1 ayEğer onu seviyorsanız neden ondan şikayet ediyorsunuz? Onu sevin ve ona iyi bakın, eğer gerçekten seviyorsanız şikayet etmeyin. Ben olsam, onunla uzun uzun konuşmayı ve ilişkinizdeki bu gerginliğe neden olan şeyi çözmeyi düşünürdüm. Herkes farklıdır. Birlikteyseniz, aranızda bir bağ olduğu içindir. Eğer özgüven eksikliği yaşıyorsa, ona destek olun. Siz bir çiftsiniz ve birbirinizi seçtiniz. Hayat zorluklarla dolu. Sizi memnun etmek istiyor, ama hayatın sadece görünüşten ibaret olmadığını anlayacaktır. Bazen bir insanda size huzur veren şeyler vardır. Ona değer verdiğini hissettirmek için, hayatınızda size olumlu şeyler getiren olumlu şeylerin kısa bir listesini yapmalısınız. Ama kendinizi de unutmayın. Her birinizin yeri var ve birbirinize iyi şeyler getiriyorsunuz. İkinize de iyi şanslar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayErkeklerin genelinde var bacım aşağlık kompleksli olmak bizimle beraber doğan bir durumdur kanımızda var kıyaslanmak ve diğer erkeklerden daha geride olmak her erkeğin korkulu rüyası bak net söylüyorum tüm acıları biriktir en ağır işkenceler ve ölümleri hayal et bir erkeğin kıyaslanması kadar kötü olamaz. Sana aşağlık bir adam olarak konuşuyorum tipsiz ve aşağlık bir adam olduğumu öğrendiğim gün kendimi delice öldürmek istedim ama dinim islam ve büyük günah bekliyorum ölmeyi o gün benim en mutlu günüm olucak bir daha bu dünyaya gelirmiyim inşalla gelmem ama gelirsem de Allah' tan istediğim beni kız olarak göndersin. Türkiye' de erkek olmak ölmek demektir. Hele güzel bir kızın tipsiz bir erkek ile yan yana gezmesi gerçekten tiksindirici ve aşağılayıcı bir olaydır. Ben olsam seni asla tercih etmezdim karakter felan hikaye ben hiç tipe bakmayan kız görmedim üstelik sen burada atıp tutuyorsun ya da çocuğun maddi durumu güçlü bilemedim. Üstelik son zamanlarda erkekler artık akıllandı güzel kızları tercih etmiyorlar onlar basit ve kolayca ilişki bulabildikleri için asla yanlarına yaklaşmıyorlar ve en doğrusunu yapıyorlar bence. Sizin gibi güzel kızlara denginiz olabilir ancak bir de manken sin bir manken ile asla türk erkeği birlikte olmaz bu ayrı bir olay geniş erkek ya da görmüş geçirmiş erkekler olur onların da ortalaması olmaz kesinlikle o arkadaşa katılıyorum seni terk etmeli.
07 Yorumla
Soran1 ayÇocuğun maddi durumu güçlü değil dediklerin çok saçma ama bir o kadar da doğru. Bu durum düzelmez mi ona övgüler de yağdirsam inanmiyor
- 1 ay
Ne övgüsü ya kafayı mı yedin sen direk zarar verir kac kurtar kendini
Soran1 ayYa ama beni seviyor bıraksam kafayı yer kötü hisseder
- 1 ay
bisey olmaz gider 31 ceker unutur iyi ki de gitmis der mk zaten denk biri olmalı siz denk bile değilsiniz
Soran1 ayÖyle demeyin kendisi doktor sözde çok seviyor
- 1 ay
Skym onun tipini o zaman skttrgitsin estetik yaptrısın madem mk aptalı ondan sonra yakışır yanına
Soran1 ayÇok haklısınız
1 ayBak şimdi akşamdan çamasir suyuna yatırıp sabah iyice süngerin sert yüzüyle çitile sonra cifle ovala ama çok parlatma kurut sonra mis
10 Yorumla
1 ayYaw kız sevgilim kendini yanımda yakışıklı hissetmiyor bundan şikayetçi diyor siz adamı beğenmemiş diyip yargılıyorsunuz şakamısınız şu yazıları bi düzgün okuyun ya bacım kişisel bakımına önem versin yüzüne uygun bir şekilde traş olsun spora başlasın giyim kuşamını değiştirsin yanına uymaya başlar zaten tip değişmiyor Allah verisi estetik bile bazen toparlayamıyor hem estetik olsa daha da aşağılayıcı hisseder bence özgüvenini arttırıcak şeyler bulman gerekiyor bilemiyorum ki çok uzun sürmez zaten ayrılırsınız muhtemelen erkekler kendini işe yarar hissetmediğinde kaçmayı tercih ediyorlar çünkü...
15 Yorumla
Soran1 ayÇok haklısın yaşlarımız aynı ayrıldım bu sefer o bırakmıyor
- 1 ay
Neden ayrıldınız bu konudan dolayı mı farklı bir konudan dolayımk
Soran1 ayZorla soğutuyor aklı sürekli para da ve iradesiz biri
- 1 ay
Soğu kanka zaten soğu yani böyle boş bir insan için çabalama hak etmiyorlar da bir gram sevgiyide bir gram önemi de iradesine sahip çıkamayan adam/insan mı olur ğwkcpskd boş insan ya yemin ederim
Soran1 aySoğudum bitti düşman başına inanılmaz berbat bir şeydi
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki dış görünüş seni baya takmış durumda ama yine de sevgilinle birliktesin, bu önemli 🙈 Şöyle düşün, kimse bir anda “yakışıklılar gibi” olmuyor, stil, bakım, özgüven işi bu 💅🏻
Sen tatlı tatlı ona tarz önerileri yapabilirsin, birlikte alışverişe gidebilirsiniz, saç-sakal, cilt bakımı falan derken inan değişir. Ama içten soruyorum: Onu gerçekten olduğu gibi sevebiliyor musun, yoksa sadece görüntü mü kafanı kurcalıyor? 🙃10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 ayO zaman yakışıklı sevgili yapacaksın gadası
11 Yorumla
Soran1 ayevet gadası
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 aySeven insan çirkin demez. ayrıl kurtulsun senden
21 Yorumla
Soran1 ayAyrıldım bırakmadı
1 ayBir insana çirkin deyip kalbini kırmayın abicim. Zorla sana başına silahmı dayadılar sevgili olurken. Yazık günah oda bir kalp taşıyor.
Artık sevgiliyim diyorsanda o sana dunya yakısıklısıdır... yok yapamıyorsan ayrıl. Rencide etme sevdıgını , ezdırme baskasına
31 Yorumla
Soran1 ayO kendisini ezdiriyor
1 ayYakışıklı olamaz belki ama havalı bir görünüme kavuşturabilirsiniz
Öncelikle bir tarz yaratmalısınız. Saç kesiminden kıyafetine kadar hatta oturma, kalkma ve konuşma gibi insanı daha çekici gösterecek küçük detaylara dokunuşlar yapılabilir. Bakımlı ve şık adamlar zaten yakışıklı olmasa da olur doğru dokunuşlarla her adam göze hoş gelecektir...
10 Yorumla
1 ayKendini çirkin görmesi birkaç kişiden çirkin olduğuna dair söz ve davranış görmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Saç stilini , giyimini değiştirsin.
Yüzüne bakım yapsın mesela retinol ve retinal kremler kullansın.
Özgüven geliştirme kursları var. Bu kursa da yazılıp özgüvenini geliştirebilir.11 Yorumla- 1 ay
Soruyu soran kız , Sen sevgilim diyorsun ama hakikatte sevmiyorsun.
Neden mi yukarıda sevdiğin adamı kötülemiş biri , sana yakışmadığını dile getirmiş sende doğru demişsin.
Bu çocuğun kendisini değilde mesleğini veya statüsünu seviyorsun sen.
Seven insan, sevdiği kişi hakkında kimseye kötü konuşturmaz.
Neyse...
Gizli Üye(25-29)1 ayÇirkinlikten daha önemli bir şey var oda özgüven çirkini bile güzel gösterir bu o yüzden düzeltemezsin diyelim ki düzelttin o özgüveni ona verdin ilk seni harcar bu bana baktıysa daha iyileride bakar diye uzak dur bence
14 Yorumla
Soran1 ayO kadar haklısınız ki...
Cevap sahibi1 ayTecrübe ile sabit inşallah bırakır ve seni hakeden insanla olursun
Soran1 ayÇok teşekkür ederim size en içten duygularımla mutluluklar dilerim
Cevap sahibi1 ayRica ederim kuzum ne demek 🌸
Bir mucize bekleme ama Erkeklerin Tiktokta bir akımı var Looksmaxxing sevgilin ağlayacağına maksimize etmek için kendini geliştirsin. Looksmaxxing, bir kişinin fiziksel çekiciliğini, görünümünü en üst seviyeye çıkarmak (maksimize etmek) için uyguladığı yöntemlerin bütünüdür. Özellikle sosyal medyada yayılan bu akım, erkekler arasında daha "ideal" veya "estetik" bir yüze/vücuda sahip olmak için yapılan çeşitli değişiklikleri kapsar.
00 Yorumla
1 ayBence seven biri 'sevgilim çok çirkin' diyorsa bence üzgünüm ama seviyorum dememeli. Ya soğumuştur ya da artik onu yakışıklı bulmuyordur. Zaten boyle bir sey söylüyorsa bence direkt gidip daha yakışıklı birini bulsun. Çünkü dünyanın en çirkin erkeği veya kızı bile olsa o kisi, dünyanın en yakışıklı ve güzelidir zaten.
30 Yorumla
1 aySevdiğin senin gözünde yakışıklı değilde gerçekten sevmiyorsun
11 Yorumla
Soran1 ayYani özgüven eksikliği var onda çok fazla haklı olabilirsin bilmiyorum
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olamaz; aldatma ihtimalin olacaksa ayrıl, yazık çocuğa.
12 Yorumla
Soran1 ayAldatmam ayrılırım ama ayrıldığımda bırakmadı
Gizli Üye(36-45)1 ayGerçekten sevsen kirpiye yavrusu pamuk gelirdi kimseye sormaz dil uzattırmszdın huyu güzel der geçerdin
24 Yorumla
Soran1 ayHuyu da güzel değil ki özgüvensiz
Cevap sahibi1 ayO zaman yapılacak bişey yok ona önce kendini sevecek cesur olup degişecek iç dış yanına kalbine oturmak yakışmak için çaba sarfetmeli bu senlik bi durum değil bence hem manken hem akıllı hem güzel ben bu kızı istiyorum diyecek diğer türlü zaman kaybı kimseyi degiştiremeyiz o istemeden niyetim yargı dağıtmak değil soruya hitaben yazdım ama buranın huyudur linç le adam asmak harcamak kolaydır kendi adıma kusura bakma diyorum 🙏😌
Soran1 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayRica ederim
1 ayMadem yakisikli seviyosun. Mevcut erkek ark. inla ne işin var. Yakisikli baksaydin ya kendisine? Alip, degistiemeye calismak çol yalniş. Hazir olmuş llani varken. Erkek ark. inin onuru ile oynamiş olursun.
02 Yorumla- 1 ay
Ayni soruyu, erk. ark. in senin icin sorsa, senin doğal halini begenmeyerek seni cirkin bulsa degisgiştirmeye calişsa ne dusunursun. Sacma bi beklenti içindesin bence.
Soran1 ayGüncellemeyi oku
1 ayMadem begenmiyordun neden sevgili oldun. Allah onu o vorunuste yaratmis sen ne yapabilirsin ki ancak saciyla sakaliyla. oynama. yapabilirsin. sevgilin adina cok uzuldum. Umarim senin bu dusuncenden hicbir zaman haberi olmaz
02 Yorumla
Soran1 ayO kendini beğenmiyor yıkılmış özgüvenini toparlasam da boş dinlemiyor
- 1 ay
Twdavi olmakmistemeyene baskasi birsey yapamaz
Sen onunla sevgili oldun ve şimdi neden ona çirkin diyorsun? Neden yakışıklı olsun diyorsun? onu öyle begendin kabul ettin. neden degiştirmeye çalışıyorsun garipsin.
01 Yorumla
Soran1 ayDeğiştirmiyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayÇirkin bulduğun adamı niye sevgilin yaptın ayrıl yakısıklısını bul
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
1 aySanayideki kaportacıya götür. Olmazsa eskiciye ver oesinata sayar yenisini alırsın.
10 Yorumla
1 aylan beğenmiyorsan ayrıl nasıl yakışıklı yaparım diyor bide ya
21 Yorumla
Soran1 ayAyrıldım o bırakmıyor
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 aySizin ruhunuz çirkin bence. Madem birinin tipini bu denli aşağıda görüyorsunuz ne diye sevgilisiniz.
21 Yorumla
Soran1 ayTerk ettim bırakmıyor
Bence bırak onada yazık sanada.. Zaten fazla sürmez
22 Yorumla- 1 ay
Estetik yaptırsın 😀
Soran1 ayEvet ayrıldım bırakmadı
1 ayİnsanları dış görünüşe göre yargılamak çok yanlış. Eğer gerçekten seviyorsan onu olduğu gibi kabul etmeyi öğren, dış görünüş zamanla değişir ama karakter değişmez.
00 Yorumla
1 ayEvet Evet bebeğim Sen taş gibi karısın fedası taş gibi mankensin Evet bebeğim her gizli gibi en güzeli sensin Evet bebeğim
02 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
Senin boyun kilon kaç
Aa ici guzel olsun karakter guzel olsun diyen kimdi ya söze gelince tip önemli degil diyorsunuz ama gercek de oyle degil
01 Yorumla
Soran1 ayİçi de güzel değil özgüvensiz
1 ayYa ben diyorum benim sevdiğim şeyler sevdiğim adamla şekillenir sen diyon cok çirkin napcam kızım ayrıl da ikinizi de kurtar
01 Yorumla
Soran1 ayBırakmıyor
- Güzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı.
1 ayGörselliğine bakarak sevgili olmadın muhtemelen seni çeken başka şeylerdi şimdi neden gözüne batmaya başladı ne eksildi?
03 Yorumla
Soran1 ayÖzgüvenin eksik olması
- 1 ay
Yani çirkin ama özgüvenli olsa seni rahatsız etmeyecekti belki de fazla eril olsa gözüne bile çarpmayacaktı işte kadınlar için bunların önemini yine bir örnekle görmüş olduk (yine de onu değiştirmek yerine ayrılığı tercih edecekseniz bile incitmeden yapmaya çalışın görselliğinden ötürü olduğunu söylemeyin)
Soran1 aySöylemem zaten olmayınca olmuyor gerçekten çirkin erkek çekilir ama özgüvensiz erkek çekilmiyor
1 ayyakisikliligina bakmadigina göre sevgilisin yoksa sevgilim var dmek icin mi sevgili yapdin be gülüm
04 Yorumla- 1 ay
1 kere anne desem
Soran1 ayHayır canımın içi, çok seviyor değer veriyor diye ben de seviyorum ama yakışıklı değil dış görünüşü çekici değil
- 1 ay
Yakisikli degilse ayril sen daha gencsin asik olacagin tipi ii olan fit erkek bul yasadigin yerde ve sanal ortamda degil yuz yuze
Soran1 ay@Ramazan499 Açıkçası sizin yaşınızın büyük olmasına rağmen yüzünüz daha iyi onun çocuk gibi davranışları var bilmiyorum ayrıldım bırakmıyor
Nasıl bir tadilat düşünüyorsun bacım sen işler bu raddeye gelmeden görmedin mi niye baştan sevgili olup sonradan beğenmemezlik yapıyorsun o da bir muamma
00 YorumlaOlamaz ama çirkin derken en öenmliis gören gözdür bu bir ha bakımsız anlamında diyorsan çözülür öğretirsin stilse sorun öğretilir ama bence en doğrusu bakım ve stil değilse o sana çirkin geliyorsa olduğu gibi kqbul etmeye çalışmak insamlar değişmez ha değiştirmekte seni yorat.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayErkekler Seviyor küçümsenmeyi kanka. Sen yine cilveli konuş alttan alır o her türlü küçümsenmeyi kabul ediyorlar cilveli kadından
10 YorumlaAdamı olduğu gibi kabul etmeyeceksen vaktini çalma derim..
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı.
1 ayAçıklamayı okudumda soruyu yanlış sormuşsun bu yüzden linçlemiş olabilirler
01 Yorumla
Soran1 ayYapay zeka yaptı
Güzellik & Bakım konusunda 822 cevap paylaştı. İrrite oldum ben senden ama yine de agama tavsiyem, spor. Fiziği iyi olsun her türlü iyi hisseder
02 Yorumla
Soran1 aySpor yapıyor ama yine yüzü falan aynı öz güvensiz
Aşka saygı duy biraz okadar insan varken birini istedgin gibi yapmazssin allahin yarattığı biri yazık o çocuğa haksızlık ediyorsun ayrıl en guzeli
00 YorumlaYanıma gönder belki yakışıklı olamaz ama senden daha iyisini ona ayarlarım
11 Yorumla
Soran1 ayBenden iyisi varsa gel bana ayarla
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 aySevgilin dediğin kişiye cirkin diyebiliyorsan o adamdan ayrıl bir an önce adamın duygularıyla oynama
02 Yorumla
Soran1 ayYani seviyorum bıraksam çok kötü olurum ayrıldım çok kötü oldu bırakmadı
- 1 ay
Sevmiyorsun sevdiğine insan cirkin demez
Sevseydin çirkin demezdin çünkü seven dünyanın en güzel, yakışıklısı gibi görür sevdiğini.
10 Yorumla
1 ayHiç kimse çirkin değildir. sadece bakımsız ola bilir.
10 Yorumla
1 ayİkinizde sorunlusunuz iyi gelmezsiniz bir birinize
00 YorumlaAdamı değiştirebilirsin;)
11 Yorumla
Soran1 ay❤❤
Gizli Üye(18-24)1 ayYaw ztaen herkes klonlanmis gibi birak ozgun olsun ya
07 Yorumla
Soran1 ayDiyorum sevgilim dinlemiyor
Cevap sahibi1 ayHa o oyle diyor sen degil. Bende diyom o halini niye degistirmek istiyorun diye
Soran1 ayEvet düzenli mi acaba
Soran1 ayDüzelir mi**
Cevap sahibi1 ayYa spora gitsin kendine uygun stili bulsun.
Soran1 aySpora gidiyor ama kaslı değil
Cevap sahibi1 ayTm spordan sonra posturu iyilesir daha iyi hale gelir. Oyle cok kas yigini olmasina gerek yok
1 ayEn kesin cozum estetik parasi olan cirkin olmuyor
10 Yorumla
1 ayFarkında mısın önce kendini çirkin diye etiket yaptığının kendine değer veren biri karşındakinin sadece yüzüne göre yargılamaz görüşten çok duruş önemli
10 YorumlaAyıp denen bir şey var. Zaten o sana yakışıklı gelmiyorsa sorun vardır. Boşuna vaktini harcama adamın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBence direk ayril ama sebep olarak başka sebep bul
11 Yorumla
Soran1 ayBeni mahvetti ya sebep kalmadı ki artık süreki hergün bu konu yüzünden kavga ediyoruz çirkin değilsin diyorum hayır çok çirkinim diyor
1 aySpora yazdır , saç , sakal stilini ve tarzını değiştir eminim ki çirkin değildir sadece kendine uygun olan şeyleri seçmiyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBaşkasını bul ya
Uğraşma14 Yorumla
Soran1 ayAyn
Cevap sahibi1 ayDaha iyileri lazım
Bu sana tat vermeyecek belliki
Soran1 ayAynen
Cevap sahibi1 ayBencede
1 ayBacım ayrıl o çirkin hissetme şeyi asla bitmiyor hep böyle 😕yaşadım biliyorum
01 Yorumla
Soran1 ayBacım ama çok seviyor
1 aycanım sen guzel misin ki? Benim kocam yakisikli,🤗😅🤭
03 Yorumla
Soran1 ayMaşallah darısı başıma
- 1 ay
Amin kuzum 🤭🤗🥰😘
Soran1 ay❤️❤️
Ne kadar da ayıp yazdığın en başından beri sevmiyorsan, beğenmiyorsan neden sevgili oluyorsunuz ki anlamıyorum gerçekten
00 Yorumla
1 aySoruya bak. 🤣 onu bırak yakışıklısını bul.
10 Yorumla
1 ayİyiki sevgilim yok. d
10 Yorumla
1 aySenin gibi insanlar hiç bir zaman mutlu olamazlar benden sana söylemesi
10 YorumlaSevgilin daha iyi birini bulmalı bence
23 Yorumla
Soran1 ayAynı şeyi ben de söyledim senden iyisini bulamam dedi
Soran1 ayBenden iyisi yokmuş bitsin dedim ağladı
Çirkin guzel ayrimi yapmak cok kotu benceee
Allah herkesin gönlüne göre versin00 YorumlaParası var diye birlikte oluyorsun belli zaten kullan at aw
00 Yorumlaparası varsa
14 Yorumla
Soran1 ayO da yol
Soran1 ayÖyle yapcam zaten
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çirkin erkek yoktur, az votka vardır
02 Yorumla
Soran1 ayVodka**
1 ayKıyafet sen giydir
Traşını düzelttir bu zaten06 Yorumla
Soran1 ayYok ya düzelmiyor
- 1 ay
O zaman git yakışıklı bir herif bul
- 1 ay
Tipini beğenmediğim birisiyle neden arkadaşlık yapıyorsun ya da sevgilim diyorsun sevgilim dediğin kişi sevdiğin arzuladığın yanında olmaktan mutlu olduğun hayranı olduğun kişidir sırf yanında erkek de gezdirdiğin kişi niye sevgilin oluyor
- 1 ay
@Garip_arzulu aynen yanıma yakışmıyor ne be
Soran1 ay@Garip_arzulu arzuluyorum seviyorum ama kendisi aşırı özgüvensiz
- 1 ay
Bir tane sevdiğin olduğu gibi kabul eder sen bu adamı böyle gördün böyle tanıdıysan böyle devam edecektin eğer Konuştuğunda düzelmiyorsa kararını vereceksin ya devam edeceksin ya bitireceksin sevgide birlik birliktelikte sürekli küsur bulup bahane yaratmak şöyle olsaydı daha iyiydi demek gönül kırar ve birbirini oyalamaktır
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 ayDeğişmesi gereken o değil sensin.
10 Yorumla
1 aySevgilinden ayrılman gerekecek bunun için
10 Yorumla
1 ayAdam şu soruyu okusa ne üzülür lan
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem