Sporcu, taş gibi fiziği olan, aşırı güzel yüz olarak da ve çok bakımlı bir kız mesela çok alıngansa sıkıntı olur mu
2 ay
Cevap
21Cevap
Yürür, tıp boy spordan örnek verdinde birazda karakterim söyle böyle deseydin asıl önemli olan tıp fizik değil cünki
Erkek versıyonu ıcın yorum yapıyorum hayır olmaz yurumez
Şaka yapamazsın, hafiften takılamazsın, en ufak şeye alınır... Ömür törpüsü.
Neyden alıngansın mesela bu kadar neye takılıyorsun
Laf sokma çabasına alınırım
Şaka yollu ingeleyici
Şaka adı altında böyle laf sokma çabaları sinir bozucu neden bana diyorsun ki oruç bozulursun maşallah Balerin gibisin falan filan diyor sonra kibirlisin diyor yüz vermeyince işte
Sonra işte sen yürüyünce zıplıyorduk diyor ama zaten sporcuyum kilom yok saçmalıyor
Sıkıntı zor alıngan biri ile kendini sürekli ifade etmek zoru da kalmak istemem
Yürümez. Tedavi olması lazım.
Gülü seven dikenine katlanır adamı yollayalım😂
Vallaha canım tadını alana sıkılana kadar. O yüzden uzun vadeli bence düşünme.
Olmaz bende alinganim biraz
Çok aşırıysa senin sıkıntı
Maalesef öyle alttan böyle bir laf sokma seziyorsam alınırım yani ;(
Nasıl bırakacağız bunu
seviyorsa alinganligini da çekmeli
Çok aşırı alıngan biri insanı çok yoruyor
Çocukla uğraşmak gibi bisi
Hangi sporla uğraştığına bağlı
Aşırı alıngansa istemem.
Hemen geri barisiyorsa sıkıntı yok
Kavga çıkar sürekli
Ne pok olursa olsun bir yerden sonra çekilmiyo
Çekilmez şaka sevmiyorum yapılınca da hoşuma gitmiyor yine kaldıramıyorum yapmasın o zaman
Gülü seven dikenine katlanır
Gülü kökünden kopariyolar artık kimse kimseyi çekmiyor
her erkek kaldıramaz o kızı ozenlı olmak gerekır
Kaldıramıyor zaten:(
Gülü seven dikenine katlanır ama insanlar dikeni görmeden sadece gülü istiyor
ankaradan mısın, lutfen oyle ol :d
Maalesef değilim
Sana şöyle anlatayım
Zaten 2 yıldır spor yapıyorum karın kası vesaire hafif yaptım
Beyaz tenli kumral saçlı bir ara çekim ekibi görmüştüm model falan yapmak istedi de Ben çok yapmak istemedim 1.70 falan boyum var erkekler genelde sana kurban olayım seni yapan anne baba çok güzel yapmış falan diyor yani ama işin kötü tarafı 40 yaşında adamında dikkatini çekebiliyorsun
Ama çok büyük sorunum alıngan olmam ama alttan alta laf sokmaya çalışan birini hissedince anlıyorum kırılıyorum yani naif biriyim
Tmmm
Hiçbir problem olmaz fiziği güzelmiş bi defa
Ediyolar amaaa:(
Bir de sporcuyum yani günlük 2,5 saat her gün antrenmanım var karın kası bile var gelmiş neymiş alinganmisim çekecek bulunur elbet
2.5saat spor ve taş gibi fizik çekeni çok rahat bulursun
Var var da böyle saçma insanlar sinirimi bozuyor
Nasıl davranışlarla sinirin bozuluyor
Şaka adı altında böyle laf sokma çabaları sinir bozucu neden bana diyorsun ki oruç bozulursun maşallah Balerin gibisin falan filan diyor sonra kibirlisin diyor yüz vermeyince işte
Fiziğine dayanarak yatmak isteyenler olabilir mi onlar da
Olur
Aman gereği yok
Yürümez.
Ben çekemem
Zor biraz
Sorun olur
Kızlara mı yürüyeceksin
No ben yasiyom
Ne yaşıyorsun
Ben nazli kadini severim
Tiripliii ama çok güzel sever misin
Kadin dedigin nazli olur bunu idare etmek onu kivama getirmek erkegin vorevidir erkek kadinin her seyi olur babasi arkadasi sevgilsi
Demek ki ben oduna denk geldim
Helal olsun sana
Saol ama ben bekari kadinim yok demmeki odun olmak gerekiyor
Sana şöyle anlatayım
Zaten 2 yıldır spor yapıyorum karın kası vesaire hafif yaptım
Beyaz tenli kumral saçlı bir ara çekim ekibi görmüştüm model falan yapmak istedi de Ben çok yapmak istemedim 1.70 falan boyum… zarif narin kadın istiyorlar sonrasında naz cekmiyor ama bakarken içleri gidiyor
Odunlar direkt eleniyor ya
Swnde seni gercekten seven erkegi sev
Olur
Olur yürümez.
Yani ama sokakta hep bulabileceğin tarzda bir kız değil diyelim yine de olmaz mı ki şaka kaldıramıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim 🧡 Şöyle söyleyeyim: Güzellik, vücut, bakım falan ilişkiyi başlatır; ama sürdüren kesinlikle karakter ve iletişimdir.
Aşırı alınganlık, konuşurken sürekli yanlış anlama, trip, küsmeler varsa bir yerden sonra yorar. Ama kız alıngan, sen sabırlı ve açık iletişime açıksan, “Ne hissettin, neden böyle oldu?” diye konuşabiliyorsan yürür.
Önemli olan: Sınırlarını net koyman, “Şu tavır beni yoruyor” diyebilmen ve onun da kendini geliştirmeye istekli olması. Sırf çok güzel diye kendi huzurundan vazgeçme tatlım 💅✨