Bir erkek 180'den kısaysa isterse dünyanın en zeki en yakışıklı erkeği olsun sadece kanka gözüyle bakıyor kadınlar
2 ay
Bir erkek 180'den kısaysa isterse dünyanın en zeki en yakışıklı erkeği olsun sadece kanka gözüyle bakıyor kadınlar
Cevap
0Cevap
Ameliyata gerek yok. Çok riskli diye biliyorum.
1.50 1.60 bitini bulamıyorım işte uzun boylu kızlar olarak bunu bir türlü anlamıyorsunuz ama 1.50 1.60 ler hep 1.80 üstüyle sevgili
Ki bana ameliyata gerek yok diyorsun ama senin de erkek 190 olmalı görüşünü göemüştüm
Ona da kimse sevgili gözüyle bakmaz uzun kız da bulamam 150 160 ı bakmıyor uzun kız mı bakacak tek yol ameliyat ve şart
E bak kimse sevgili olmaz sonla sen bile reddersin teklif etse
Kısa diyorlarsa istenmiyordur işte 😀
1.50 1.90 sayısı 100
1.70 1.70 sayısı 1
😀😀😀😀 herkes bulmuyor
İsteyen çıkar illa diye de bir şey yok züğürt tesellisi
Zor da başka yolu yok yoksa illa biri çıkar avuntusuyla yapa yalnız yaşamak zorunda kalacam illa biri çıkmıyor kısa adamı isteyen olmuyot
Hani uzun kız bakar diyordun uzun kız olarak sen bak 171 birine absüet değil diyoesunu, hiçbiriniz sevgili gözüyle bakmıyor
Ki 160 olsan da 171 birini istemeyecek toğuklu falan diyrcektin
Aşık okurken kriterlerini taşıyana oluyorsun zaten
171 ne be ben bile 168im
O yüzden ameliyat olacam la işte zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim, önce şunu söyleyeyim: 171 gayet normal ve çekici bir boy, gözümde asla “kısa” değilsin. 💪✨
Boy uzatma ameliyatı çok ağır, uzun süren ve riskli bir süreç. Kemik kırılıyor, aparat takılıyor, aylarca ağrı, enfeksiyon riski, yürüyüş bozulma ihtimali var. Sadece dış görünüş uğruna bedenini böyle yormaya değmez.
Kadınlar sadece boya bakmıyor; öz güven, mizah, duruş, stil ve bakımlı olmak o kadar çekici ki! Bakımlı saç, temiz cilt, güzel koku, iyi giyinme, dik duruş… bunlar seni bir anda “kanka”dan çok daha fazlasına taşır. 💯
Bence psikolojik olarak da destek al, boy takıntının köküne in. Kendini sevmeden uzayan 9 cm hiçbir işe yaramaz canım. Sen önce içindeki karizmayı parlat, dışarıdan zaten başka görüneceksin. 😉🔥