bir erkek bana sadece 10 dk ve 5 dk yıkandığını söylemişti bu kadar pis misiniz
kızlar olarak 1 saat banyoda kalıyoruz biz
kızlar olarak 1 saat banyoda kalıyoruz biz
Yaz kış her sabah duş a girerim spor a giderim spordan çıkınca duş a girerim havuza inerim havuza girmeden önce duş almak zorunlu duş alırım havuzdan çıkınca klor gitsin diye yine duş alırım :D Su kokacağız ne kötü kokması :D
her gün 5 dk duş alan biri benim için kirlidir
hahaa çok komiksin Bence insanlar duş almak ile banyo yapmayı karıştırıyor
Cevap
17Cevap
Bence kadınşar daha kötü kokuyor kadınlar terleyince o tenlerine sıktıkları sentetik kokular birbirine karısınca igrenç kötü bir koku olusuyor ki 5 saniyede çavus indirir erkek hiç değilse serefiyle ter kokuyorr
Temizlenmek için bir saat banyoda kalmaya gerek yok, iyi bir kese veya lif ile 5 dakikada da temizlenilir.
her halde halı yıkar gibi kendini yakıyorsunuz
yıkıyorsun
Genelleme pisin biriyle konuştukdan sonra. 5 dk da su dökülürsün saç sabun falan ne oldu. 1 saat de çok olur.
1 saat banyoda kalıyoruz demek biraz yanlış anlaşılabilir. erkeğin 1 saat banyoda kalması başka amaçla olur
Midem bulandi haklisin yaklastirma bir kalip sabun al iyice yikansin kalite kontrol yap sonra bakalim temiz mi?
Herkes bir değil, Ben de en az 35-40 dakka kalıyorum banyoda, Eğer tırnaklarım ve istenmeyen kıllarım uzamıșsa bir saati de geçtiği oluyo
Her gün 10 dakika yikandigi için kendini temiz sanan aptalla konuşmuş olmalısın
1 saat banyoda ne yapıyorsun
ben de yapıyorum bunları en fazla 30 dk sürüyor
şarkımı açıyorum şampuan, vücudu lifleme duş jeli ve yüzümü yıkama jeliyle yıkıyorum cıkarken de soğuk duş ohh misss
ilk başta dişlerimi yıkıyorum kafamı yıkıyorum saçımı 3 kere kuru tarıyorum tüm kötü saç dökülüyor onu çöpe atıyorum sonra saçıma kremlerimsürüyorum sonra şampuan
onu da durluyorum sonra vücut onada ilk baştan Salt Scrub
sürüyorum SONRA duş jeli
ondan sonra ayaklarımı yıkıyorum sonra nemlendirici sürüyorum ayaklarıma; öyle
masallah olmasi gereken herkes boyle bakımlı olsa keşke
kese takıntısı var bende her ay çöpe atıyorum bir tane
1 saatte çıkıyom ben
Partnerlerim bayılır komuma
Doğaları gereği 😂
Genel olarak oyleler
1 saat sadece yıkanma değildir 🙈🤪
Abartmış biraz max 2 dk.
Yok ya seninkisi pis