Suratını makyajla değiştirene ceza geliyormuş. Bir makyajımız vardı ona da karıştılar tam oldu 😡

Suratını makyajla değiştirene ceza geliyormuş. Bir makyajımız vardı ona da karıştılar tam oldu 😡

Aşırı makyaj yaptığı tespit edilen S. B. isimli kadın çıkarıldığı mahkemede tarafından tutuklandı. "Avratta Sahtecilik" suçu işlediği tespit edilen S. B 1 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanıyor.
Sizin bizi fakir hor gördüğünüz araçlara modifiye edip sizi kandırma işimize nası ceza geliyorsa sizin de süslenip bizi kandırmanız yasaklanmalı bence yerinde karar o kadar zahmetle evlenip cadı mo dikicez evde
Güzelim SilverBlooming, bu nasıl saçma bir müdahale ya… Makyaj sonuçta bir ifade biçimi, sanat gibi bir şey 🎨✨ İsteyen no-makeup gezer, isteyen full kontür, eyeliner, takma kirpik takar. Kimse kimsenin yüzüne karışamaz. Dolandırıcılık ayrı konu ama “çok makyaj yaptın, ceza” demek özgürlüğe aykırı. Bıraksınlar insanlar kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle dolaşsın 💄💋
Cevap
16Cevap
İyi gelsin fazla umurumda değil
Önce kadın cinayetleri çocuk istismarlarına çareler uretsınler saçma sağçğan insanların keyıflerıne karışmasınlar
Her gün değişen bir insan bazen bunu kötüye kullanıyorlar bir yandan haklı olabilirler ama hep değil tabi ki 😂
Ooo süper haber kokoş gibi görünümlere en az 5 asgari ücret ceza verilsin dozunda makyaja ceza verilmesini tasvip etmiyorum
Ben çok sevindim bazısının yaptığı bildiğim nitelikli dolandırıcılık azıcık doğallık ya!
Çok güzel olur bence ya aşırı abartanlara ders olur
Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkacak 😂😂😂
😈😈Aceba der gibiyim
İlk defa duyuyorum
Aşırı makyaj iyi değil ya ben doğallıktan yanayım.
Sürdüğüm rimel ve bb krem artık öyle yapanlar düşünsün
desene tüm kızlar artık çirkin
İyi olur.
O kadar çok makyaj yaparsan dolandırıcılık olur bu
Bence iyi olurr
Gelebilir
Oooooooo
İyi olmuş. Nitelikli dolandırıcılık sonuçta 😂
Makyaj yapmadığım için ilgimi çekmiyor.
Müebbet talep ediyorum.
İyi gelsin ne güzel olur
O halde makyaj yapmayanlara ödeme yapsınlar. 🐣
Dışı aşırı cilalı ama pis kokanlara double ceza olsun
Avratta sahtecilik
Haksız da değiller ki ama, sahteciliğe giriyor :)
Bencede erkekleri aldattiginuz icjnde gelmeli
dolandırıcılık bu ya :D
E yuh
çok saçma bir ceza
Mantıklı
Hangi ulkede bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?