Türk kızlarının büyük çoğunluğu güzel değilken, hepsi kendini güzel sanıyor. Niye böyle?

Türk kızlarının büyük çoğunluğu güzel değilken, hepsi kendini güzel sanıyor. Niye böyle?

Ego , kibir kendini üstün görme... gün sonunda herkesin gideceği aynı toprak halbuki. Ve güzellik görecelidir. Sana güzel gelen bana güzel gelmez. Bana güzel gelen sana gelmez gibi.. sonuç olarak kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Güzellik ve gençlik bir kazaya ya da bir sağlığa bakar. Onlar olmazsa güzellik kalmaz ve neye yarar dimi? Büyük lokma yeme büyük konuşma derler ya öyle... Bana göre güzel olan insan :güzelim güzelim ya da yakışıklıyım yakışıklıyım " diye etrafta övünen değil. Yani güzel bile olsa bunu dile getiren değil , mütevazi olan insan güzeldir. Herkes kendine göre güzel ve özel. Ama önemli olan kibrin olmaması... o işte insanı güzel kılar bence🙂
Ben teşekkür ederim ve rica ederim🙂
erkeklerde bunu hic gormedim ama gerçekten türk kizlarinda fazla ve yersiz ego var ya, itici gorunuyor cok
Talep çok
Esc bile prenses bakireyim der oldu ülkede 🤣 benim ülkede tek piskolojimi kadınlar bozuyor onu fark ettim güzel de karın doyurmuyor amca 🥲
Sevgili bey, 🌸
Güzel sanmıyorlar; sadece nihayet özgüven kazanmaya başladılar. Eskiden kadınlar hep eleştirilip kıyaslanıyordu, şimdi “kendi güzelliğimi beğeniyorum” diyebiliyorlar. Bu çok değerli. Güzellik zaten göreceli; senin beğenmediklerini başkası çok çekici bulabilir. Kadınların özgüvenini sorgulamak yerine, bence herkesin kendini iyi hissetmesini desteklemek daha yakışıklı durur 😉✨💄💖
Cevap
13Cevap
Ego vardır
Hem de ne ego.. 👌
Eski çalıştığım yerde üniversite öğrencileri doluydu... öğle molalarında doluşurlardı hep... bazı kızların yüzüne 2-3 kez bakardım o kadar güzellerdi... erkeklerden nadir 1 tane yakalarsın genelde tavırdan kazanırlar kibar olanlar falan olursa... Kızlarımız gerçekten kendi değerlerini bilmiyor... gereksiz ego kasmalarının sebebi erkeklerin ağızlarından salya akıtarak cinsellik için köpek olması... sen kendini itle aynı kefeye koyarsan kızlarda sana öyle davranır... kusura bakmayacaksın... ve evet güzeller
Biz ona ego değil, özgüven diyoruz. İnsanlar başkalarının güzellik kriterine uymuyor diye, çirkin olarak adledilemez.
Farketmez. Cinsiyetci yaklaşmadım soruya.
İkna etme çabası içinde değilim zaten🙄
Noldu maç? Fener yine kupanın sapını aldı 🙄
Önünüze gelen fırsatı tepmede üstünüze yok
O kadar zengin bir kulüp ama ruh yok bence.
Size diyorum da sanki biz çok şeyiz😂
Renksiz takım😏
Aynen :)
sebebi basit benim gibi 3 gr et parçasına tamah etmeyen erkekler azınlıkta olduğu için
Kendilerini seviyorlar işte, siz güzel bulsanızda bulmasanızda...
Çirkin de olsalar, abaza biri gelip prenses muamelesi yapıyor.
Egolarına kapılıyorlar gerçekten güzel olan güzelim pek demez
güzellik göreceli bir durum.. özgüven her insanda olmalı bunun kadını erkeği Yok aslında.. sadece dozu önemli insan kendini beğenmeli ve sevmeli
Herkes kendi güzelliğini fark etmeyebilir ama bambaşka standarda göre bakıyor. Sosyal medya da bazen gerçekle uyuşmuyor.
57 yaşındaki adam bile ragebait yapıyor ya vay ölem ben ölem.
Göttt kaldırma olayı kanka abazalar sapıklar her yerde
Çünkü aynada gördüğüm kızı seviyorum. Neden çirkin olduğumu düşüneyim ki?
Güzellik göreceli bir kavramdır neye göre kıme göre güzel degıl mesela
Belki de başkasının fikri onun için önəmli değil.. kendini güzel hiss ediyor və kendisi için güzeldir
her kadın güzel ve özeldir. güzellik göreceli bir kavramdır
Türk erkeklerinin çoğunluğu oğlan çocuğu kalmışken kendilerini erkek sanıyorlar, biz ses etmiyoruz da siz neden bu kadar yeriyorsunuz Türk kızlarını
Onlarda biliyor güzel olmadığını bırak oyle sanmaya devam etsinler
Hepsi sana güzellik borcu mu var ana bacına bak sen
Çünkü güzeller...
İlgi çokluğundan sanırım 🙂
Sakın gerçekleri söyleme böyle daşlanırsın işte
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarnis ağa 😁
60 yaşına gelmişsin hâlâ incel ergenler gibi davranıyorsun senin skin kalkmıyordur bile daha napcan kızlar güzelmiş değilmiş
ben sanmıyorum
tabiki ben sanmadıgım için kimsenin egosunu ya da özgüvenini konusmak istemedim ondan genneleme itafen kişisel görüş bildirdim ama evet biz kötü ya da çirkin değilde çok önyarglı bi aynaya bakıyorz orada gördüğümüz güzelliğimiz değilde başkalarını empoze edemeedgi şeyler
olabilir sana öyle denk gelmiştir bi şey diyemem istisnallar var kaideyi bozması lazım mı değilmide tartısma hepsi bi tartisma da gerek yok tartısmaya haklsın burada
Güzel kız çok ama egolu mu bilmiyorum
Çoğunluğu azınlığı bilemem, genel olarak güzeller
Erkekler sağolsun diyelim jzjzjz
Demek ki kendilerini öyle hissediyorlar
Bence güzel
Güzellik görecelidir
Hımmm anladım
Özgüven kendini bilmişlik
Fazla şımartılmaktan
Bende bilmiyorum.😄😄
Erkekleride öyle
Ah bir bilsek varya