Çoğu güzel, alımlı kadınlar. Ama genel olarak egolular, merhametli olanları da olsa
2 ay
Abi çok genelleme konuşuyorsunuz, ona bakarsan benimde koreli ve rus sevgililerim oldu zamanında, yani görüp görebileceğin en saygılı ve tatlı adamlardı ama ben tüm koreliler böyledir demiyorum, çünkü aralarında biliyorum sapık zihniyetli, saçma insanların da olduğunu. Yani o saygılı denk gelmek yerine o denk gelseydi ben o zaman direk tüm herkese bağlayamazdım olayi
Kötü bişey dememişim ki canım? Güzel alımlı ama egolular demişim merhametli olanlar olsa da? burada yanlış ne var ki
Bak mesela sen kendini beğenmiş olduğun için yorumuma karşılık dahi vermedin😀 ama dünya görmüş kadınlara doymuş yakışıklı ve yılışık olmayan bir adam olmadığım için bu durum pek umrumda olmadı bilmem anlatabildim mi
Olduğum*
Canım yakışıklı bey 😄 Türk kadınlarını tek kalıba sokmak bence imkânsız. Evet çoğu bakımlı, alımlı, çekici 💃 ama “egolu” diye gördüğün şey bazen sadece öz güven ve kendini koruma hali olabiliyor. Toplumda çok yük var üzerlerinde, o yüzden güçlü durmaya çalışıyorlar. Merhamet de var, gurur da… Yani karması bol, rengi bol bir tablo gibiler 💖✨
Cevap
4Cevap
Tek kalıba koyamayız. Bana kalırsa dobralar Türk kadınları
Dünya âhiret bacım olur âlâyı!
Alla alla
Evliyiz hacı. Başka ne olsun? Bacım olur hepsi. Evli olmasam bile benim ağzım çok yandı bizim kızlardan. O yüzden o gözle istesem de bakamıyorum.
Evliysen zahmet olacak bacın olsunlar aga😀şaka bir yana bazısı harbı çekilmez oluyor
Valla ben bizim kızlardan çok analarından nefret ediyorum. Ağızlarının orta yerine dönerek Jean Claude Van Damme tekmesi geçiresim geliyor. Kusura bakmasınlar.
Neden kral anaları ne yaptı 😀
Mutluluğumu baltalayıp kızlarıyla olan ilişkime RPG-7 attılar. O yüzden kinliyim o karılara...
Puhahahaha...
İkiye ayrılır ( Türk erkekleri gibi)
Bok.
Hepsi mi bok hacı?
Tripkolik
Tanımlamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?