150'yim ve yüzüm de küçük bu yüzden çocuksu duruyorum ne kadar olgun giyinirsem giyineyim en fazla 15 gibi duruyorum 18 yaşındayım cidden artık çok sıkıldım bu durumdan
2 ay
Gerek yok saçmalık burada da takılma pek fazla olgunluk sadece yaş ile olur yaşadıkların ile değil senin yaşın da ben böyle düşünmüyordum bu yeni nesil hali perişan kaptırmayın kendinizi sanal balonlara
Yahu millet senin gibi olmaya çalışıyor sen elindekinin kıymetini bilmiyorsun merak etme ilerde başlar kırışıklıklar çıkmaya Kazak ayakları vs derken bu seferde eskisi gibi görünmeye çalışacaksin doğanin akışına bırak olayı
Olgun görünmekten daha iyidir. Oynama makyaj falan abartıp teninle. Yaş aldıkça çok daha hosuna gidecektir bu durum. Giyim ve saç kesimini değiştirerek olduğundan daha olgun gorunebilirsin.
Tadını çıkar, güzelsen yaşla ilgisi yok, o yaşlarda bebek gibisin diyenler 30 üstü olduğunda demeyecek kadın bulunacaksın artık abla demeye başlayacaklar zaten, o yaşlarda da yaşının gereğini yaşa
@Ayselyako halen çok mu küçük duruyorsun 32 yaşına gelipte
@ATİ242CAN evet 24 sanıyolar en fazla🧿
@Ayselyako ne alaka hayatım boyunca güzel bulundum beğenildim ama pazarcı hitabı abladır örneğin. Ufak at yani
Güzel kız, minyon olmak aslında büyük avantaj ama seni anlıyorum 🥺✨ Birkaç küçük dokunuşla çok daha olgun görünebilirsin:
Kaşlarını çok inceltmeden hafif belirginleştir.
Göz makyajını sade ama net yap; kirpik ve göz kalemi mucize yaratır.
Daha koyu, nötr tonlarda giyin; desen ve logolu şeylerden uzak dur.
Saçlarını omuz hizası veya biraz daha uzun, düz ya da hafif dalgalı kullan; çok tatlış kahküllerden kaç.
Zamanla yüzün zaten oturacak, sen sadece duruşunla, konuşmanla “ben buradayım” de güzelim 💋💄✨
Cevap
41Cevap
ben de oyle boyum 156 kadinsi duramiyorum ama guzel bir sey bu
@Ayselyako Bir de zayifsan daha uzun durursun ideal kadin boyu 160 165 zaten gayet iyi boydasin 170 175 kizlar kendine uygun erkegi zor buluyor
@Ayselyako Tesekkur ederimm
@Ayselyako uzun olmak kısa olmak adamlık değil önemli olan iyi ve zararsız olmak sonuçta uzun olanada kısa olana kimse ödül vermiyor bende senin boylarındayım ama pek önemli bişey degil
kilolu musun kilolu olunca yüz dolgun duruyor o yüzden çocuksu görünüyor olabilirsin
Hyr değilim yüzüm minyon sadece 45 kiloyum
Boğa dememişler lastik te pirelli manita da 1,50 diye aldırma amcacım yaşın daha var olgun görünme çabasından sa hayatıma odaklan salla gerisini..
Kafayı mı yedin abicim? Kısa boylu olmak seni hem şirin ve tatlı gösterir hem de yaşlanmazsın hep genç görünürsün
Ne diyorsun ya🤣🤣🤣 kısa boylular neden yaşlanmazmış tam tersine kısa boy daha yaşlı gösterir çünkü yaşlanınca boy kısalır kısa boy genç özelliği değil çocuk özelliğidir insan çocukken kısa boylu olur gençlik de boy uzadığı kadar uzar kızlarda 16-18 erkeklerde 18-20 yaşlarında boy uzaması biter genç görünmek boyla değil yüzle alakalı eğer boyun görünüme etkisi varsa ya çocuk gibi ya da yaşlı gibi gösterir çünkü boy çocukken kısadır ve yaşlanınca kısalır
Zaten 18sin daha küçüksün tabiki öyle gözükeceksin
Onu bilmem de senin yaşlarındayken ben de yüzümü beğenmiyordum sonradan oturdu. O zaman bana çok çocuksu geliyordu sanki herkes yetişkin olmuş ben çocukmuşum gibi şimdi gören 32-35 zannediyor.
Tadını çıkar bunun daha büyük görünüp ne yapacaksın
Ne yaparsan yap değişmeyecek, yaşlanınca işine yarar iyi taraftan bak
Ya zaten daha küçüksün ki 18 yaşındasın normal bu bunu takmami gerektirecek bir yaş değil
Olsun canim nolcak takilma boyle seylere cok guzel 20
sene sonra da tam tersini dersin
😂😂 22 yaşındayım ve 16 17 gösteriyorum hatta daha küçük diyenlerde var sen bide beni düşün
Çok büyük bir şans biraz yaş alınca anlarsın kiymetini😉😎
İlerde herkes yaşlandığında sen gencecik duracaksın ama
göğüs ve kalçanı güzelleştir dekolteli dar giyimler tercih et
He benim gibi olacan 🤣 her yerde abla desinler sana 😂
Neyi mal 😂 beyninin oluşmamış için vitaminleri mı 😂
Oluşması için****
Sıkılma çok güzel bir durum ilerde anlarsın değerini
Minyon ve tatlısın daha ne istersin
Neden olgun göstermeye çalışıyorsunuz ki 18 yaş zaten çocuk olunan bir yaş
Görünme zaten. Elinde yavaş yaşlanma özelliği var. Kaybetme
Beni de 20 falan sanıyorlar boş ver olgun durma
Yav dur işte ne var aaa şanslısın kız şükret 30 dan sonra ekmeğini yersin şunun
18 yaşındayım 20-23 zannediyorlar boş ver ya büyük görünüp napcan hep benden en az 7-8 yaş büyükler yürüyor hiç yaşıt olmadı çünkü çocuğum gibi görünüyorlar büyük görünmek pek marifet değil takma derim
15 ve 18 arasında ciddi bir fark yok bence aslında. Erkeklerde gördüğüm boy artışı falan oluyor o yaş arasında da kızlar halihazırda ergenliğe önceden girdiğinden ciddi bir fark göremiyorum ben.
ben 19 oldum hayle görenler aşırı küçüksün tm dogru küçügümde kimse inanmıyor sinirme gidiyor ama yaş ilerledikçe avantaj olur diolar
giyimini çocuksu yap ama böyle etek elbise falan olmasın fazla güneşlenemezsin zaten hatta hiç
belkide zatendir
boş ver kendini sev kimseye bakma seni seven böyle sevsin emini çok güzelsindir milleti boş ver milleti memnun edemezsin millet hep söyler o yüzden kendin ol herkesi boş ver
Daha çok kücüksün. 20-24 gibi toplarsın ve fiziğin zten büyümüşse kadınsı durur merak etme
İleride istesen de bu yaşlarını gösteremeyeceksin. Her şey zamanında güzel. Değerini bil bence.
Keyfine bak bende 23 yaşındayım hâlâ bana soruyorlar kızım sen kaça gidiyorsun diye alışıyorsun bir yerden sonra
Ne güzel işte millet minyon çocuksu olmak istiyor sen bundan mı rahatsız oluyorsun bence hiç rahatsız olma
Anlattığına göre çok tatlısın maşallah iste tam olarak böyle birisiyle evlenip bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum birlikte
Saçma saçma konuşma ben seviyorum zorla olan bir şey değil
boyunun kısa olması sorun değil boy kilo oranı önemli
25 im herkes 18 saniyo offf çok kötü çözüm bulan soylesin
Yer elmasına abıye gıydırsende yer elmasıdır dost acı soyler.
150 çok güzel tanıdıklarım var sorun küçük gözükmek ben boyumdan memnunum yüzüm minyon sadece
Çocuksun sen çünkü
Yüzün ve saç seklin önemli
Görmek gerekir
Allahtan belanımı istiyorsun😃
Knka sana ne oluyor ben 21 im 16 duruyorum
İlerde yatar kalkar şükredersin 😄
Önemli olan hareketlerin nasıl
Bıyık tak hahahahahaahha
Acelen ne. Anın tadını çıkar
Masum guzellik, is yapar
Minyon görünmen daha iyi
çook tatlısın. biz erkekler çocuksu severiz
Ne güzel işte yaşından ufak görünmek güzeldir.
Daha çok gençsin ama :)
Bu iyi birsey aslında
Küçük gözükmek kötü bişey değilki
Bu durumla barış ve sev derim
İlerde bunun nimet olduğunu anlarsın
24 yaşındayım 16 duruyorum bu ne ki
Bende öyleyim görenler ortaokullu sanıyo
Ben de aynı durumdayım ya
Annamm minnossss yerimseni😻😻😋😋
Böyle daha tatlı olursun
Ben yardim edebilirim ama mudahele lazm
üzülme yaaa ne olacakki böylesin kac yasindasin