluşturmak asıl amaçları zaten. Bazılarının gerçekten yüzünde sivilce sorunu vb şeyler vardır. Herkesin cilt tipi aynı değil. O zaman kullanılabilir elbette. Ama ben her zaman doğal hâlin daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Güzel yürekli kız 💖
Seni çok iyi anlıyorum, inan yalnız değilsin. Şu an herkes “en yeni ürün, en abartılı bakım” peşinde ve bu bazen çok yapay durabiliyor.
Bakımlı olmak demek; tertipli, temiz, kendine özenli olmak. Bunun için 20 ürün, dolu dolu bir makyaj şart değil. Sen kendini iyi hissediyorsan, en doğal hâlin bile en güzel hâlin 🌸✨
Cevap
3Cevap
Saçma gelebilir ama ben kadında doğallığı seviyorum hatta günlük yıkanması bile saçma ve itici geliyor
Kendine bakmak önemli temiz olmak önemli ama her ürünü kullanmak kötü olur cilde zarar verir cildin kendini de yenilemesi kendi haline bırakman lazım
Çok bakımlılar itici geliyor. Uzaylı gibi çoğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?