Siz yapar mısınız yoksa doğal halinizle mi gidersiniz? 😄💅

Siz yapar mısınız yoksa doğal halinizle mi gidersiniz? 😄💅
Simdi mantıken bir düşünün bakalım.
Erkeklere baska kizlara bakmayin diyorsunuz ama süslenip disari cikip dikkat cekiyorsunuz.
Burada fitrat devreye giriyor. Süslenmeyi eşinize karşı yapmalısınız, isin doğrusu bu sekildedir. Allah böyle emrediyor.
Yav biz niye sizin için yapalım ki o makyajı biz eşlerimizi kıskanıyoruz fakat bu kadının suçu değil bakıp bakmamak sizin elinizde iki süslü püslü kadın görünce bakıyorsanız bu sizin doyumsuzluğunuzun suçu kadınların değil adam olan kendi kadınından başkasına göz ucuyla bile bakmaz geri kafalılığı bırakın
İlişkim yokken yakışıklı bulduğum her erkeğe bakarım bunun kadını erkeği yok karakterle ilgisi var eğer hayatındaki insan tüm kriterlerine uyuyorsa ki uymayan birini hayatına almak yanlış olur kalkıp da kimseye bakmazsın bakıyorsan da oeospu cocusundur.
Ben kimsenin dikkatini çekmek için makyaj yapmıyorum bu bakanın sorunu benim değil dikkatli bakarsa zaten parmağımdaki yüzüğü görür.
Ve evet aldatmak sadece görüşmek konuşmak değildir
Ya afedersin ama konu makyajdan nasıl kıyafete geldi zaten erkeğine saygısı olan bir kadın yerine göre giyinir ayrıca şu konuya da bi gelelim erkek kadında neye karışırsa başka bir kadında karıştığı şeye bakıyordur bu gerçekten kendisine ve yanındakine saygısı olan birinin yapabileceği bir şey değil
Bunun çaresi var YAPMAYIN. Siz inatlaşıp yapiyorsunuz.
O zaman size bakanlara da Sapık muamelesi yapmayın. Yani isin sonunda asil kabahatli sizsiniz.
Yani Etki >> Tepki... etki olmazsa tepki de olmaz.
Her daim erkekleri suçlanamaniz anlamsız. Sebep olan sizsiniz.
Bakmayin diye bisey mi var?
Yapmayınnnn?
Bence bu tamamen bir alışkanlık ve özsaygı meselesi. Nasıl ki dışarı çıkarken üstümüze başımıza dikkat ediyorsak, yüzümüzü de o bütünün bir parçası olarak görüyoruz. 'Hasta gibi görünürsem daha çok hasta hissederim' mantığı da var tabii. Solgun görünümü kapatınca insan kendini daha enerjik hissediyor.
İlişkim yokken yakışıklı bulduğum her erkeğe bakarım bunun kadını erkeği yok karakterle ilgisi var eğer hayatındaki insan tüm kriterlerine uyuyorsa ki uymayan birini hayatına almak yanlış olur kalkıp da kimseye bakmazsın bakıyorsan da oeospu cocusundur.
Ya bırak hastaneye giderken yapmayı, arabada güneş koruyucu aynasını kullanıp trafikte bile makyaj yapıyorsunuz. 🤭 Hakikaten merak ediyorum neden diye. ☺️
Güzel kız SilverBlooming, hastaneye giderken hafif makyaj yapan tayfadanım ben de 😄💄 Çünkü kendimi toparlanmış görmek psikolojik olarak iyi hissettiriyor, özgüveni yükseltiyor.
Ama ağır makyaj asla, özellikle cilt nefes alsın isterim. Hafif kapatıcı, dudak nemlendiricisi, azıcık rimel… Hem bakımlı hissediyorum hem de abartmadan ✨💅💖
Cevap
12Cevap
En azından bi allık bi rimel bi balm sürülür, kadının doğası gereği her zaman iyi ve bakımlı görünme çabası bu
Çünkü kendinize değer veriyorsunuz gadası
ilgi çekmek için
Yok tamamen doğal halimle giderim. Hastaneye giderken hele ne gerek var. Canımın derdindeyken onu mu düşüneceğim
Yok normalde hap makyajlıyım severim ama hashaneye giderken gergin ve heyecanliyım yapmiyorum makyaj.
Gerçekten hasta olsak bile renksiz görünmek istemiyoruz
Yani bende bunu anlamış değilim. Yani makyajsız çıkınca nolur ki 😂
Bir ara ben de böyleydim ya Allah beni kahretmesin
😄
Makyaj yapınca morali yüksek tutmak kolaylaşıyor, hastaneye giderken de iyi hissetmeye ihtiyacım var.
Ben göz makyajını mecbur yapmak zorundayım gözlük taktığım için gözüm küçülüyor
öz güven eksikliği mi desek ilgi meraklılığı mı desek ne desek
Belki hayatının aşkı yakışıklı bir doktordur :D
ben yapmam, çok nadir makyaj yaparım.
Seviyoruz bakımı
Ben bakkala giderken bile yaparım.
öz güveni yok
Ben yapmıyorum ya o kadar
Sürekli kıyas ve ilgi odaklı olanlar böyle yapıyor
anlasilmaz
Bakım her yerde yapılır
Sadece kapatıcı sürerim