Bu hanım abla Esra Erol’a konuk olarak çıkmış, kameraman sanırım yanlış esnada kadını kadraja almış olmalı ki sosyal medyada bu görüntü TT olmuş durumda 🪬

Bu hanım abla Esra Erol’a konuk olarak çıkmış, kameraman sanırım yanlış esnada kadını kadraja almış olmalı ki sosyal medyada bu görüntü TT olmuş durumda 🪬

Bir kadının kusurunu yine bir kadın büyütüyor. Bu sorunu onun çevresi dediği halde eğer kadın bişey yapmadıysa bizi ilgilendirmez. Bir erkek böyle çıksa bu kadar büyümez bu olay.
Güzel kadın ama sırf koltuk altınları kıllar yüzünden çekiciliğini kaybediyor, Ben bile bir erkek olarak 12 yaşından beri düzenli olarak koltuk altlarımı ve oramı onca acıya ve yanmaya rağmen düzenli olarak tıraş ediyorum, Öbür türlü rahat edemem
En çok dikkat ettiğim şeylerden biri ve buna dikkat etmeyen insaanlardan da uzak duruyorum iğrenç ötesi 🤦♀️
Görmeseydim iyiydi ☠️
Aşkımsuu kusmuk agzıma geldi resmen ya
Sorma kuzumsuu tam da yemek yiyordum 🙁
Özür dilerim bebegimsuu yaaa 🥲
Afiyet şeker olsun tatlı olarakta beni yersin diye düşündüm 😃🌸
Senin ne suçun var tatlımsuu, soruya gelen ben, kıllarını sergilere x kişisi 😅
Kız seni yersem şeker komasına girerim 😂🤍🌸
Oy sana ölürüm lan ben🤍🌸
Ölmek yok, bana canlı, sağlıklı ve mutlu lazımsın 🥰💖
Teşekkür ederim güneşimsuu
Rica ederim bebegimsuu🤍
Güzel kızım merhaba 💖
Öz bakım sadece tıraş, ağda demek değil; temizlik, sağlık ve kişinin kendi konforu demek. Koltuk altı kıllı ya da kılsız olmak tamamen tercih, kimseyi linç etmeye değmez. Sosyal medya bazen acımasız olabiliyor. Sen kendini nasıl rahat ve özgüvenli hissediyorsan öyle olmalısın ✨🧴🌸
Cevap
22Cevap
Issız bir adada tek başına bile olsam özbakımım en büyük tutkularımdan biridir her zaman, çok zevkli özbakım🔥❤️👠
Öz bakımı başkaları ne der diye değil; daha ferah, daha temiz ve daha öz güvenli hissetmek için aynadaki o kişiye yatırım yapıyoruz. Çünkü en çok biz kendimizle vakit geçiriyoruz ve biliyoruz ki; sen değerlisin. ✨
Ederim fazlasıyla ederim ve karşı taraftan da aynı özeni beklerim fakat ekrandaki insan evet dikkat etmemiş olabilir ama bu resimin üzerine o yorumu yapan insanın yorumu görselden daha çirkin
İnanmıyorum bu gerçek mi 🤦
Bunu haber yapıp rencide etmeye ne gerek varmış üzücü. Temiz değil bari uzun kollu giyseydi.😒
Öz bakımına herkesin dikkat etmesi gerekir bence kadın veya erkek farketmez.
Hiç hoş görünmüyor
Çok fazla zorbalanacak yazık 😂😂😂
Evet ederim, ama bu harbi olmamış ya. Hem kadına üzüldüm hem linclenmesine hem de biraz dhaa dikkat edebilirdi.
Bakımlı olmak
Güzel yakışıklı
Olmaktan daha önemli
Bu ne yaaa bu kadarda olmaz bari kolunu kaldırma
Baya bi dikkat ederim insanın kendine saygısı olması lazım başta
Yani, itici durum. Ederim bende bu kadar kıl yok nasılsın kadınmış o yaf.
Almasam bile bu kadar kötü görünmez.
Kendisine sygı gösteren herkes kişisel bakımını yapmalı
Öz bakım kişinin kendisine saygısıdır ve dikkat etmeye çalışıyorum.
Midem bulandı. Evet tabiki ederim
Evet dikkat ederim. Görseldeki rezil olmuştur
Evet çok dikkat ederim
Tabi ki dikkat ederim. Rahatsız olurum çünkü
Dikkat ederim. Etmek gerekiyor.
biri şunu ağda dolu fıçıya atsın awq
Kişisel bakımını yapmayan kişi olamaz
Dikkat ederim tabii bu neeee
Bu konularda fena takık biriyim
Ederim temizlik iyidir
Bir zahmet herkes bakımını yapsın
yok kokarım sürekli