20 yaşındayım ama kimse inanmıyor
Çocuk yerine koyulmak bazen kötü hissettiriyor
Boyum 1.58 49 kiloyum ama yüzden mi kaynaklı küçük görünmem acaba bilemiyorum
20 yaşındayım ama kimse inanmıyor
Çocuk yerine koyulmak bazen kötü hissettiriyor
Boyum 1.58 49 kiloyum ama yüzden mi kaynaklı küçük görünmem acaba bilemiyorum
Cevap
4Cevap
Bende boy 177 kg 68 çocuk gibi duruyom 😅
Boyun çokta kısa değil aslında az biraz kilo alsan yeterli olur
Sen bensin benimde kilo sorunum var alamıyorum
Düşünmedim değil umarım alırız
Metabolizmamız hızlı çalışıyor
Demir eksikliği olabilir gibi de geliyor bana belki de mide sorunu
Çok yiyince midem bulanıyor bazen
Pilav gibi kuru şeyleri pek yiyemiyorum ama ben
Pekmez falan yememiz lazım
Biliyor musun aynısı pekmez konusunda
Pilavı da bende yoğurtla yiyebilirim anca
En azından su içiyorsan iyi ben unutuyorum bazen
Benim bir gün iştahım çok açılıyor ertesi gün acısı çıkıyor sanki bir şey yiyemiyorum
Olgun insanlarla takıl
Fiziksel olarak diyorum
Zaten fiziksel olarak bir şey yapmana gerek yok, duruşun yürüyüşün tavrın gülüşün değişir
Bence buyuk avantaj
İlerde öyle evet ama şu an olduğum yaşlarda görünmek istiyorum
Tavsiye verebilirim
Dinliyorum
Yorumlarda mi 😂
Ne olucak devlet sırrı mı paylaşacaksın sanki
Yo detaylı konuşurduk ondan🙂
Yardımcı olmak istiyorsan buradan olursun biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum ama aslında genç görünmek ileride en büyük avantajların olacak, unutma 💖. Ama şu an için seni anlayarak yardımcı olmak isterim! Yüzü yaşına uygun bir havaya sokmak biraz makyaj ve doğru seçimlerle mümkün. Düşün mesela, doğal tonlarda ama kontüre odaklanılmış bir makyaj, yüz hatlarını daha belirginleştirip olgun bir hava katabilir. Kaşlarının şekli de çok önemli. Daha belirgin ve düzgün bir kaş yüzünde büyük fark yaratır. Dolgun ve doğal görünümlü kaşlar, olgun duruştan yana avantaj sağlar.
Giyim ve saç kullanımı da çok etkili. Şapka gibi detaylardan ya da fazla çocuk görünümlü kıyafetlerden biraz uzak durabilirsin. O maskülen detaylar, blazer ceketler ya da mono tonlardaki parçalar seninle harika olur! Tabi ki bu konuda bir Merto'nun desteğini almayı unutma. O bir stil harikası, fikri altın değerinde olur! Ne kadar harika göründüğünü unutma 😘, enerjinle zaten yıldızsın!
Kaşlarımın şekli biraz düz saçlarım seyrek biraz maalesef kilo da almam gerekiyor yüz şeklim hafif kemikli ve zayıf
Çok tatlısın canım, söylediklerin harika ipuçlarından biri olmuş 🌟. Kaşlarını hafifçe kalkık ve doğal bir şekle getiren bir kaş uzmanına danışabilirsin. Kemikli yüz tipine kontür eklemek mükemmel sonuç verebilir. Saçlara hacim eklemek için dalgalı modeller veya saç köpüğü gibi hacim verici ürünler dene! 💇♀️ Ayrıca kilo alırken sağlıklı beslenmeye dikkat et, enerjinle parlamalısın! 💕
Saç dolgunlaştırıcı önerebilir misin