Ben anlamadım, eskiden imkan yoktu huzurlu ve mutluyduk, şimdi imkan var ama mutsuzuz
1 ay
Dijitalleşme sosyal yaşantıyı bitirdi. burada veya diğer platformlardaki görüşmeler sosyallik değil. Cidden yüz yüze görüşme nerdeyse bitti. Hangi bayram akraba ziyaretine gidiyoruz? Whatsapp toplu mesaj ve bitti. Aşık olmanın bir heyecanı vardı. Sevdiğini nasıl söyleyeceğini düşünürdün ateşler basardı.
Eskiden, eskiler daha güzeldi. Bilmiyor görmüyor ulaşamıyorduk diye ufak basit şeyler çok tatlı gelirdi bize şimdi ise öyle değil.. o yüzden artık hiçbir şeyin tadı yok
Güzel kızım, ne güzel yere değinmişsin ya 💕
Bence “eskiden mi güzeldik, eskiler mi güzeldi”nin cevabı biraz kalpte saklı. O zamanlar beklentimiz azdı, kıyas daha azdı, sosyal medya yoktu; olanla yetinip daha çok “an”da kalıyorduk. Şimdi imkân çok ama zihin hep “daha fazlası”nda.
Mutluluk bence hâlâ küçük şeylerde; bir çay, bir kahkaha, sevdiğin insanlarla içten bir sohbet… Onlara odaklandığında, inan geçmişin huzurunu bugün de yakalayabilirsin güzelim 🌸✨
Cevap
13Cevap
Çünkü doyumsuzum. O yüzden hiçbir şey mutlu etmiyor. Yetinmeyi bilmiyoruz
Hiç birşeyin tadı kalmadı toplum zaten yozlaşmış zıvanadan çıkmış
Eskiden güzeldik çocukluk yıllarımı hâlâ özlerim
Hicbirsey için mutsuz olmaya değmiyor o yüzden mutlu olmaya çalış
Öyle yapmaya çalışıyorum her duygununda bi katili var işte
O hep olacak aslında birazda duygusuz olmayi bilmek gerekiyor
👍🏼
Seni kim üzdü peki bu kadar
Önemli değil burada söylenecek bişeyde değil Erdem adında biri işte
Yazabilirim istersen sorun olmaz dersen anlat bakim önemli değil diyorsun ama biraz kırılmış üzülmüşsün işte
Yok
Teşekkür ederim
Peki nasil istersen seni zorlamak istemem peki neler yapıyorsun günün nasil geciyor
İş güç
Çalışan kadınsın yani ayakları üzerinde duran güçlü kadinsin :) peki ne işle meşgulsün
👍🏼işim var bye
Peki kolay gelsin müsait olunca yazarsan sevinirim
Çok klasik olmuş bu ama :)
Eski aranıyor çünkü her şey değişiyor.
Kullanmayı bilmiyorsundur.
Çok özür dilerim ben ne yaptım sana?
Sen kimsin ya
Ne alaka
Serkan ben.
Tanımıyorum ki seni 😂
Mesaj attığın adamı tanımıyorsan. Dr ben.
Ne diyorsun ya
Benim ben.
Hey Allah’ım ya 😂😂😂
Eskiler güzeldi
Şimdi de güzelsin 😃
Eskiler güzeldi
Eskiden guzeldik
Hep güzeliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?