böyle kişilere baktıkça gözüm yoruluyor ciddi ciddi bir de kilolu gösteriyor sanki
2 ay
böyle kişilere baktıkça gözüm yoruluyor ciddi ciddi bir de kilolu gösteriyor sanki
Cevap
3Cevap
Ben sevmiyorum kendi rengi öyle değilse ucuz duruyor çoğu insanda bence
kesinlikle ya sarının mesela tonu tutturulursa canlıklık katıyo ama turuncu basit gözüküyo bence
Çok zor renkler ya sürekli kuaföre gidilmeli zaten sonrasında da anlamsız buluyorum o yüzden yakışan pek görmedim zaten
tonu elde etmesi zor hani sarı max iki açıcı ile hallediliyor ama turuncu çok zor boya olarak kötü bir renk elde edilebilir hatta yeşerebiliyor bence ya
Rengi elde ettin diyelim bu işin sonrası da var sarı nasıl turunculaşıyorsa bakır tonları da zerzevat rengine dönüyo milletin kafasında
kesinlikle overrated
evet sarıyı elde ettikten sonra dip boya yaparsın ama turuncu akıyordur kesin ya
Gözümün önüne kavgacı mahalle ablaları geliyor elimde değil
Herkese değil fakat yakışana çok yakışıyor ve de göz yorumuyor
göz yorma özelliği var bence ya , dümdüz kesimle anca kullanılır , kahkül vs olursa rezalet oluyo direkt peruğa benziyo
Sizin açınızdan baktığımda bunları sonradan yapılan boyamalara söylediğinizi düşünüyorum orijinal renge hepsi yakışıyor bence ama boyayla yakışması için sadece saçı renginin iyi ayarlanması yanında ten ve göz rengi gibi unsurlarında uyumlu olması gerek hepsi uyumluysa da yormaz bence esmer bir tende sarı saç nasıl kötü duruyorsa bakır tonlarıda öyle göz yorar yani
aslında elde etmesi zor bir renk ya kumrala yakın yapıyorlar ya da tuhaf bir renk çıkıyor ortaya sarıyı iki kere açıcı vurunca elde ediyorsun ama bence Türk kadını genel koyu saçlı olduğu için renk ya çok fosforlu gibi duruyor ya da kendi rengine yakın bir bakır oluyor bence bu sebepten kaynaklı
Yoo yakisana seksi oluyo
bence tek tük yakışıyo ya herkeze gitmiyor
Ben kendime çok yakıştırıyorum 🥳
@edding750 teşekkür ederim ben zaten genelde beyaz tenli kızlarda görüyorum henüz yakışmayan kızda çok görmedim açıkçası, özellikle göz rengi yeşil olan kızlara daha bi güzel oluyor
Güzel gorunuyor
ben bu düşüncenin popülariteden kaynaklandığını düşünüyorum sokakta turuncu saçlı olup hoş kadın görmüyorum sadece ünlülerden bi tane var onlarda estetik vs zaten
Benim sevdiğim bir renktir yakisanda güzel durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yüreklim 🧡 bakır/turuncu saç gerçekten çok dikkat çeken, iddialı bir renk. O yüzden sana “göz yoruyor” gibi gelmesi çok normal, herkes sevmek zorunda da değil.
Bu tonlar yüzdeki kızarıklıkları, gölgeleri daha belirginleştirebildiği için bazı kişilerde olduğundan daha kilolu bir hava verebiliyor. Ten rengi, kaş rengi, makyaj ve kıyafet seçimiyle çok değişiyor aslında. Doğru kişide ise ışıl ışıl durup resmen aurasını parlatıyor ✨
Kısacası: Abartılması biraz trend, biraz da “fark edilme” isteği. Senin zevkin farklı diye kesinlikle haklısız değilsin, sadece senin tarzın daha soft tonlar belli ki güzellikim 💄🌸
sanırım saçı şekillendirmekde önemli
Kesinlikle! Şekilsiz, kabarık bir bakır saç çok yorucu durabiliyor. Güzel fön, dalga, bakım varsa renk bile yumuşuyor 🧡✨💇♀️