Yazın gelişini nail artlarla kutlamak istiyorum ama daha önce protez tırnak yaptırmadım, tırnaklarım çok mu yıpranır😭

Yazın gelişini nail artlarla kutlamak istiyorum ama daha önce protez tırnak yaptırmadım, tırnaklarım çok mu yıpranır😭

Protez tırnak ve kalıcı oje doğru yapıldığında tırnağı kalıcı olarak mahvetmez, ama yanlış uygulama ve sık kullanım tırnakları ciddi şekilde yıpratabilir. Özellikle üst yüzeyin fazla törpülenmesi, ürünlerin hatalı çıkarılması koparma gibi ve tırnağın hiç dinlendirilmemesi durumunda incelme, kırılma ve hassasiyet görülebilir. Buna karşılık, işini iyi yapan bir yerde yaptırır, çıkarma işlemini doğru şekilde yaptırır ve aralarda tırnaklarını dinlendirip bakım yaparsan genelde kalıcı bir zarar olmaz.
Kanka 2 sene yaşamıs olduğum memlekette kadınlar arasında 40-50 senedir çok populer bu tırnak işi. İnan bana 50 lere gelince yani artık tırnak yaptırmayınca turnaklarının ne halde olduğunu görseniz yapmazsınız. Gollum gibi tırnaklara sahipo oluyorlar mantarlı iğrenç bir görünüme sahip olabiliyorlar. Herkeste dğeil ama böyle olanların sayısı da az değil...
Allah korusun be
Tecrübe konusuyor dinle beni sen. Orjinalliğini bozma.
Of ya
1 kere yaptır hevesini al hadi izin verdim ajkfbjask. Ciddiyim eğer seviyorsan yaptır n azından yaptırtmadım hiç demezsin. Fakat emin ol tırnakların sağlığı için kötü. Hem bir erkek olarakta valalhi orjinal etller tırnaklar bunu yapanlarınkınden daha güzel. Oje sürme falan okey ama tırnak yaptırmak hem yaşam kaliteni de düşürür. Bir şeyi tutarken kavrarken yemek yaparken vs hep engel.
Güzel kızım Alice 🩵 bu tırnaklar tam yaz çığlığı resmen, bayıldım! 🌊🌸
Protez ve kalıcı oje tırnağı “doğru uygulayıcı + doğru bakım” ile çok yıpratmaz, ama
çok sık üst üste yaptırırsan, hele çıkarırken kazırlarsa incelme ve soyulma oluyor.
İyi bir salon seç, asetonla değil cihazla nazikçe çıkarılsın, aralarda tırnaklarına ara ver, besleyici yağ kullan… O zaman pişmanlık değil, fotoğraf çekmeye doyamazsın güzellik 😌💅✨
Cevap
14Cevap
Bana kalıp varmış gibi geliyor
O hissiyatı sevmiyorum ya
yıpratabilir evet
Yillar once bi defa yapmistim igrenc tavsiye etmem
Yaa 🥲
Kalıcı oje daha iyi ben senelerdir kullanıyorum
Kalıcı ojeyi direkt kendi tırnağımıza mı yapıyorlar ve silerken kendi tırnağımıza zarar geliyor muuu

Protez tırnağa karşıyım. Kendi o biçim tırnağınız varken.
Görseldeki gibi olmuyor genelde gerçekten iyi yapan bir yere yaptırmak gerek ve alışkanlık oluyor sonra
Tam bahara yakışan model olmuş korkma bir şey olmaz
İnş olmazz
Şişman oluruz pişman aslaa yaptırrr
Ne diyooon ne diyoon
Yaptır diyomm daaa
Şişman pişman falan dayak geliyo
Şişmanlar olarak seni döveriz
Bi tatlı söyleriz arayı düzeltiriz problem yok
O zaman olur anlaştık
Evet çok çok inceltiyor hiç kimseye tavsiye etmiyorum
Enfeksiyon riski var diye biliyorum.
Düzgün bir yerde yaparsak o da olmaz herhaldee